Aqueous extract de propolis pe apa schungite: comentarii, preț, în cazul în care pentru a cumpăra
Sănătate și Tu

Aqueous extract de propolis pe apa schungite: comentarii, preț, în cazul în care pentru a cumpăra

retete testate timp de medicina tradițională încă din cele mai vechi timpuri ajuta o persoană pentru a lupta impotriva bolilor. Cea mai mare autoritate dintre ele extractul apos de propolis.

Ce este?

Propolisul este o substanță naturală cum ar fi gudron, care în primăvară produsă de albine din picaturi de rășinoase de pe tinere mesteacan, plop, frunze arin si muguri. Albinele le dezinfecteze celula înainte de matca va depune oua. Pe baza ei din cele mai vechi timpuri făcute unguente, dar mai populare și se mândrește cu multe domenii de aplicare a extractului apos de propolis.

Pentru producția folosește apa tratată cu Shungite. Această rocă, compusă din carbon necristalin. Pe lângă carbon, conține oxizi de aluminiu, fier, potasiu, calciu, etc., și diferite metale (magneziu, zinc, mangan). Shungit este capabil să absoarbă contaminanții, astfel încât acesta este utilizat pentru a obține apă pură pentru producerea de medicamente.

La utilizarea unui extract apos de propolis pentru tratamentul bolilor grave menționate în lucrările Invatatii greci și medievale vechi, în cărți despre farmacologie de 18-19 secole.

Cum funcționează?

Produsul conține elemente active care furnizează pe adulții corpului și copiii efect terapeutic și profilactic:

 • creste rezistenta imun impotriva microbilor patogeni, virusuri, agenți cauzatori ai comun rece, infecții;
 • elimină microparticulele toxice și otrăvitoare;
 • luptă împotriva ciupercilor de diferite origini;
 • ajută la stabilizarea nivelului de colesterol „nociv“ și crește elasticitatea pereților vasculari;
 • previne dezvoltarea tumorilor maligne si benigne;
 • natural este un anestezic ușor, nu produce efecte secundare;
 • îmbunătățește structura părului, intareste dintii, cartilaj și țesutului osos;
 • extract apos de propolis pe baza Shungite este recunoscut ca un medicament eficient împotriva paraziților etc.

abilități de vindecare ale unui produs de albine sunt îmbunătățite prin pregătirea unui extract apos de propolis pe baza Shungite:

 • purifica apa de metale grele, toxine și elemente care cauzează alergii;
 • îmbogățește sânge și țesuturi cu oxigenul antioxidanților;
 • normalizeaza activitatea tractului gastro-intestinal, circulator și sisteme excretor datorate oligoelementele; util pentru anemie, diabet, etc .;
 • extract apos de propolis asupra apei Shungite este recomandat ca o modalitate de a scăpa de paraziți.

caracteristici utile ale unei soluții unice datorită particularităților componentelor sale.

Compoziția

Propolisul este considerat un agent terapeutic universal, datorită componentelor sale afiliate.

 • Printre componentele acestei substanțe esențiale pentru funcționarea normală a omului elemente corp urme și macronutrienți în formă pură și sub formă de compuși.
 • Vitamine în compoziția propolisului este reprezentat de retinol (A) tocoferol (E) ascorbic (C), niacina, pantotenic (B5), acid folic (B9), tiamină (B1), riboflavina (B2 ) etc. Aceasta vitamina accelerează procesele metabolice, implicate în sinteza hemoglobinei, afectează pielea și membranele mucoase, normalizeaza sistemul nervos, intareste sistemul imunitar.
 • Aminoacizii, care sunt componente ale acestui produs uimitor de apicultura necesare pentru construirea de mușchi și oase, hormoni, enzime digestive, anticorpi.
 • Pinocembrin are activitate antifungică.
 • Cafea și acid alte furniza antimicrobian, efect antibacterian, și pentru a promova vindecarea rănilor.

1,264 extract de propolis asupra apei schungite combină oportunitățile benefice terapeutice și preventive date lui prin natura: plante, insecte, bogățiile pământului.

Instrucțiuni de utilizare

Aqueous extract de propolis este folosit ca un remediu și agent profilactic la adulți și copii de la un an. In Pediatrics este utilizat pe scară largă ca un tonic și anti-parazitare.

Copii de la un an la trei ani, se recomandă să ia de trei ori pe zi pentru douăzeci-douăzeci cinci minute înainte de a mânca un sfert de linguriță de acest lichid cu o aroma picant (în cazul în care sticla are un dozator, la un moment dat 30 până la 40 picături). Preșcolarii și copii în vârstă de șapte ani poate fi dat de o treime dintr-o linguriță în același mod. De la opt la paisprezece ani este atribuit o jumătate de linguriță de medicamente.

Adulții ar trebui să bea o lingură de infuzie înainte de a mânca un sfert de oră. Componentele de droguri au un efect sănătos supus utilizării în termen de treizeci de zile.

Mărturie

Experții recomandă să aplice soluția ca agent terapeutic separat sau suplimentar, în prezența unei liste largi de indicații:

 1. tulburări în functionarea glandelor endocrine (diabet, etc.);
 2. insuficiență cardiacă;
 3. inflamație și disfuncții ale tractului gastrointestinal;
 4. hemoroizilor și fisurilor;
 5. inflamație ginecologice;
 6. diferite manifestări ale infecțiilor fungice;
 7. otita, sinuzita, sinuzita frontală;
 8. încălcări ale integrității pielii, arsuri;
 9. otrăvire etc.

O mulțime de experiență a stabilit acest produs ca un remediu anti-parazitare.

Această listă de avantaje face ca medicamentul din propolis, un adevărat număr de vindecator unul.

contraindicațiile

Preparate din propolis asupra apei schungite au practic nici contraindicații, cu excepția intoleranței produselor de apicultură.

Preț

Vand apă extract de propolis poate cineva căruia îi pasă de sănătatea lor. Pe site-ul oficial al producătorului oferă un produs certificat care a trecut examenul medical. Cumpărarea on-line oferă promoții zilnice:

În cazul în care pentru a cumpăra

Produsul poate fi achiziționat în orice regiune a Federației Ruse, dar, de asemenea, Belarus și Kazahstan și alte state. Producătorul oferă livrare la orice regiune e-mail, trebuie doar pentru a posta comanda pe site-ul web al companiei.

retete de medicina tradițională testată în timp, deoarece cele mai vechi timpuri ajuta o persoană pentru a lupta impotriva bolilor. Cea mai mare autoritate dintre ele extractul apos de propolis. Ce este? Propolisul este o substanță naturală cum ar fi gudron, care în primăvară produsă de albine din picaturi de rășinoase de pe tinere mesteacan, plop, frunze arin si muguri. Albinele de tip fagure înainte de a le dezinfecteze …

Anja Ulf

Mulți se pot spune despre ea, dar poate cel mai important este că este considerată și evidentă. Desigur, ea este, de asemenea, disciplinată, amuzantă și acomodantă, dar se află într-o gamă mai scurtă, în special având în vedere că sunt amestecate și cu cele exigente.
dar ea este ceea ce este atât de populară pentru ea. Prietenii tind să se bazeze pe ea și pe sentimentul ei plin de umor atunci când au nevoie de aplauze.

Nimeni nu este perfect evident, iar Anja are și o serie de neajunsuri. Nehotărârea ei și frumusețea naturii nu fac cea mai mare companie și face lucrurile neplăcute să spunem cel puțin.
Din fericire, natura ei rapidă este de obicei acolo pentru a ajuta cu lucrurile atunci când este nevoie.

S-ar putea să-ți placă și...