Sănătate și Tu

Ca o crema virgină pentru contracția musculară a vaginului: comentarii, preț, în cazul în care pentru a cumpăra

Ce este crema pentru zona intima?

Pasiune și dorință sexuală între un bărbat și o femeie a pus prin natura. Dar, de aceeași natură, din păcate, este imposibil de a preveni îmbătrânirea treptată a corpului. Doamnele care sunt creaturi fragile și delicate, destinate să devină mame, se confruntă cu o naștere dificilă.

Pierderea de elasticitate a vaginului reduce semnificativ calitatea sexului. Pentru a scapa de astfel de probleme a fost dificil înainte de apariția Ca o virgină este un gel special creat pentru contracția musculară a zonei intime. Rezultatele testării capacității medicamentului de a surprinde și încântare. Fara exercitii fizice si interventie chirurgicala au posibilitatea de a consolida tonusul muscular slăbit.

Formulările conțin extracte din plante, adaptate la abilitățile lor naturale care îmbogățesc. Acțiunea are loc în contact cu mijloacele de pe suprafața interioară a uterului. Bea pielea cu microelemente necesare intarzieri de imbatranire si intareste tesuturile fara efort.

Folosirea cremei se va deschide noi frontiere ale plăcerii sexuale, pentru femei și pentru bărbați.

Cum

În corpul uman există mușchi, care psihiatru involuntar și formarea dificilă. Este un mușchi neted în pereții organelor interne, vasele de sânge și piele. Gel pentru a reduce vaginale Ca o virgină conține un ingredient special, care poate afecta contracția musculaturii netede. Acesta ximenia copac american fructe mici, comune în Europa Centrală și America de Sud.

Ximenia stimulează circulația sanguină în mușchii planșeului pelvin. proprietate astringent ajută la întărirea țesutului muscular al organelor genitale interne si ingustarea peretele vaginal. Îmbunătățirea tonusului muscular, creșterea sensibilității zonei intime. Îmbunătățirea calității de sex si senzatia de orgasm.

Din punct de vedere medical, crema poate fi prescris dacă un diagnostic de ptoză a bazinului inferior 1 sau 2, inflamație a organelor genitale feminine, pentru a restabili microflora si tratamentul cistitei.

efectul așteptat după utilizarea:

 • Îngustarea peretii vaginali.
 • Consolidarea tonusului muscular în zona intimă.
 • Eliminarea uscăciune și posibile încălcări ale microflorei naturale.
 • Creșterea sensibilității în timpul actului sexual.
 • deschiderea culorii pielii labia.

Cu Ca o virgină, puteți diversifica viata sexuala, pentru a menține sănătatea și pentru a preveni anumite boli ginecologice.

Compoziția unică a crema-gel

Ximenia, principalul ingredient inclus în gel Ca o virgină, are o compoziție foarte neobișnuită. 30% din ea constă în acizi grași saturați și 15% din acidul ximeniano cel mai valoros. ximenia emoliente este utilizat ca componenta de înmuiere, nutritiva profund pielea, crescând fermitatea și elasticitatea.

 • Etil ximenia produs de ximenia, veți fi direcționat către o acțiune anti-age hiperactive. Mecanismul se bazeaza pe obtinerea bookcatalog naturale efect de lărgire. Sentimentul rezultatul utilizării are loc în decurs de 30 de secunde după aplicarea gelului.
 • extracte din plante de mușețel, gălbenele, lavanda si patchouli au antivirale, vindecarea rănilor, antibacteriene și proprietăți anti-inflamatorii.
 • ulei de Ylang Ylang ameliorează durerea în timpul contactului intim.
 • ulei de trandafir hrănește și hidratează pielea.
Medicamentul este complet natural și nu are contraindicații pentru utilizarea pe termen lung.

Instrucțiuni de utilizare

Utilizarea unei creme Ca o virgină, puteți conta pe un rezultat rapid. Deoarece acțiunea componentelor active are loc imediat după aplicare.

Urmați instrucțiunile simple:

 • Aplicați crema timp de 5-10 minute inainte de efectuarea actului sexual.
 • Suspensia este distribuită în interiorul vaginului si masaj.
 • Utilizarea medicamentului 1 dată pe 3-4 zile.

Eficiența și ușurința de utilizare a face cererea convenabil pentru cei care ar dori să nu facă publicitate „mic secret“ partener.

Mărturie

Slăbirea tonusului muscular al podelei pelviene este o boala grava care cauzeaza probleme de sanatate. Nu acordând o atenție la această problemă, s-ar putea întâlni uchenymi cazuri de boli infecțioase asociate cu pătrunderea microbilor și a ciupercilor în microflorei. Ca urmare, este complexul de inflamație și duce la complicații și boli ginecologice.

Prin urmare, pentru a folosi crema pentru a reduce muschii vaginului Ca o virgină nu numai plăcut, ci, de asemenea, util pentru sănătate. Prevenirea și prevenirea bolilor sistemului genito-urinar feminin unul dintre cele mai importante puncte de recepție.

Participarea la testarea femeilor de la 18 la 55 de ani. La finalizarea testelor, oamenii de știință au numit categoria reprezentanților, în care utilizarea instrumentelor a dat rezultatele cele mai pozitive.

 1. Femeile după naștere . Nu este un secret faptul că uterul suferă schimbări semnificative în timpul nașterii. Perioada de recuperare pentru fiecare femeie durează într-un mod special, și depinde de gradul de severitate al ultimei livrare. Totul se schimbă: mușchii se întind, rugozitatea peretilor este pierdut, sensibilitate scăzută, pot apărea dureri. De-a lungul timpului, unele probleme dispar, dar unele rămân. Pentru a restabili tonul crema va ajuta la reducerea muschii vaginului Ca o virgină.
 2. Femeile care au peste 40 . Această vârstă este adesea numit al doilea tineret. Copiii au crescut, a devenit independentă și să aibă timp să se gândească la tine. Dar ce se întâmplă dacă starea fizică a organismului nu răspunde la sexualitatea mintală? Utilizarea medicamentului în această perioadă este de a îmbunătăți atât starea fizică și mentală.
 3. Când este dificil de a ajunge la orgasm . Capacitatea de a experimenta placerea sexuala depinde de starea fizică. Sensibilitatea redusă este o consecință a diverși factori: bolile transferate anterior și posibile cronice existente, structura individuală a organelor genitale, lipsa de excitare, etc. Utilizarea crema care stimuleaza sensibilitatea si creste dorinta, ajută la atingerea orgasmului luminoase.

Contraindicații

organicitate inofensive pentru sănătate, dar are încă unele măsuri de precauție pentru a utiliza:

 1. Nu puteți utiliza în timpul sarcinii.
 2. Perioada postpartum începe după recepția inspecției și autorizarea ginecolog.
 3. În cazul unei posibile hipersensibilitate la componentele aplicației gel trebuie întreruptă.
 4. Este interzisă utilizarea produsului în timpul menstruației.
Este imposibil de utilizat medicamentul cu boli ginecologice existente. În cazul în care diagnosticul de eroziune de col uterin poate fi însoțită de durere neplăcută și de arsură în vagin.

Preț

Lista țărilor importatoare mărfurilor listate pe site-ul web al producătorului. Știi ce este: Rusia, Ucraina, Azerbaidjan, Armenia, Georgia, Belarus, Kazahstan, Kârgâzstan, Letonia, Uzbekistan.

Pentru locuitorii acestor țări există o ofertă specială pe care să cumpere mai întâi ambalajul produsului este de 1 unitate monetară.

În cazul în care pentru a cumpăra

Vand Ca o virgină poate fi comandat pe Internet. Cel mai bine este de a face o rezervare pe site-ul oficial, în cazul în care vi se va da informațiile necesare cu privire la serviciul de produse și de calitate. Pentru feedback-ul consultantul va umple într-o fereastră specială în cazul în care să specificați numărul de telefon și numele.

Informații personale privind cumpărătorul, nu au fost dezvaluite. Aviz cu privire la achiziționarea de bunuri la va pot fi lăsate anonim.

Revoluția sexuală a noii generații de femei – Ca o virgină. Medicamentul care dă un tonus muscular si dorinta corpului. Care este crema pentru zona intima? Pasiunea și dorința sexuală între un bărbat și o femeie a pus prin natura. Dar, de aceeași natură, din păcate, este imposibil de a preveni îmbătrânirea treptată a corpului. Doamnele care sunt fragile și delicate …

Anja Ulf

Mulți se pot spune despre ea, dar poate cel mai important este că este considerată și evidentă. Desigur, ea este, de asemenea, disciplinată, amuzantă și acomodantă, dar se află într-o gamă mai scurtă, în special având în vedere că sunt amestecate și cu cele exigente.
dar ea este ceea ce este atât de populară pentru ea. Prietenii tind să se bazeze pe ea și pe sentimentul ei plin de umor atunci când au nevoie de aplauze.

Nimeni nu este perfect evident, iar Anja are și o serie de neajunsuri. Nehotărârea ei și frumusețea naturii nu fac cea mai mare companie și face lucrurile neplăcute să spunem cel puțin.
Din fericire, natura ei rapidă este de obicei acolo pentru a ajuta cu lucrurile atunci când este nevoie.

S-ar putea să-ți placă și...