Frumusete, PutereȘtiri, Sănătate, Sănătate și Tu

Acest lucru are ca rezultat un segment wireless.

Boala lui Hirschsprung este un intestin uriaș înnăscut. Se caracterizează printr-un intestin divizat până la un diametru mai mare de 6-7 cm. Boala apare în timpul perioadei de dezvoltare, când migrația intraefală a celulelor de la pieptenii nervos de-a lungul tractului gastro-intestinal este oprită.

Migrarea acestor celule este oprită înainte de a ajunge în rect. În acest fel, se creează un segment înfășurat, care este lipsit de plexuri nervoase submucoase și plexuri musculare.

Simptomele bolii Hirschsprung

Boala lui Hirschsprung se manifestă în copilăria timpurie, deja în ziua a 5-10 a vieții unui copil. Primele simptome sunt inhibarea trecerii meconiului și a vărsăturilor. Abdomenul este aplatizat.

Dacă este ocupat doar un segment distal mic, simptomele bolii Hirschsprung nu apar în perioada perinatală. Copiii dezvoltă constipații alternative și diaree. Sunt prezente inflamații ale intestinelor și tulburări apă-electroliți. CzAsami poate perfora intestinul.

Tratamentul bolii Hirschsprung

Testarea cu un canal de scurgere de cauciuc pe rect și depășirea secțiunii sistolice conduce la un randament ridicat de gaze și intestine cu o consistență lichidă.

Boala lui Hirschsprung este tratată prin fistule fecale în intestinul gros. Numai în cazurile cele mai ușoare ar trebui ca levigarea să fie efectuată cu precauție, în condiții spitalicești.
Monika Kozak

Anja Ulf

Mulți se pot spune despre ea, dar poate cel mai important este că este considerată și evidentă. Desigur, ea este, de asemenea, disciplinată, amuzantă și acomodantă, dar se află într-o gamă mai scurtă, în special având în vedere că sunt amestecate și cu cele exigente.
dar ea este ceea ce este atât de populară pentru ea. Prietenii tind să se bazeze pe ea și pe sentimentul ei plin de umor atunci când au nevoie de aplauze.

Nimeni nu este perfect evident, iar Anja are și o serie de neajunsuri. Nehotărârea ei și frumusețea naturii nu fac cea mai mare companie și face lucrurile neplăcute să spunem cel puțin.
Din fericire, natura ei rapidă este de obicei acolo pentru a ajuta cu lucrurile atunci când este nevoie.

S-ar putea să-ți placă și...