Booty Maker este de modelare: pantaloni scurți comentarii, preț, în cazul în care pentru a cumpăra
Sănătate și Tu

Booty Maker este de modelare: pantaloni scurți comentarii, preț, în cazul în care pentru a cumpăra

Prezentare generală a modelării scurți Booty Maker. Aceasta este o soluție eficientă, inovatoare și cel mai rapid mod de a transforma vizual fese, dându-le o pofta de extra volum si elasticitate.

Despre marca Booty Maker

În timpurile noastre ocupat, nu toată lumea poate face gimnastica speciale, și așa trebuie să găsească alte metode de îmbunătățire a organismului. Femeile sunt în venerație de noutate eficiente filtru de pantaloni scurți-pradă. La mulți proprietar susțin că sunt capabili de a schimba drastic chiar și fără vlagă, celulita acoperit capătul din spate.

Visezi că oamenii nu au nici o minte figura ta ideala?

formatori de fitness insistă că mușchii fesieri pompa de simplu. Cu toate acestea, există motive pentru o astfel de cerere să conteste:

 1. ar fi o realitate, preoți de toate fetele și femeile au apelat mult timp pentru brazilian;
 2. , care nu au jucat sport, au idee ce ar trebui să fie aplicat un set de exerciții. exerciții speciale va fi dificil de echilibru;
 3. compus din trei muschi cap la cap de sex feminin, dintre care Tonusul depinde de aspectul și forma sa.

moda frumos bombat fese, de sex feminin progresează rapid. Multe fete încep să viziteze în mod activ centrele de fitness pentru a achiziționa diverse accesorii de aerobic, în speranța de a aduce al cincilea punct la râvnit. Doamnele cele mai indraznete, chiar îndrăznesc să se întindă pe masa de operație.

Dar acum nu este nevoie de a expune corpul la astfel de tortură, pentru că nu a fost modelarea pantaloni scurți Booty Maker un accesoriu inovator, care poate schimba instantaneu forma de fese, strânge stomacul și șolduri.

Un mic avertisment: pentru a face fese curbați, nu este nevoie să te epuizeze în exerciții sportive. Purtați pantaloni scurți și se bucură de a produce un efect nou! Aceasta este adevărata provocare a industriei de frumusețe și de modelare a corpului feminin.

Principiul de funcționare

De ce unele femei cap la cap, cum ar fi piersici, în timp ce altele cum ar fi jeleu?

Zona feselor este una dintre cele mai problematice. Din păcate, este susceptibil la schimbările legate de vârstă și a celulitei. Pentru a preveni astfel de efecte nedorite, este posibil doar cu ajutorul unor exerciții de gimnastică complexe. În cazul în care acest lucru este problematic cumpăra de modelare Maker pantaloni scurți Booty și să le poarte, mai ales atunci când trebuie să arate perfect. Nimeni nu va ghici că se poartă un accesoriu special.

pantaloni scurți Modelare Booty Maker realizate cu reduceri speciale, iar materia ridică foarte delicat și sprijină jumătățile, ceea ce le face mai rotunjite. Vizual, preotul devine sexy si seducatoare. Booty Maker, datorită modelului original, acționează după cum urmează:

 • ridicați partea din spate , oferind vizual un volum mai mare;
 • da fese suculente ale umflătura ;
 • mușchii slăbiți devin elastic , iar celulita este aproape invizibil;

Datorită efectelor de mai sus, hainele arata foarte bine, figura devine întinsă și sexy.

Aspect și proiectare

Shorts conceput ca un pantalon cu brâul care nu îmbunătățește doar forma preoților, dar sprijină burtă. Exclusivitatea pantaloni scurți este decupaje speciale: ele oferă un efect de strângere, dând rotunjime.

Fii calm aplatizare nu va avea loc. Scurtmetraje va îmbunătăți silueta, va face fesele subiectul priviri admirative de sex masculin.

Desigur, trebuie să poarte ceva peste pantaloni scurți. Review-uri indică faptul că pantalonii scurti arata foarte bine sub orice tip de îmbrăcăminte, în timp ce restul de invizibil.

Acum, nu trebuie să se grăbească pentru chirurgie plastică, în speranța de a schimba fese sau o lungă perioadă de timp pentru a transpira în sala de gimnastică. Profitați de scurtmetraje unice, care vor schimba instantaneu ceea ce sunt date de natură.

Avantaje:

 • pantaloni scurți sunt cusute de la o chestiune plăcută, răcirea pielii;
 • ele sunt complet invizibile sub haine;
 • calitatea produsului asigură o spălare ușoară, fără alungire;
 • pantaloni scurți corecta celulita;
 • aceasta este o opțiune mare pentru femeile cu centimetri in plus in volum;
 • un concurent demn pentru exerciții fizice;
 • fesele vor dobândi instantaneu forma perfectă;
 • modelul arata foarte bine pe figură cu orice caracteristici.

Material

De îndată ce le-a pus, organismul începe să se simtă o răcoare plăcută, trăgând instantaneu. Orice disconfort va experimenta, chiar și atunci când pantaloni scurți purtat într-o lungă perioadă de timp. Nu mai trebuie să înfrumuseța fundul evazate fusta, și să poarte haine strâmte revelatoare, în picioare afară din formele sexy mulțime. Aceste pantaloni scurți sunt foarte bune pentru toate tipurile de forme nu contează, „pere“ tu, „Apple“, sau pur și simplu nu posedă forme. Booty Maker vă va da un convex, fese sexy!

 • Cu ajutorul unor incizii speciale pentru plasarea de fese și creează un efect de lifting fără aplatizare;
 • fesă devine mai convexe și mai sexi;
 • tesatura stretch ascunde toate defectele, oferind un aspect elegant Papa;
 • centura de pantaloni scurți are un efect de masaj de lumină, care afectează stomacul.

Design și instrucțiuni

Scurtmetraje purtat pe corpul gol, astfel încât fese este situat în sloturi. Rămâne să furnizeze Booty Maker:

 • pantaloni scurți va crea efectul de amortizare necesar;
 • șolduri este redus cu 2 3 cm;
 • burta puțin mai fermă;
 • purta haine, pantaloni scurți nu sunt vizibile și nu pot fi feriți-vă că cineva le va vedea.

Principiul de impact

Purtarea Booty Maker, ea începe un mod minunat de a experimenta o serie de schimbări pozitive:

 • poartă pantaloni scurți, simt imediat rezultatele instant, se simt încrezător;
 • fundul și picioarele strânse instantaneu dvs., devine mai elastică;
 • va fi mai bine pentru a vedea corpul meu, devenind mai atractiv și mai sexy;
 • a crescut conștiința de sine;
 • există o schimbare în comportamentul de la oameni care face fata mai atractiv.
Fetele care modelează pantaloni scurți, ei spun că strânge burtica, coapsa, picior, și fundul face sculptura.

Caracteristici cheie

În timpul dezvoltării pantaloni scurți pentru a reflecta toate nuanțele asociate cu mușchii fesieri, creatorii lor au atras profesioniști cu experiență. De aceea, putem afirma cu certitudine că crearea unor astfel de produse inovatoare, însoțite de o abordare responsabilă și serioasă.

Acest lucru dovedește încă o dată că Booty pantaloni scurți Maker nu este o altă înșelătorie cumpărători naiv, dar un panaceu reală pentru cei care doresc fara chirurgie plastica pentru a corecta fese.

Beneficiile scurți sunt: ​​

 • versatilitatea lor, confortul la purtarea;
 • pantaloni scurți nu sunt vizibile chiar și sub hainele deosebite de cea mai fină chestiune;
 • modelare Booty pantaloni scurți Maker nu țineți apăsată tasta mișcări, nu sape în piele;
 • datorită materialului elastic de înaltă calitate, pantaloni scurți permit pielii să respire pe deplin. Chiar și în căldură va fi capabil, nu se tem să poarte pantaloni scurți sub haine elegante acestea nu provoacă „efect de seră“, caracteristic Spanx sintetice.

Caracteristici

Nici un efect dăunător Maker Booty cauza deoarece acestea sunt realizate din materie de înaltă calitate, nu provoacă iritații și reacții alergice. Pantaloni scurți nu constrictia pielea, nu provoaca congestie în regiunea pelviană, astfel încât acestea să poată purta toate fetele, fără excepție, dorința de a avea o sexy fese.

Shorts au nevoie de spălare delicată. Toate nuanțele pot fi obținute din instrucțiunile furnizate împreună cu produsul.

 • Absența completă a oricăror efecte secundare și contraindicații;
 • din cauza designului compact, aceste pantaloni scurți pot lua cu ușurință cu tine.
purta pantaloni scurti, in fiecare zi, luând înainte de culcare. Comparativ cu diverse formatori, pantaloni scurți este foarte ușor de utilizat acest lucru este un progres real în industria frumuseții.

Preț

Acum puteți cumpăra pantaloni scurți sculpting în 1890 ruble rusești în loc de 3780 ROS. ruble. timpul de vânzare Limited. Având în vedere 50% off, pantaloni scurți sunt mai ieftine decât de două ori înainte de eveniment. Sunt de acord în scopul de a face forma de fund este mai atractiv și transforma într-un brazilian, acest cost este destul de împovărătoare.

În cazul în care pentru a cumpăra

Gândiți-vă: nici un cost daca ai chirurgie plastica este mult mai scump? Ar trebui să se ferească de falsuri și să cumpere Booty Maker numai pe site-ul oficial, făcând clic doar butonul.

Prezentare generală a modelării scurți Booty Maker. Aceasta este o soluție eficientă, inovatoare și cel mai rapid mod de a transforma vizual fese, dându-le o pofta de extra volum si elasticitate. Despre marca Booty Maker În timpurile noastre ocupat, nu toată lumea poate face gimnastica speciale, și așa trebuie să găsească alte metode de îmbunătățire a organismului. Sexului frumos din …

Anja Ulf

Mulți se pot spune despre ea, dar poate cel mai important este că este considerată și evidentă. Desigur, ea este, de asemenea, disciplinată, amuzantă și acomodantă, dar se află într-o gamă mai scurtă, în special având în vedere că sunt amestecate și cu cele exigente.
dar ea este ceea ce este atât de populară pentru ea. Prietenii tind să se bazeze pe ea și pe sentimentul ei plin de umor atunci când au nevoie de aplauze.

Nimeni nu este perfect evident, iar Anja are și o serie de neajunsuri. Nehotărârea ei și frumusețea naturii nu fac cea mai mare companie și face lucrurile neplăcute să spunem cel puțin.
Din fericire, natura ei rapidă este de obicei acolo pentru a ajuta cu lucrurile atunci când este nevoie.

S-ar putea să-ți placă și...