Sănătate și Tu

AquaStop de pulverizare pentru pantofi: comentarii, preț, în cazul în care pentru a cumpăra

Articolul oferă o prezentare detaliată a instrumentelor inovatoare AquaStop concepute pentru a gestiona nu numai pantofi, dar, de asemenea, haine. Medicamentul este un strat special, care constă exclusiv dintr-un component. Acesta a fost dezvoltat de Nanolab laborator situat în Germania. Oamenii de stiinta germani au creat acest produs pentru a proteja textile si materiale din piele de la impactul negativ al diferitelor tipuri de contaminanți.

Ce este AquaStop?

experții-oameni de știință din Germania au creat un unic nano-strat proiectat special pentru tratarea încălțămintei și îmbrăcăminte & mdash; AquaStop prin pulverizare. Acest medicament este un funcțional, ușor de aplicat și eficient în utilizare. După ce suprafața a fost prelucrată cu un spray pe pantofi nu sunt afectate de murdărie sau vreme umedă ploios. Pe produsul tratat rămâne absolut nici o urmă. Acum, nu există nici un motiv să vă faceți griji cu privire la aspectul și vă puteți purta pantofi de culori luminoase, în ciuda vremii nefavorabile. Acest lucru este posibil datorită formării de acoperiri de protecție rezistente cu proprietăți de protecție contra hidrofob (namachivaya umiditate) grad ridicat.

pantofi pulverizare AquaStop pot fi aplicate produselor din piele și piele de căprioară și nubuc și textile. Este demn de remarcat o calitate importantă a preparatului: după procesarea accesul aerului este menținută. Picioarele nu transpira liber „respira“.

pulbere de acoperire inovatoare este extrem de economic. Suficient să se ocupe de o dată pe suprafața pantofului (debitul este de la 11 până la 20 ml per 1 metru pătrat), și veți obține lucruri de lungă durată de protecție de la toate tipurile de impurități pe tot parcursul anului.

Aspect

Material

În compoziția de instrumente revoluționare AquaStop de apă, supuse curățare, și nanoparticule conexe. nu se adaugă nici mai multe componente în compoziție.

design

pantofi de pulverizare AquaStop este implementat cu un agent de curățare abraziv în ambalajul original. Este o consistență lichidă, utilizată pentru pulverizarea pe suprafața pantofului.

Specificații

Numirea

Un spray conceput pentru a proteja pantofii de poluare si pentru a maximiza durata de viață. Pentru aceasta trebuie să urmați câțiva pași simpli.

 1. Curățați bine pantofii de murdărie, se spală (dacă este necesar) și lăsați să se usuce.
 2. Plasarea flaconul cu AquaStop la o distanță de 15 & mdash; 17 cm de pantofi, spray usor pe suprafata. Este necesar să se aplice un strat uniform pe întreaga suprafață.
 3. Așteptați aproximativ o jumătate de oră, până se usucă și apoi se aplică în mod similar, un al doilea strat.
 4. Lasati pantofii tratate sunt aproximativ 11 & mdash; 13 ore până când se usuca complet.

Ordinul AquaStop pentru a. site-ul web al vânzătorului

Funcționalitate

Industria modernă nu poate oferi clientului orice fonduri referitoare la categoria de produse chimice de uz casnic, care ar putea concura cu AquaStop, grija pentru pantofi de casa. Acum este șansa de a cumpăra astfel de pantofi, care este cu adevărat necesar pentru suflet. Acest lucru este posibil datorită faptului că pantofii, adidași și alte tipuri de pantofi care au fost prelucrate cu ajutorul unui spray, va avea un aspect nou, în orice vreme. Spray AquaStop potrivite pentru orice fel de pantofi. Desigur, este greu de crezut, dar acum nu poate fi frică de noroi murdar adidași alb sau se udă în pantofi de ploaie. Nano-strat va respinge apa, spray, murdăria și alte impurități nedorite. Rezultatul este aspectul impecabil în orice vreme și starea de spirit nealterate.

Cum

depuși pe suprafața nanocoating Shoe creează o repulsie mare de apa. Aceasta asigură contactul cel mai minimal tratate prin pulverizare pantofi cu moleculele de orice lichid sau murdărie. Luați în considerare, ceea ce este consumul mediu de pulverizare pe metru pătrat:

 • suprafața velur 21 ml;
 • Piele & mdash; 11 ml;
 • textile & mdash; de la 10 la 20 ml.
Pentru a obține piele de bivol, numai să respectați cu strictețe instrucțiunile de pe ambalaj. Se estimează că spray-ul de 50 ml este suficient pentru 10 tratamente pantofi.

Caracteristici

Spray AquaStop are numeroase proprietăți. Priveste mai atent.

 1. Protejează suprafața tratată încălțămintei sau a hainelor, împingând murdăria ei, apă și alți contaminanți. Acest lucru creează condiții optime pentru o viață mai lungă a lucrurilor (a crescut cu aproximativ două ori).
 2. păstrează pentru o lungă perioadă de timp culoarea originală de pantofi sau haine. Deoarece spray-ul este transparent, nu se schimba aspectul produselor prelucrate.
 3. servește ca un bun „film“ protector al ciupercii și previne apariția sa.
 4. Nu cauzează nici o dificultate în timpul aplicării.
 5. nu provoacă reacții alergice, complet inofensive pentru sănătatea umană.
 6. Previne formarea pe suprafața pantofului greu de îndepărtat reziduu alb. Ele apar destul de des din cauza efectelor negative ale umezelii.
 7. Nu este afectat negativ de precipitare & mdash; ploaie ninsoare. Categoric nu se spală cu apă.
 8. Nu conține solvenți organici de tipul de ceară, silicon, parafina, acrilic, ulei și alți compuși nocivi. Orice miros este, de asemenea, absent, iar acesta este un lucru pozitiv pentru potențialii utilizatori care nu sunt foarte bine tolerate noi mirosuri.
 9. Protejează suprafața Shoe de la apariția uzurii și diferite tipuri de zgârieturi cauzate de impact mecanic.
 10. are nici un efect toxic asupra organismului uman.
 11. Dețin un efect de durată de până la 12 luni.
 12. nanoargilelor are caracteristica, cum ar fi auto-curățare. Poluarea de orice tip și complexitate slide doar pe zona tratată care nu necesită nici o purificare suplimentară.
 13. Spray-ul este certificat în Europa, Federația Rusă, Ucraina și Kazahstan. Are certificate de Ministerul Sănătății.

Preț

Atunci când a lua decizia de a avea grijă de pantofi lor și prelungi durata de viață ar trebui să cumpere acest nanocoating revoluționar hidrofug. Acest lucru va salva fondurile și va salva nervii. Pentru a cumpăra un spray nu va fi dificil pe teritoriile diferitelor țări. Mă bucur că merg sistematic prin diverse promoții, oferind adesea reduceri substanțiale asupra mărfurilor. Acest lucru ajută să se asigure că, pentru a cumpăra o cutie de pulverizare a unui număr mai mare de consumatori. Ne propunem să ia în considerare intervalul de preț în următoarele țări:

 • în Rusia – 1490 ruble;
 • în Ucraina – 349 UAH;
 • în Kazahstan Tenge Cellufit0.

În cazul în care pentru a cumpăra

In magazine cumpara AquaStop nu este posibil, nu vin într-o rețea de comercializare cu amănuntul . Pentru a achiziționa instrumentul, vizitați site-ul oficial al producătorului. Cu toate acestea, trebuie să știți că un număr destul de site-uri oferă de a dobândi dezvoltarea inovatoare noi de oameni de știință germani de pe Internet. Dar, în funcție de producător, a găsit acum o mulțime de falsuri. Pentru a evita cheltuirea banilor în zadar, este recomandat să cumpere produsul numai pe Internet site-ul producătorului. Aici, cumpărătorul poate obține real spray-ul de înaltă calitate, în plus, fără a adaosurilor comerciale semnificative.

Cum comand?

Pentru a dobândi nanocoating inovatoare, puteți vizita pur și simplu site-ul producătorului. Aici la comanda, ar trebui să introducă date în chestionar, pentru a specifica doar numele și numărul de telefon. Pentru a corecta informațiile personale și opțiunea de livrare, vă va suna operatorul de serviciu. Într-un interval de timp scurt, comanda va fi livrat la adresa ta. Se recomandă în momentul primirii pentru a verifica integritatea ambalajului, și apoi să plătească costul produsului și livrarea acestuia. Plată în avans nu este prevăzută.

Prin plasarea comenzii, potențialul cumpărător ar trebui să ne amintim că numai producătorul garantează calitatea produsului și livrarea acestuia în timp util. De aceea, pentru a evita toate tipurile de riscuri neașteptate, este recomandat să cumpere produsul pe site-ul de internet al producătorului. Nu vă faceți griji cu privire la datele cu caracter personal furnizate, ca site-ul este o politică strictă de confidențialitate.

Articolul oferă o prezentare detaliată a instrumentelor inovatoare AquaStop concepute pentru a gestiona nu numai pantofi, dar, de asemenea, haine. Medicamentul este un strat special, care constă exclusiv dintr-un component. Acesta a fost dezvoltat de Nanolab laborator situat în Germania. Oamenii de stiinta germani au creat acest produs pentru a proteja materialul textil și piele …

Anja Ulf

Mulți se pot spune despre ea, dar poate cel mai important este că este considerată și evidentă. Desigur, ea este, de asemenea, disciplinată, amuzantă și acomodantă, dar se află într-o gamă mai scurtă, în special având în vedere că sunt amestecate și cu cele exigente.
dar ea este ceea ce este atât de populară pentru ea. Prietenii tind să se bazeze pe ea și pe sentimentul ei plin de umor atunci când au nevoie de aplauze.

Nimeni nu este perfect evident, iar Anja are și o serie de neajunsuri. Nehotărârea ei și frumusețea naturii nu fac cea mai mare companie și face lucrurile neplăcute să spunem cel puțin.
Din fericire, natura ei rapidă este de obicei acolo pentru a ajuta cu lucrurile atunci când este nevoie.

S-ar putea să-ți placă și...