1ELECTRICITY SAVING BOXs lentile universale: comentarii, preț, în cazul în care pentru a cumpăra

[Total: 0    Average: 0/5]

Cel mai nou și versatil dispozitiv pentru tablete, telefoane, camere digitale și aparat de fotografiat & mdash; lentile, UNIVERSAL CLIP LENS. Acesta este capabil de a îmbunătăți în mod semnificativ calitatea înaltă a imaginilor și este incredibil de ușor de utilizat.

O caracteristică a invenției este de mici dimensiuni, precum și capacitatea de a opera în mai multe moduri. Aceste moduri nu sunt inferioare profesionalismul echipamente scumpe si accesorii pentru fotografiere.

Aspect și design

UNIVERSAL CLIP LENS lentile universal pentru telefoane și tablete atrage atentia cu dimensiunile sale miniaturale și forma de execuție. CLIP LENS făcută sub forma unui clip puțin elegant. Este ușor poate fi atașat la orice obiect gadget și bucurați-vă de procesul de fotografie.

Material

Carcasa este confecționată din aluminiu de înaltă calitate și din material plastic. Acest lucru permite structurii să reziste deformarea și de a fi destul de insensibil la picături și lovituri accidentale.

Această putere ajută la protejarea lentilei fragile. Acestea, la rândul său, este realizat din sticlă. Fiecare dintre lentilele realizate într-un mod special, astfel încât orice impact mecanic pe ea poate duce la microfisuri. Utilizarea în continuare a fisurilor obiectivului va strica calitatea și claritatea imaginii.

Design

Lens 1ELECTRICITY SAVING BOXs realizate în design strict și discret. Acesta va arata bine pe gadget de orice dimensiune și culoare. Foarte important, telefonul nu a fost îmbrăcat într-un caz prea gros. Acest lucru crește riscul ca clema poate muta sau zbura.

Clema este potrivit nu numai pentru telefoane, ci și pentru tablete. Atunci când comanda CLIP LENTILE cumpărător poate găsi o lentilă produs culoarea dorită. Deci, va fi capabil de a crea design și stil accesorii care sunt mereu cu tine.

Specificații

UNIVERSAL LENTILE CLIP include trei lentile, permițându-vă să realizați fotografii în cea mai înaltă calitate, cu detalii excelente de obiecte mici. Datorită acestora, utilizatorul poate folosi trei moduri de fotografiere, permițându-vă să facă fotografie creative și pline de culoare.

Obiectiv macro & mdash; vă permite să afișați fotografia cele mai mici elemente. Chiar și așa, imaginea își pierde luminozitatea, claritatea și calitatea.

ochi de pește este o oportunitate remarcabilă de a face unghiul de captare a fotografiei de 180 de grade. Acest lucru face ca imaginea un pic futurist.

Lens pentru panorame, un plus versatil, care ajută la crearea unei neobișnuite și precise mult mai ușor. Lens pentru panorame de fotografiere are o privire de ansamblu mai larg.

Cum 1ELECTRICITY SAVING BOXs

Lucrul cu clema nu necesită manipulări complicate. Trebuie să alegeți una din cele trei lentile care este nevoie la un anumit punct și răsuciți-l. Tot ceea ce trebuie să facem este să atașați clema de pe camera de gadgetul. Puteți începe să fotografiați.

Caracteristici

Lens UNIVERSAL CLIP LENTILE are astfel de trăsături caracteristice:

  • Potrivit pentru diferite telefoane, tablete (Galaxy, HTC, Ipad Touch și altele) ;
  • Nu inferioară în echipamente fotografice profesionale de calitate;
  • Ușor de utilizat și de întreținere;
  • Capacitatea de a lucra în toate situațiile și mediile.

Preț

1ELECTRICITY SAVING BOXs universal pentru telefoane și tablete lentile disponibile la un preț redus superioară. Acțiunea actuală oferă posibilitatea de a obține produsul numai în 1490 ruble.

În cazul în care pentru a cumpăra

Vand 1ELECTRICITY SAVING BOXs poate doar pe site-ul web al furnizorului oficial. client Se poate obține toate informațiile cu privire la caracteristicile produsului și va fi în măsură să se aplice pentru comanda.

Cel mai nou și versatil dispozitiv pentru tablete, telefoane, camere digitale și aparat de fotografiat – lentile, UNIVERSAL CLIP LENS. Acesta este capabil de a îmbunătăți în mod semnificativ calitatea înaltă a imaginilor și este incredibil de ușor de utilizat. O caracteristică a invenției este de mici dimensiuni, precum și capacitatea de a opera în mai multe moduri. Aceste moduri nu sunt inferioare în profesionalismul este scump.

Marjoleine Nines
Despre Marjoleine Nines Articolele 441
In het geval van Marjoleine Nines valt meer dan alleen op te letten, maar de twee grootste dingen die je moet weten, zijn dat ze sceptisch en empathisch zijn."" Natuurlijk zijn ze ook vooruitziend, rechtop en gevoelig, maar deze zijn ook in balans door haatgevoelig te zijn . Haar attente aard is echter waar ze zo bekend om is. Vaak zullen mensen erop rekenen en haar tolerantie vooral wanneer ze troost of steun nodig hebben. Niemand is perfect natuurlijk en Marjoleine heeft ook veel minder gunstige eigenschappen. Haar onaangename aard en obsessieve aard veroorzaken veel grieven op vaak persoonlijke niveaus. Gelukkig schittert haar empathie op de meeste dagen helderder.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*