Sănătate și Tu

Aquarone de pulverizare pentru pantofi: comentarii, preț, în cazul în care pentru a cumpăra

superhidrofoba înseamnă Aquarone păstrează lucrurile în perfectă stare.

Ce este Aquaban

Apariția eficientă a apei hidrofug înseamnă Aquapony este o plăcere și o surpriză. Fie că acest lucru este posibil? Raspunsul este da! Sunt de acord, deoarece chiar și telefoanele mobile introduse recent, a provocat nu mai puțin uimire. Și acum nu ne putem imagina fără ele viața mea. Procesul de dezvoltare a unor noi instrumente inovatoare nu este în loc, permițându-ne să se simtă tot farmecul progresului său.

Astăzi vă vom oferi pentru a ușura existența lor, prin utilizarea spray de pulverizare pentru îmbrăcăminte și încălțăminte. Efectul medicament straturilor superioare ale materialului are o structură stratificată, astfel încât umezeala este literalmente ricoseaza materialul. Este un unic conținutul medicamentului. Mai mult decât atât, producătorul oferă o garanție că compoziția nu se utilizează substanțe care pot dăuna sănătății.

Spray Aquarone protejează lucrurile se ude și murdărie. Aplicați produsul pe suprafața de îmbrăcăminte și încălțăminte, și puteți ajunge în siguranță în ploaie. spray de acoperire superhidrofoba nu va permite umezelii și murdăriei să se ude în material. De asemenea, instrumentul este utilizat pentru a evita probleme enervant la întâlniri de afaceri sau la o petrecere. Tratarea haine de pulverizare (cămașă, pantaloni, rochie, pulover, bluza, etc.), el nu va lăsa reziduuri și se scuti de efectele cafelei deversate accidental sau cu vârf un pahar de vin.

utilizarea Mare a antreprenorilor de droguri. Pulverizarea cârpe, suprafețe, mobilier, canapele, fotolii moi, haine de lucru vă permite să păstrați puritatea perfectă.

Medicamentul este făcută în Germania, și a trecut numeroase teste de laborator. Actiunea unica a spray este confirmată prin certificate de calitate, pe care le puteți verifica pe site-ul oficial al vânzătorului.

Cum

efect hidrofob Rezistent la apă este creat prin utilizarea de componente speciale. Străpungerea structura materialului, ele formează o nanostructură extinse la mai multe niveluri. Asta mii, nu sunt vizibile cu ochiul liber, capilarele mici, capabile de hidrofobizare. Lichidul care cade pe suprafața materialului prelucrat, situată deasupra unui sistem ca pe ace.

Imagineaza frunza unei flori. Picături de rouă aduna pe porii, formând o picătură rotund, si nu se imprastie pe suprafata. Mii de ace mici, care nu pot fi văzute cu ochiul liber, o picătură de sprijin de mai jos. Ridicarea plantei, picătură alunecă ușor în jos și lasă o urmă umed. După cum puteți vedea, este un fenomen natural.

Acest rezultat a fost realizat și dezvoltatorii Aquarone. Medicamentul este capabil să păstreze pe suprafața oricărui lichid, fie apa, umezeala, noroi, lapoviță, tot felul de băuturi și toate celelalte decât probabil un lucru murdar .

Principalele avantaje ale medicamentului:

 • funcționează pe aproape toate suprafețele (cărămidă, lemn, carton, plastic, placaj, lacuri);
 • potrivite pentru toate tipurile de tesaturi (velur, piele, piele sintetica, tricotaje, pâslă, nubuc, etc.);
 • lucrurile nu sunt ude și nu murdar;
 • efectul durează până la 3 luni după tratament o singură dată;
 • nu conține uleiuri și ceară, care pot lăsa pete uleioase;
 • nu lasă reziduuri;
 • nu există compuși chimici și substanțe periculoase.
 • nu conține solvenți, care ar putea strica culoarea lucrurilor sau a structurii lor;
 • inodore;
 • nu încalcă permeabilitatea materialului.
Spray Aquaban ajută pentru a economisi timp și efort. Deci frumos pentru a da acele minute suplimentare pentru a vă și la iubit decât să se spele de multe ori lucruri în fiecare zi pentru a poloneză pantofi sau spălare de acoperire.

Compoziția

Certificatul de conformitate a mărfurilor din cauza cerințelor medicale trecut de inspecție Departamentul de sănătate. pantofi Spray Aquaban nu contine substante toxice care ar putea afecta negativ sănătatea umană.

În compoziția preparatului conține:

 1. Water.
 2. Getrootalias emulsie
 3. Stabilizatori.
Trebuie notat faptul că compoziția inițială a produsului nu este dezvăluită în toată amploarea ei. Producătorul nu este dispus să dezvăluie secretul unic de droguri pentru a evita produsele contrafăcute.

Instrucțiuni de utilizare

Pentru a obține rezultatul dorit este necesar ca medicamentul să execute cu normele impuse.

 1. Preparați lucru de procedură. Eficient curat ei în sus. Îndepărtați toate elementele de murdărie.
 2. Un uscat bun. Pentru comoditate, puteți utiliza un uscător de păr sau un loc cald.
 3. Aplicați emulsia uniform.
 4. Așteptați 2-3 ore până la uscarea completă.

Pentru a îmbunătăți acțiunea, spray pentru pantofi Aquarone pot fi aplicate în mai multe straturi.

Mărturie

Orice persoană interesată de ofertă interesantă de cumpărare a spray originale, pune o întrebare logică. Cum să se spele lucrul tratat, în cazul în care respinge apa? E foarte simplu. Prelucrați lucrurile din exterior. Dar, cu apa menajera, ca într-o dungă regulat, pătrunde în interiorul fibrelor și elimină toate impuritățile. Structura țesutului nu este perturbată, iar acțiunea medicamentului nu va afecta lucrurile de spălare.

Acest principiu de funcționare se întâmplă cu transpirația naturală a unei persoane. Țesătura și materialul de prelucrare, absoarbe secrețiile pielii și porii rămân curate. Piele respiră în mod liber.

Selecția de articole și piese de mobilier cade pe discreția personală a proprietarului spray. Adesea, spray-Aquarone utilizare:

 1. Pentru îmbrăcăminte, pentru a preveni lucrul la obtinerea umed și efectele negative ale precipitațiilor atmosferice acide.
 2. Pentru a păstra pantofii curate și picioarele uscate.
 3. La întâlniri importante și recepții de afaceri. Aplicarea spray vă va permite să se uite la 100% și pentru a evita probleme enervant cu aspectul.
 4. În zgomotoase companii, cluburi, petreceri și reuniuni.
 5. Pentru a crea ordine perfectă. În hoteluri, hoteluri, restaurante, unde oaspeții pot adesea, din întâmplare, vărsați sau pata. Această tehnică ridică nivelul și prestigiul instituției
 6. Pentru a crea un confort acasă. Casa este întotdeauna curat, iar proprietarii vor avea nevoie doar de a colecta recenzii bune în favoarea lor.

contraindicațiile

medical contraindicații când au fost identificate instrumente de testare. Pe acest cont este posibil să se dea unele recomandări.

 1. Acesta nu este recomandat să folosiți pentru lenjerie și lenjerie de pat. Contactul cu pielea nu provoacă reacții alergice. Dar poate preveni descărcarea naturală de sudoare umane.
 2. Instrumentul nu este utilizat pentru pulverizarea părului unei persoane.
 3. nu merită să încerce să pună murdăria de pe suprafața tratată. efect hidrofobic repels mai mult lichid decât păstos.
Instrumentul nu este utilizat pentru echipamente electronice, ecrane tactile și monitoare de calculator.

Preț

Costul de instrumente sunt destul de loiali. Mai ales dacă numărul cheltuielile cu pulberi pentru spălat, detergenți și încălțăminte specială pentru 3 luni de spray. Rezultatul final va arăta că nu numai economisi timp și efort și bani.

Vânzătorul funcționează în mod direct, fără operațiuni de intermediere. Nu va trebui să plătească o terță parte și vei primi bunurile de la „prima mana“.

Un bonus frumos este valabil o reducere de 50%. Instrumentul este un produs nou pe piața serviciilor, cât și pentru companie de publicitate, un producător oferă promoții, bonusuri și cadouri.

Lista țărilor și costul medicamentului Aquarone pentru fiecare dintre ele în funcție de rata de schimb curentă este:

 • în toată Rusia 1490 ruble
 • pe teritoriul Ucrainei UAH 399
 • pentru locuitorii din Kazakhstan 7400 tenge
 • în Belarus, 449. alb. ruble
 • în Azerbaidjan 35 manat
 • în Armenia AMD 13990
 • în țările din: Belgia, Austria, Germania, Spania, Italia, Luxemburg, Țările de Jos, Slovacia, Slovenia, Franța, Bulgaria, Grecia, Cipru, Irlanda, Portugalia, România, Finlanda, Letonia, Lituania, Estonia 39 & euro;
 • pentru Danemarca 259 CZK
 • în regiunile din UK 39фунтов
 • în Ungaria 9900 HUF
 • în regiunile din Kârgâzstan 1550 kg
 • pentru locuitorii statului Moldova 399 lei
 • pentru Polonia 159злотых
 • pentru Republica Cehă 990 CZK
 • Plata este de așteptat după ce primiți coletul.

În cazul în care pentru a cumpăra

Vand Aquarone pe site-ul oficial al producătorului. Pentru a contacta consultantul ar trebui pe telefon. Lăsați numărul dvs. într-o fereastră și se așteaptă un apel înapoi într-o jumătate de oră. Dacă aveți orice întrebări suplimentare un profesionist experimentat va explica toate detaliile interesante cu privire la droguri.

Timpul de livrare este specificată, de preferință, în avans. În cazul în care locul de ședere este situat în Moscova, SPb, etc în Rusia durata de livrare va dura 3-4 zile.

superhidrofoba înseamnă Aquarone păstrează lucrurile în perfectă stare. Ce este Aquabrome Emergența eficiente hidrofug înseamnă Aquapony este o încântare și o surpriză. Fie că acest lucru este posibil? Raspunsul este da! Sunt de acord, deoarece chiar și telefoanele mobile introduse recent, a provocat nu mai puțin uimire. Și acum nu ne putem imagina fără ele viața mea. Procesul tehnologic …

Anja Ulf

Mulți se pot spune despre ea, dar poate cel mai important este că este considerată și evidentă. Desigur, ea este, de asemenea, disciplinată, amuzantă și acomodantă, dar se află într-o gamă mai scurtă, în special având în vedere că sunt amestecate și cu cele exigente.
dar ea este ceea ce este atât de populară pentru ea. Prietenii tind să se bazeze pe ea și pe sentimentul ei plin de umor atunci când au nevoie de aplauze.

Nimeni nu este perfect evident, iar Anja are și o serie de neajunsuri. Nehotărârea ei și frumusețea naturii nu fac cea mai mare companie și face lucrurile neplăcute să spunem cel puțin.
Din fericire, natura ei rapidă este de obicei acolo pentru a ajuta cu lucrurile atunci când este nevoie.

S-ar putea să-ți placă și...