Serul Bluronica – tratament eficient pentru riduri. Opinii și prețuri.

[Total: 0    Average: 0/5]

Ridurile sunt un defect de frumusete care, mai devreme sau mai tarziu, va afecta pe toata lumea. Acest lucru se aplică atât bărbaților, cât și femeilor, însă pentru cei dintâi este de obicei o problemă mai mare. Ele sunt cauzate în principal de factori externi - forța gravitațională, poluarea mediului, aerul condiționat, radiațiile UV. Starea țesutului conjunctiv este, de asemenea, influențată de dietă și stimulente. Ridurile apar mai devreme pe părțile expuse ale corpului - fața și gâtul. Acest lucru se datorează expunerii cele mai ridicate la factorii care favorizează procesul de îmbătrânire a pielii. Sunt deosebit de periculoase radicalii de oxigen liber, care contribuie la pierderea acidului hialuronic. Acesta este responsabil pentru buna hidratare a pielii și producerea de fibre de colagen. Se pot combate ridurile și există multe modalități mai mult, mai puțin și mai eficiente? Mulți oameni se bazează pe masaj facial și gimnastică. Scopul lor este de a stimula mușchii faciali, astfel încât aceștia să nu fie supărați. Tot mai mulți oameni aleg, de asemenea, tratamente în operațiile de medicină estetică. Cu toate acestea, nu toate injecțiile cu botox sunt lăudate pentru posibile complicații și prea multă interferență cu corpul. Cremele și preparatele antirid, de diferite tipuri, au fost, de asemenea, foarte populare de ani de zile. Cu toate acestea, nu toate produc rezultatele așteptate.

bluronica 1 269x300 Serul Bluronica   tratament eficient pentru riduri. Opinii și prețuri.

Tratamentul cu Bluronica

Bluronica este un ser care va prezenta semne de îmbătrânire în doar patru săptămâni. Eficacitatea sa se datorează ingredientelor active selectate cu atenție pe care le conține. Ele au fost supuse unor numeroase teste de laborator și teste de calitate. Ei au obținut aprobarea pe piața produselor SpeCialists în dermatologie și cosmetologie. Ei lucrează în sinergie și se completează reciproc. Ele leagă moleculele de apă din stratul dermic și, astfel, hidratează adânc epiderma, dând-i elasticitate și elasticitate. Ele ajung pentru lipsa de colagen, a cărei cantitate în piele începe să scadă după doar 25 de ani. Mai mult, ele întăresc bariera de protecție a pielii, întârzie toate procesele de îmbătrânire, o regeneră și o elimină eficient. Ele au un efect antiinflamator și calmează iritațiile. Pielea arată naturală și tânără.
Ridicarea cremelor Bluronica este recomandată în special pentru adulți. Cu toate acestea, proprietățile sale de îngrijire îl fac potrivită pentru tinerii, a căror piele trebuie, de asemenea, regenerată și întărită. Testele dermatologice au demonstrat că este complet sigur pentru orice tip de piele, inclusiv piele alergică. Aplicarea regulată va fi eficientă numai după câteva zile. După o lună, pielea se va netezi în mod semnificativ, ridurile vor deveni mai puțin vizibile. Pielea își recapătă tenacitatea și fermitatea.

O compoziție unică de Bluronica

  • Snow Alga este o specie unică de alge care crește în Alpi. Oferă cremei o culoare delicată și roz. Se adaptează perfect la a trăi în condiții dificile - pentru a supraviețui la temperaturi scăzute, își oprește ceasul biologic. Prin adaptabilitatea sa unică, algele de zăpadă au devenit o adevărată descoperire cosmetică. Extrasul obținut din el activează Klotho, o genă a tinereții, care prelungește durata de viață a celulelor pielii, ceea ce se traduce într-un aspect radiant și tineresc al pielii.
  • Complexul Dermcom este o compoziție unică de două substanțe de origine vegetală - salcâm Sacalag și extract de aur de crocus. Ajută la reducerea semnelor de îmbătrânire, cum ar fi decolorarea, ridurile și cercurile întunecate sub ochi. Stimulează factorii de creștere ai epidermei, mărind astfel cantitatea de fibre de colagen și elastină, substanțe responsabile pentru fermitatea și elasticitatea pielii. Rolul său în lupta pentru o piele sănătoasă și netedă este de neprețuit.bluronica 300x132 Serul Bluronica   tratament eficient pentru riduri. Opinii și prețuri.
  • Uleiul de macadamie este o sursă extrem de bogată de vitaminele A și B, în special leucina și squalanul. Are un efect pozitiv asupra fermității pielii și reduce ridurile fine. Acizii grași neutralizează stresul oxidativ, care este o cauză directă a îmbătrânirii pielii. Uleiul de macadamia protejează eficient pielea împotriva efectelor nocive ale luminii solare și a temperaturilor scăzute. În plus, datorită proprietăților sale liniștitoare și liniștitoare, este ideal pentru pielea sensibilă la iritație.
  • Salata Robinia (Midlife) este o sursă valoroasă de Antioxidani și flavonoide în plus față de gustul său incontestabil. Stimulează regenerarea pe piele și ajută la redobândirea vitalității și strălucirii acesteia. Reduce în mod semnificativ ridurile și mărește tonusul pielii, făcând să pară odihnit și hidratat. Este o soluție excelentă pentru pielea uscată, care necesită hidratare profundă.

Rezultatele aplicării formulei Bluronica

Cosmetica a fost concepută astfel încât să fie un răspuns la toate nevoile pieii mature. Deci, funcționează pe cinci nivele diferite:
- își restabilește elasticitatea inițială,
- Îndepărtează ridurile,
- protejează împotriva căderii,
- echilibrează contururile feței.bluronica original 300x202 Serul Bluronica   tratament eficient pentru riduri. Opinii și prețuri.
În plus, hidratează profund pielea și liniștește orice iritație. Oferă vitaminele și mineralele necesare, datorită cărora pielea este regenerată, odihnită și plină de strălucire. Arată mult mai tânăr și, mai presus de toate, mai sănătos.
Blurosis este multifuncțională. Acest lucru se datorează compoziției unice a substanțelor active active selectate cu atenție care au fost selectate pentru proprietățile lor de întinerire și anti-îmbătrânire. Eficacitatea lor a fost confirmată de numeroase studii clinice efectuate la cele mai importante universități din lume. Ingredientele elimină în mod eficient ridurile (de asemenea, mimează), reconstruiesc stratul lipidic al pielii, neutralizează iritațiile, restaurează fermitatea și elasticitatea pielii, au efect protector și Antioxidant. În plus, ele asigură pielea cu minerale și vitamine, care o fac netedă, fermă și profund hidratată.

Cum se utilizează serul Bluronica?

Ca o primă etapă, combinați câteva picături de ser cu crema furnizată cu spatulă. Aplicați crema pe fața și gâtul curățat într-o cantitate mică. Apoi, lipiți-l în față cu mișcări rapide. Primele efecte de hidratare pot fi observate după prima utilizare, după câteva zile pielea devine mult mai netedă.

Bluronica-Păreri

Serul Bluronic a început rapid să câștige popularitate în întreaga lume. Acesta este rezultatul eficienței sale majore în combaterea semnelor de îmbătrânire a pielii. O gamă largă de destinatari a câștigat deja deja în Polonia. Cei care au început să o folosească sunt încântați de rezultate. Acest lucru se aplică atât femeilor, cât și bărbaților. Mulți dintre ei au încercat deja multe alte preparate, dar numai Bluronic sa dovedit a fi eficient și a adus rezultatele așteptate.Bożena 47

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*