Afecțiuni ale sistemului respirator

[Total: 0    Average: 0/5]

Pneumonia chimică este cauzată de intrarea substanțelor chimice în lumina alveolelor mici bronhiale și pulmonare. Cel mai adesea, pneumonia chimică este cauzată de pătrunderea luminii pulmonare din propriul conținut de stomac - așa-numita "lumină stomacală". asfixia pneumonie. Efectul iritant este imediat sau poate duce la putrezire pe termen lung.

Insuficiență respiratorie

Insuficientia respiratoria sunt tulburări ale sistemului respirator care afectează schimbul de gaze în plămâni. Tulburarea este caracterizată de saturație insuficientă cu oxigen din sânge și hipercapnie (nivel excesiv de dioxid de carbon din organism). Disfuncțiile respiratorii apar cel mai adesea ca urmare a tulburărilor difuze.

Rinita bronșică acută

Bronșita acută (Bronchitis acuta) este un proces inflamator al tractului respirator. Inflamația apare de obicei pe întreaga lungime a căilor respiratorii, dar poate apărea și în trahee sau bronhii. Cea mai frecventă cauză a inflamației este infecția virală, bacteriană sau micoplasmatică, dar de obicei nu este posibilă verificarea exactă a acesteia în timpul bolii.

Hipertensiunea pulmonară primară

Hipertensiunea pulmonară primară (Hypertensio pulmonaris essentialis) este o boală progresivă foarte rară care rezultă din fibroza membranelor interne și hipertrofia membranei centrale cu leziuni aterosclerotice secundare ale ramurilor principale ale arterei pulmonare și ale ramurilor sale mici. Aceasta are ca rezultat o creștere semnificativă a tensiunii arteriale scăzute, cu o consecință a insuficienței cardiace drepte.

Rinită bronșică cronică

Bronșita cronică se caracterizează printr-un sentiment de dispnee și tuse persistentă (care durează cel puțin câteva luni pe an), de obicei combinată cu excitarea sputei. În cursul rinitei bronhice cronice, apare acumularea de mucus în arborele bronșic și blochează complet sau parțial tubul bronșic. Acest lucru întrerupe.

Cornul pulmonar

Abcesul pulmonar (Abscessus pulmonis) este o pneumonie organică a țesutului pulmonar. Este o boală gravă cu posibilitatea metastazelor, de ex. la creier sau la eventualele complicații cum ar fi de ex. Gangrena pulmonară. Amidonurile secundare pot complica, de asemenea, abcesul pulmonar cronic (care durează mai mult de 6 săptămâni). În zilele noastre, este o boală rară. Cel mai comun.

Tulpină pleurală

Hemoragia pleurală (empyema pleurae) este diagnosticată de prezența unui fluid abces în cavitatea pleurală (tulbure, leucocite și fibroase). Cauzele abcesului pleural Formarea abcesului pleural apare ca urmare a penetrării microorganismelor pulmonare de carne în cavitatea pleurală prin perforația plămânilor, caz în care formează abcese cu diafragmă sau prin penetrarea țesutului.

Fibroza toracică

Fibroza toracică (Fibrothorax) este de obicei cauzată de bolile pleurale tratate prost, de obicei pleuria exudativă, abcesul pleural, curățarea spontană sau terapeutică. Fibroza cardiacă provoacă dilatarea bronșică, ceea ce duce la deplasarea mediastinului, îndoirea coloanei vertebrale și tulburările circulației pulmonare. Simptomele fibrozei în colivie.

Bronșită cronică

Bronsita cronică este una dintre cele mai frecvente boli obstructive ale plămânilor. Cauza principală a bolii este fumul de tutun. Numeroase studii au arătat o corelație între deteriorarea ventilației pulmonare și numărul de țigări afumate. Un factor suplimentar este dezechilibrul protezelor dentare-antrostatice din plămâni. La copii, agenți cauzali.

Afecțiune pulmonară

Emfizemul pulmonar este definit ca o extindere permanentă dincolo de spațiul aerian normal care este situat pe periferia bronhiilor terminale. În plus, pereții bulelor sunt distruși. Emfizemul pulmonar apare la aproximativ 50% din populație. adulți . Acesta este asociat cel mai frecvent cu fumatul intens, mai ales la bărbați. În ultimele cercetări există emfizem.

Regurgitare pleurală

Regurgitarea pleurală este prezența aerului în cavitatea pleurală. Aerul poate intra în această zonă prin diverse căi, cum ar fi: legătura patologică a pleurei cu căile respiratorii (întreruperea continuității pleurei viscerale) sau cu suprafața toracică (traumă, boli pulmonare, proces spontan, acțiune medicală). Tipurile de miros Miros miros (miros închis) - deteriorat.

sarcoidoza

Sarcoidoza este o boală granulomatoasă generalizată. Cercetările privind cauza bolii sunt în curs de desfășurare. Se știe că există o anumită predispoziție genetică, tulburări de reglare imună, factori de mediu. Sarcoidoza se caracterizează prin prezența granuloamelor care nu se separă în multe țesuturi și organe. Diagnosticul bolii este determinat de diagnostic.

Boala pulmonară obstructivă cronică (BPOC)

Boala pulmonară obstructivă cronică este cea mai frecventă boală pulmonară. Definiția bolii combină două schimbări majore și frecvente: emfizemul și bronșita cronică, care coexistă. Caracterul său este multifactorial. Cea mai obișnuită cauză este fumatul, ceea ce duce la dezechilibrul protezei și anti-proteazei în plămâni. Alți factori pot include

Boli pulmonare interstițiale

Bolile interstițiale pulmonare se referă la acele părți situate între membrana bazală a alveolelor pulmonare și endoteliul capilarelor. Acestea reprezintă aproximativ 15% din total. toate bolile respiratorii. Cauza exactă a bolii nu este cunoscută. Factorii cauzali, cum ar fi substanțele organice inhalate din sau din mediul înconjurător, sunt adesea menționate.

Pneumoconioza pulmonară

Pneumonia pulmonară este, de obicei, cauzată de inhalarea prafurilor anorganice. Acestea sunt clasificate drept boli profesionale și cronice. Polenele sunt cauzate de prafurile care poluează mediul de lucru. Apoi intră în tractul respirator. De obicei se opresc în nas și în tractul respirator superior, de unde sunt excretați cu aerul evacuat. Pentru alveolele pulmonare.

TB

Tuberculoza este o boală infecțioasă. Aceasta este cauzată de bacteria Gram pozitivă Mycobacterium tuberculosis (Mycobacterium tuberculosis). Leziunile apar în toate organele, dar se găsesc în cea mai mare parte în plămâni și în pleura. Localizarea non-pulmonară este cel mai frecvent: sistemul osos și articular, laringele, sistemul urogenital, ganglionii limfatici. Tuberculoza este o boală larg răspândită.

Bolile pulmonare cauzate de micobacteriile rezistente la acidul tuberculos

Bolile pulmonare cauzate de micobacteriile rezistente la acidul non-tuberculos sunt microbacterioza atipică. Aceste micobacterii includ Mycobacterium avium, Mycobacterium intracellulare, Mycobacterium kansasii, Mycobacterium abscessus. Infecția nu este transmisă de la om la om. Infecția umană - micobacterii zoonotice, praf - este rară. Micobacteriile tuberculoase sunt puține în număr.

Pleurită

Inflamația pleurală (în latină) Pleuritis) înseamnă pneumonie "per se" sau o reacție inflamatorie care apare în organele vecine. Exudatul inflamator care conține elemente morfatice de sânge și proteine se poate acumula în pleura. exudationitis ) . Cauzele pleurei Cauzele principale ale exudatului sunt: cancerul, invazia microbiană, inflamația virală.

Insuficiență pulmonară

Insuficiența pulmonară este altfel denumită colaps pulmonar. Aceasta constă în aerul lipsit de aer a unor zone ale plămânilor, care este cauzată de lipirea pereților alveolelor. Tipuri de malodom pulmonar În general, malodorma poate fi împărțită în malodormă de comprimare și malodormă de obstrucție bronșică, rădăcină micronizată, malodormă de contracție. În timp ce apare o deficiență de compresie.

Embolismul pulmonar

Embolismul pulmonar este cauzat de tromboza venoasă periferică. Aceasta se întâmplă atunci când embolismul pulmonar și colapsul pulmonar apar cel mai adesea. Mai mult de 95%. embolismul pulmonar este cauzat de formarea de cheaguri de vase mari de la nivelul membrelor inferioare. Predispozițiile pentru tromboza venoasă sunt: șederea prelungită în pat, leziunile grave, cancerul generalizat, insuficiența.

Adeziuni pleurale

Adeziunile pleurale sunt cele mai frecvente complicații ale pleuriei exudative. În faza inițială a aderențelor, cele două plăci pleurale și de perete sunt îngroșate și aglomerate, iar apoi fibrele se depun pe suprafața lor. În aderențele extinse se observă fibroza pleurală, care afectează ventilația pulmonară și contribuie la dezvoltare.

Dilatarea bronhiilor

Dilatarea bronșică este o umflare permanentă a bronhiilor și a bronhiilor. Este cauzată de deteriorarea mușchilor și a țesutului suport elastic. În plus, infecțiile necrotice cronice contribuie la boală. Principalele modificări care contribuie la dilatarea bronșică sunt: depunerea bronhiilor de către corpuri străine și tumori, fibroza chistică, insuficiența imunologică.

Pneumonia alergică

Pneumonia alergică (pneumonita hipersensibilă) este o pneumonie inflamatorie care are un fond imunologic. Include reacții de hipersensibilitate de tip III (complex imun) și de tip IV (întârziat). Boala a fost inițial cauzată de alveole pulmonare. Pneumonia alergică este de obicei o boală profesională. Aceasta se datorează sensibilității crescute la antigeni inhalatori.

Vasculita și granulomatoza pulmonară (granulomatoza lui Wegener)

Granulomatoza lui Wegner este vasculita, care include arterele pulmonare și granulomatoza. La majoritatea pacienților, granulomatoza apare în tractul respirator superior sau în plămâni. Boala combină vasculita necrotizantă cu inflamația fungică a necrotizării interstițiale. Vânătăile de cereale sunt mai frecvente la bărbați. Simptome de pneumonie și granulomatoză.

Oster pneumonie

Pneumonia pulmonară este o boală care apare la pacienții grav afectați sau la cei a căror vărsături se repetă sau care s-au agitat cu conținut de stomac în timpul inconștienței (după un accident vascular cerebral). Stimularea este facilitată în cazul refluxului deranjat sau în caz de reflex voma anormal. Motivele prezentate mai sus fac pneumonia o realitate.

Infecții fungice respiratorii

Există multe infecții fungice care ocupă sistemul respirator. Orice micoză sistemică, profundă și oportunistă poate avea simptome caracteristice. Bolile se manifestă atunci când sunt inhalate formele fungice infectate. Ele se dezvoltă la persoanele cu accese vasculare imunocompromise, debilitate și presupuse. Candidat Pentru cele mai comune ciuperci patogene.

Infecții cu cytomegalovirus

Cytomegalovirusul (CMV) este un virus Herpes. Caracteristica lor este că ele provoacă o creștere a celulelor, iar citoplasmele lor conțin interjecții alcaline, absorbante. În forma pulmonară, sunt implicate celule alveolare pulmonare numite macrofage. Există multe mecanisme prin care poate apărea transmiterea virusului. Se formează boala înnăscută.

Fibroza pulmonară idiopatică

Fibroza pulmonară idiopatică este un tip diferit de pneumonie fibroasă. Bărbații cu vârsta peste 60 de ani au cea mai mare probabilitate de a fi afectați, deși pot să apară la orice vârstă. Fibroza idiopatică seamănă cu boli precum pneumoconioza și alte boli ale țesutului conjunctiv. Din păcate, motivul pentru acest lucru nu a fost încă stabilit în detaliu. Este caracteristic fibrozei idiopatice.

Infecții acute ale căilor respiratorii superioare

Infecțiile acute ale tractului respirator superior sunt cele mai frecvente infecții la om. Ele se manifestă deseori ca răceli simple. Cei mai răspândiți agenți patogeni sunt rinovirusurile, coronavirusurile, virusurile gripale și adenovirusurile. În plus, bacteriile sunt asociate cu infecția. Cu toate acestea, este adesea imposibil să se determine cursul bolii. Majoritatea infecțiilor superioare.

Tulburări pulmonare acute și sindrom respirator acut

Tulburările pulmonare acute și sindromul respirator acut sunt boli caracterizate prin insuficiență respiratorie progresivă. Membrana foliculo-epitelială este deteriorată. Acest lucru se datorează mai multor factori. Plăcuțele directe, dăunătoare includ: impregnarea stomacului, inflamația, blocarea grăsimilor, traumatismele prin inhalare, inundațiile.

Marjoleine Nines
Despre Marjoleine Nines Articolele 509
In het geval van Marjoleine Nines valt meer dan alleen op te letten, maar de twee grootste dingen die je moet weten, zijn dat ze sceptisch en empathisch zijn."" Natuurlijk zijn ze ook vooruitziend, rechtop en gevoelig, maar deze zijn ook in balans door haatgevoelig te zijn . Haar attente aard is echter waar ze zo bekend om is. Vaak zullen mensen erop rekenen en haar tolerantie vooral wanneer ze troost of steun nodig hebben. Niemand is perfect natuurlijk en Marjoleine heeft ook veel minder gunstige eigenschappen. Haar onaangename aard en obsessieve aard veroorzaken veel grieven op vaak persoonlijke niveaus. Gelukkig schittert haar empathie op de meeste dagen helderder.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*