Boala lui Heine – Medina

Perioada de incubație este cuprinsă între 3 și 35 de zile. Infecția poate fi asimptomatică (în majoritatea cazurilor). În acest caz, este detectată numai prezența virusului în gât, intestine și sânge. La omul cu infecții asimptomatice, anticorpii la virus sunt, de asemenea, prezentați în ser.

 class =

Forma de avort a bolii Heinego-Medina este numită o boală mai mică, reprezintă doar câteva procente din toate infecțiile. Infecția se manifestă prin implicarea tractului respirator superior, tulburări gastrointestinale și dureri la nivelul mușchilor și articulațiilor.

După câteva zile, simptomele dispar spontan. Nu există anomalii ale lichidului cefalorahidian. Particulele virale pot fi detectate în scaun, iar anticorpii specifici serului pot fi detectați.

Forma non-săracă (anvelopă) este inițial ca un tip de avort spontan al bolii. Când simptomele bolii mai mici dispar, temperatura corpului crește după câteva zile (chiar până la 39 de grade Celsius) și se dezvoltă sindromul de anvelope. Simptomele persistă timp de câteva zile.

Forma paralizată este cea mai rară manifestare a bolii Heinego-Medin. Simptomele inițiale sunt identice cu cele din tipul non-consumabil. După câteva zile de la apariția primelor simptome, apar simptomele, care apar de obicei rapid și uneori nu sunt precedate de simptome preexistente. Înainte de rănire, mușchii sunt de obicei dureroși.

Afecțiunile pot face extrem de dificilă ridicarea. În tipul spinării, paraliziile se găsesc în mușchii mai aproape de membrele superioare și inferioare.

Distribuția neregulilor este asimetrică. Tipul de tampon este dominat de simptomele paralizante ale mușchilor faciali, gâtului și palatului, urmate de mușchiul limbii și a ochiului. Problemele de respirație periculoase prezintă un risc suplimentar.

--->>>  Fresh Fingers - opinii, preț, în cazul în care pentru a cumpara, cumpara acum

Diagnosticul bolii Heine-Medin

Unele diagnostice ale bolii Heinego-Medina se pot baza pe teste virologice care confirmă prezența virusului sau contactul cu microorganismul (mai ales dacă boala este asimptomatică, abortivă sau inofensivă).

 class =

Detectarea modificărilor în lichidul cefalorahidian în formă paralizată facilitează determinarea diagnosticului. Cele mai grave neregularități sunt observate în perioada anterioară apariției leziunilor.

Presiunea fluidului cefalorahidian este adesea crescută, iar numărul de celule este, de asemenea, crescut. Inițial, predomină leucocitele multinucleare, urmate de limfocite. O creștere semnificativă a nivelului de proteine din lichidul cefalorahidian este observată în a treia sau a patra săptămână de boală.

Diferențierea bolii Heinego-Medin ar trebui să ia în considerare meningita tuberculoasă, polineuropatia, infecțiile virale ale sistemului nervos central și alte boli cu simptome clinice similare.

Tratamentul și prevenirea bolii Heinego-Medina

Tratamentul bolii Heinego-Medina este doar simptomatic. Oferiți pacientului o liniște totală. Este important să se asigure că membrele sunt poziționate corespunzător pentru a preveni contracțiile musculare. În plus, ambalajele calde scutesc durerile musculare.

Pacienții cu probleme respiratorii trebuie să fie consultați la centrele specializate, iar respirația asistată este adesea necesară. Pentru ameliorarea afecțiunii, se administrează preparate analgezice.

În Polonia, vaccinarea preventivă obligatorie se aplică pentru a preveni apariția bolii Heinego-Medina. Prima doză a vaccinului este administrată intramuscular sau intradermic la vârsta de 3-4 luni a copilului. Un alt vaccin polivalent inactivat este administrat 6-8 săptămâni după prima doză.

class =

Ultimul (subcutanat sau intramuscular) este introdus la vârsta de 2 ani (16-18 luni). La vârsta de 6 ani, vaccinul este administrat pe cale orală (așa-numitul „vaccin”). prima doză de rapel).

--->>>  SugaNorm capsule diabet: comentarii, preț, în cazul în care pentru a cumpăra

Prognoza bolii Heine-Medin

Mortalitatea totală a bolii Heinego-Medin este de câteva procente. Încetarea leziunilor depinde de amploarea și severitatea leziunilor. Uneori simptomele se întorc rapid, uneori îmbunătățirea este lentă, durează câteva luni și nu este completă. Atunci când atrofia musculară apare rapid, prognosticul nu are succes.

Anja Ulf
Despre Anja Ulf Articolele 483
Många kan sägas om henne, men kanske viktigast är att hon är hänsynsfull och uppenbar. Naturligtvis är hon också disciplinerad, rolig och tillmötesgående, men de är i kortare utbud, särskilt med tanke på att de är blandade med att kräva som väl. hennes omtänksamma natur men det är vad hon är så omtyckt för. Vänner tenderar att räkna med det och hennes humoristiska känsla när de behöver cheering upp.Ingen är perfekt självklart och Anja har en rad brister att hantera också. hennes tanklöshet och skönhet natur gör inte det största företaget och gör saker obekväma minst sagt. Lyckligtvis är hennes snabba natur vanligtvis där för att hjälpa till med att mends saker när det behövs.