Sănătate și Tu

Bărbați Breitling ceasuri: comentarii, preț, în cazul în care pentru a cumpăra

Revizuirea bărbați ceasuri de brand Breitling este un accesoriu rafinat al oamenilor, subliniind statutul, succesul, gust minunat.

Despre marca Breitling

ceasuri bărbătești de la aceasta companie sunt cunoscute în întreaga lume accentuează standardul ridicat de trai, succes, statut, eleganță, și să dea încredere persoanei le poartă. Aceasta nu este doar un accesoriu & mdash; este o mare eșantion de calificare profesională a specialiștilor elvețieni. Sub denumirea comercială a produs Breitling ceasuri de producție elvețiană originală.

Numele firmei a fost numit dupa primul proprietar si Creator Leon Breitling cu 1884. Apoi, tânăr și necunoscut ceasornicar german a deschis o mică fabrică pentru fabricarea de ceasuri în orașul Saint-Imier. La început, specializarea fabricării era îngustă & mdash; crearea de cronografe. După doisprezece ani, compania sub numele de “G. Leon Breitling S. A. Montbrillant Compania Watch” sa mutat la La CAAX-de-Fonds. Acum, acest oraș este considerat „capitala“ a tuturor ceasornicari. De-a lungul timpului, compania a trecut în posesia fiului Gaston, și apoi nepotul Willy Breitling. Gaston se distinge prin faptul că el a inventat cronograful, având butonul de control autonom și cronometrul este de mare precizie (1/10 sec). Willie a creat celebrul model: Chronomat și Navitimer. Perioada de criză din 1979 a fost un punct de cotitură & mdash; a vândut firma. Următorul ei hateiva: Teodor și Ernest Snyders, a menținut soluția de proiectare și stilul general de ore. Ernest a fost un ceasornicar excelent și evieproto. Din acest motiv, el a creat produse reputația pentru aviație. In zilele noastre ceasuri sunt populare cu oameni care au atins succesul în viață: ingineri, piloți, oficiali, politicieni, celebrități.

ceas Breitling este nu numai o rezistență, de înaltă calitate, precizie este o măsură a statutului, oameni de succes. Acestea vor fi baza pentru o imagine cu adevarat masculina si poate fi un cadou minunat.

Aspect și proiectare

Pentru orice întâlnire de afaceri, vacanță, în viața de zi cu zi ei vor crea o impresie bună despre persoana de a atrage atenția femeilor, pentru a înconjura cu un halou de încredere, stabilitate, prosperitate. Parteneri de afaceri pentru a face mai ușor cu o persoană de succes care știe cum să-și prezinte în mod corespunzător. De aceea, cele mai multe staruri de la Hollywood, oameni de afaceri celebri, showmen, alte celebritati prefera acest brand de ceasuri, subliniind statutul lor ridicat.

Fiecare model din linia are o solutie design individual. Există trăsături comune care definesc un ceas al acestui brand: Cadranul este mare în dimensiune, duce la un contrast luminos, arata ca o cabina de pilotaj. Design-ul modelului Navitimer este marcată de reținere și claritate a liniilor. Există două culori pentru cureaua este din piele: negru si maro. Cazul în formă de rundă de bijuterii din oțel inoxidabil lustruit. Culoarea cadranului principal este negru, cadranele Cronometrul au culoare argintie nobil. Ore markere, mâinile și cifrele materiale luminescente prelucrate, permițându-vă să vedeți timp în întuneric. Data este afișat într-o secțiune specială între mărcile 4 și 5.

Design-ul acestui brand de stil clasic. Deoarece 50-e ale secolului al XX-lea, nu sa schimbat prea mult, păstrând individualitatea și relevanța lor în ziua de azi.

Ceasul are Breitling

In prezent, compania elvețiană ceas Breitling-a face una dintre cele mai renumite din lume. În 1884, antrenat ca un ceasornicar Leon Breitling în micul oraș elvețian a deschis un magazin, unde a produs cronografe. Compania ocupă în prezent o poziție de frunte printre producătorii de ceasuri și a lansat astfel de linii bine-cunoscute: Aeromarine, Navitimer, Professional, Windrider.

Avantajele Breitling ceasuri:

 • Mecanismul lor de auto-lichidare are mai mult de 21 de pietre. Acest lucru asigură o durată de viață și de mare precizie lungă.
 • 42 ore rezerva de putere.
 • cronometre de protecție a apei: 100 m, 200 m, 300 m Prin comanda speciala poti cumpara un model cu un nivel mai ridicat de protecție împotriva apei.
 • pe cadran nu afișează numai ora și data.
 • Cazul este rezistent la coroziune, nu se schimba culoarea de mai multe decenii.
 • Suprafața nu este expusă la lumină și apă sărată.
 • Caracterizat de rezistență mare la impact și deteriorări mecanice.

Multe modele au:

 1. rotitoare canelată Basel,
 2. Chronograph,
 3. Sapphire sticlă de înaltă rezistență este acoperită cu un strat anti-reflexie.

Cele mai populare modele:

 • Navitimer & mdash; după o lungă de pregătire atentă a unui nou mecanism de multi-scop Calibre 36 utilizat în dezvoltarea acestui brand. Design & mdash; complet automat, îndeplinește cerințele de fani cronografelor clasice.
 • Twinsixty & mdash; Calibre 39 combină datele de timp care arată simultan, minute, ore. Are 46 de pietre.
 • Professional & mdash; multi-scop de brand în mecanismul care a folosit tehnologia electronică. În ciuda numărului funcțiilor, folosind ceasul cu ușurință. Compania & ldquo; Breitling & rdquo; a făcut efortul maxim pentru ca clienții potențiali și viitoare a primit toate informațiile necesare cu privire la funcțiile, proprietățile accesoriul.
 • Urgență & mdash; ceas cu radio specializat, numărătoarea inversă, ceas cu alarmă, care posedă toate cronograful abilitățile necesare. Caracteristică & mdash; transmitator microscopice cu o rază de influență de 400 km transmite un semnal timp de două zile, pe frecvența 121,5 MHz. Aceasta este frecvența de dezastru aviatic.
mare precizie și durabilitatea acestor ceasuri le permite să fie utilizate chiar și în condiții extreme: spațiu, zbor, scufundări la adâncimi mari sub apă.

Specificații

Una dintre cele mai populare modele din întreaga lume este considerat a fi Navitimer. Această colecție prins fantezie de cei mai mulți oameni. Acesta are un mecanism clasic și are calități universale. O altă caracteristică a sistemului de proiectare dezvoltat în 1952, rămâne relevantă astăzi, absolut nu îmbătrânire.

Caracteristici cheie ale ceasuri bărbătești din colecția companiei Breitling Navitimer Breitling:

 • mecanica cuarț făcute în Japonia
 • Case diametru de 46 mm și grosimea este de 14,5 mm,
 • sticlă Sapphire
 • Funcționalitate: săgeată secunde indicând, minute, ore, data,
 • Carcasa este din inox bijuterii din oțel, a trecut de lustruire suplimentare,
 • curea din piele cu catarama, lungime 240 mm, latime 22 mm
 • greutatea totală & mdash; 115 g.

Cuarț circulație este o invenție relativ recentă. Acesta este utilizat pentru a face ceas cât mai exacte posibil. Sursa este o baterie, provoacă mecanismul ceasului la mișcarea pendulului într-un anumit ritm, în același interval. ceas de cuarț de lucru fading, până când bateria nu. Ei nu trebuie să aibă.

safir cristal sticla din safir artificial. Există o rezistență ridicată, duritatea sticlei care depășește duritatea oțelului călit. Aceste proprietăți fac acest material foarte frecvente în viața de zi cu zi. Utilizarea sticlei safir în producția de ceasuri Breitling, ceea ce le face grele și utilizarea în condiții extreme de scufundări, de zbor.

Oțel inoxidabil & mdash; datorită crom conținute în aliaj, metalul este sensibil la oxidare. Acesta este protejat de pelicula de oxid, care se formează pe suprafața. La călcarea ei, atomii de crom din nou umplut locul leziunii. Utilizarea de oțel inoxidabil în fabricarea de ceasuri le face durabile.

strat anti-reflexie & mdash; strat special pe sticlă, permițându-i să se disipeze lumina directă a soarelui, iluminare artificială. Oglinda elimină capacitatea de sticlă pentru a reduce gradul de orbire. În plus, permite sticlei pentru a transmite informații exacte despre temporizări.

Tip Mișcarea mecanice automate de ceas înfășurării auto-vânturi cu mișcarea mâinii. Este suficient pentru gesturi convenționale.

Funcționalitate & mdash; afișează ore, minute, secunde. blocuri suplimentare indică informații din calendar.

curea din piele & mdash; nu provoacă iritații, strâns mâna, subliniază starea accesoriului.

Rezistent la apă & mdash; rezistență mare de apă pentru a rezista la presiunea apei de 3 atmosfere. Nu este nevoie să fie prea prudent acasă, în ploaie.

Cum să poarte ceasuri

Breitling bărbați sunt cu clasa Executive de brand. Acestea sunt hainele clasice perfectă formale, stilul semi formale, casual. Ele pot fi purtate cu mediul de afaceri, casual și mai elegant: pantaloni, sacou, cămașă, cravată.

Unele ceasuri ale acestei companii sunt perfect adaptate la haine în stil casual: T-shirt, Polo-shirt, pulover cașmir, tricotaje, pantaloni, blugi clasic sau kaki. Pantofii trebuie să aleagă o combinare cu o curea: schema de culori a pantofului ar trebui să se amestece cu culoarea de curea.

Caracteristica tinutei oamenilor care întreaga imagine este construită pornind de la ore. Deoarece hainele ar trebui să corespundă impresia pe care le fac alții.

Preț

Costul nu este mic de ore, respectiv. Pe site-ul reprezentantului în care sunt oferite reduceri de 50%.

În cazul în care pentru a cumpăra

Înainte de achiziționarea unui ceas de acest brand se face numai în magazinele de specialitate. După ce au fost făcute mai accesibile pentru majoritatea oamenilor. Acum, oricine poate obține o copie a unui accesoriu prețuită. Ofertele de Internet care doresc o mulțime de site-uri care vând ore de brand dorite. Este destul de dificil de a evalua calitatea elementului oferit de acestea.

Site-ul oficial distribuitor oferă posibilitatea de a cumpăra Breitling, asigurând o protecție financiară. Puteți plăti în numerar la livrare la primire. Pentru a comanda doar să faceți clic pe „Comandă“. După aceasta se va deschide o fereastră în care specificați datele solicitate. Marfa trimis prin poștă imediat, iar în termen de 3-10 zile, el vine la cumpărător.

Revista de ceasuri bărbătești marca Breitling este un accesoriu rafinat al oamenilor, subliniind statutul, succesul, gust minunat. Despre marca Breitling MENS ceas, această companie este cunoscut în întreaga lume accentuează standardul ridicat de trai, succes, statut, eleganță, și să dea încredere persoanei le poartă. Aceasta nu este doar un accesoriu – este excelent competențe profesionale …

Anja Ulf

Mulți se pot spune despre ea, dar poate cel mai important este că este considerată și evidentă. Desigur, ea este, de asemenea, disciplinată, amuzantă și acomodantă, dar se află într-o gamă mai scurtă, în special având în vedere că sunt amestecate și cu cele exigente.
dar ea este ceea ce este atât de populară pentru ea. Prietenii tind să se bazeze pe ea și pe sentimentul ei plin de umor atunci când au nevoie de aplauze.

Nimeni nu este perfect evident, iar Anja are și o serie de neajunsuri. Nehotărârea ei și frumusețea naturii nu fac cea mai mare companie și face lucrurile neplăcute să spunem cel puțin.
Din fericire, natura ei rapidă este de obicei acolo pentru a ajuta cu lucrurile atunci când este nevoie.

S-ar putea să-ți placă și...