baterii externe - Am Power: comentarii, preț, în cazul în care pentru a cumpăra
Sănătate și Tu

baterii externe – Am Power: comentarii, preț, în cazul în care pentru a cumpăra

Căutați baterie externă de alimentare Am & mdash; un dispozitiv convenabil pentru gadget-uri de încărcare. Este o baterie care vă permite să încărcați telefon, tabletă, player, aparat de fotografiat, smartphone-uri și alte echipamente portabile, în timp ce departe de casa.

Ce este Am Power

Ideea este luminări inovatoare în care au avut posibilitatea de a rămâne în contact. Se întâmplă adesea ca în timpul călătoriei, călătoria, și într-adevăr, de oriunde poate lua bateria. Am Power rezolvă această problemă, fără nici o problemă. Tehnologia modernă Li-Pol permite creșterea capacității bateriei. Acest lucru se datorează niveluri scăzute de rezistență internă.

Bateria este protejat de umezeală, supraîncălzirea, încărcarea spontană a bateriei scurtcircuitului. Dispozitiv de confort numit este că acesta este universal & mdash; cele zece adaptoare pentru a alege potrivite pentru principalele dispozitive mobile. încărcător portabil poate fi reîncărcat în mod tradițional & mdash; de la rețea și de la soare.

Este dificil să ne imaginăm viața modernă fără dispozitive mobile. Este foarte important să aibă posibilitatea de încărcare în timp util.

Cum

Am Power este un cuplu de baterii lipite cu un controler de bord special. Pentru acest consiliu se alătură conectori electrici & mdash; conectori pentru conectarea dispozitivului mobil. Componente de calitate și tehnologii de producție corespunzătoare în timpul asamblării asigură o fiabilitate ridicată. Protecția suplimentară a carenei, vă permite să-l ia pe o excursie de camping.

Bateria este suficient de puternic. Acesta va fi suficient pentru a încărca o tabletă, telefon, echipament fotografic profesional. Pentru a restaura energia de care ai avea nevoie de 8 & mdash; 10 ore sub lumina soarelui sau 3 ore de conectivitate de rețea. Bateria are o taxa de 1Snail Me – Hammer of Thor0 mAh (unitate, care arată cât de mult încărcarea bateriei). Capacitatea joacă un rol major în selectarea încărcătorului extern.

Acest parametru determină cât timp dispozitivul va fi în măsură să furnizeze energie electrică pentru gadget-uri. Experiența practică arată că o singură încărcare a bateriei este suficientă pentru putere:

 1. Un telefon regulat cu butoane & mdash; 1Snail Me mAh,
 2. touchscreen smartphone & mdash; 2400 mAh,
 3. smartphone touchscreen și un telefon obișnuit & mdash; 3600 mAh,
 4. Două smartphone & mdash; Hammer of Thor0 mAh.

Am Power de încărcare a bateriei are mai multe avantaje:

 • Proiectat pentru călătorie și de agrement, prin urmare, are un corp cauciucat pentru protecție suplimentară împotriva loviturilor, praf, murdărie și apă în interior. Nu trebuie să vă faceți griji despre el atunci când sunt ude rupt.
 • Materiale de calitate și sunt rezistente la coroziune.
 • Are două mod de reîncărcare. Acesta poate fi conectat la rețea pentru câteva ore înainte de a merge sau de a substitui lumina soarelui. încărcare solară durează mult mai mult decât de rețea.
 • durata de viață a bateriei Am Power proiectat pentru cinci sute de cicluri de încărcare și descărcare, cu condiția ca capacitatea este mai mare de 75% din valoarea nominală.
 • Pentru solar de încărcare poate fi atașat la rucsac folosind mânerul convenabil. În timpul călătoriei, acesta va fi completat automat cu energie electrică.
 • Mai mulți conectori vă permit să conectați orice dispozitiv mobil: telefon, aparat de fotografiat, tabletă sau alt dispozitiv USB.
 • Compactitatea & mdash; se potrivește cu ușurință în buzunar și chiar o geantă de mână. Este confortabil de ținut în mână.

Pentru a umple de energie solară Am acumulator portabil de putere nu găsiți neapărat o priză în călătorie, este ușor de a percepe de la soare.

Specificații

portabil baterie solară are astfel de caracteristici:

 • Tip dispozitiv & mdash; Li-Pol & mdash; litiu polimer baterie.
 • Domeniul de utilizare încărcare telefoane, smartphone-uri, iPod, iPhone, tablete și alte dispozitive USB.
 • Baza de panouri solare & mdash; amorf-cristalin.
 • LED & mdash; indicator care arată încărcătura rămasă și diferența de potențial la ieșirile.
 • lanterna Led.
 • Timpul de reîncărcare completă este de opt la douăsprezece ore.
 • Panou solar de încărcare & mdash; 15V / 150mA.
 • Capacitatea maximă & mdash; 6600 mAh.
 • Metoda de conectare & mdash; Port USB.
 • Input: Micro USB 5V / 1,5 A
 • ieșire: 5V / 2.1 A
 • Setări 130 x 67,6 x 17 mm.
 • Perioada de garanție este de 1 an.
 • Cantareste 195 g.
 • Culori: negru, albastru, verde, galben.

Caracteristici

Complet cu Am Power sunt: ​​port USB & mdash; micro USB carabină pentru fixarea la rucsac. Datele cu privire la caracteristicile tehnice ale marcajului pe care se poate vedea pe panoul din spate. Cazul de încărcare este realizat din plastic cauciucat de înaltă calitate, echipate cu inserții de cauciuc suplimentare. Toate butoanele, sudurile cap la cap, prize de condensat în plus. Inclus nici de încărcare de rețea și adaptoare.

În ciuda faptului că capacitatea dispozitivului suficient de scăzut, este suficient pentru încărcarea completă a tabletei și multiple reîncărcările ale telefonului. Suplimentară de energie „verde“ pe care le primește de la soare.

Preț

Costul bateriei Am Power pentru încărcare nu este mare & mdash; pe site-ul de furnizor oficial va ofera o reducere de 30 la sută.

Cum cumpăr

Pe site-ul oficial pentru a cumpăra Am Power în două clicuri. Trebuie să completați și să trimiteți formularul de comandă simplu. Apoi, pentru a apela Manager pentru a confirma cererea. Un consultant poate discuta, de asemenea, metoda de livrare și de plată. Transport durează, de obicei, de la cinci zile la două săptămâni. Plata are loc după primirea ordinului în e-mail. În plus, coletul poate fi urmărită prin numărul ID.

Răsfoiți baterie externă de alimentare Am – un dispozitiv convenabil pentru gadget-uri de încărcare. Este o baterie care vă permite să încărcați telefon, tabletă, player, aparat de fotografiat, smartphone-uri și alte echipamente portabile, în timp ce departe de casa. Ce 1,242 ideea de dispozitive inovatoare pe care oamenii au avut posibilitatea de a rămâne în contact. Se întâmplă adesea ca …

Anja Ulf

Mulți se pot spune despre ea, dar poate cel mai important este că este considerată și evidentă. Desigur, ea este, de asemenea, disciplinată, amuzantă și acomodantă, dar se află într-o gamă mai scurtă, în special având în vedere că sunt amestecate și cu cele exigente.
dar ea este ceea ce este atât de populară pentru ea. Prietenii tind să se bazeze pe ea și pe sentimentul ei plin de umor atunci când au nevoie de aplauze.

Nimeni nu este perfect evident, iar Anja are și o serie de neajunsuri. Nehotărârea ei și frumusețea naturii nu fac cea mai mare companie și face lucrurile neplăcute să spunem cel puțin.
Din fericire, natura ei rapidă este de obicei acolo pentru a ajuta cu lucrurile atunci când este nevoie.

S-ar putea să-ți placă și...