Sănătate și Tu

carouri de bambus cu captuseala fleece – Fuzzy: comentarii, preț, în cazul în care pentru a cumpăra

Tehnologiile moderne dau posibilitatea de a utiliza cele mai blânde și mai moi țesături și materiale. Bamboo carouri Fuzzy este una dintre aceste inovații. Material de cald și arată perfect ca o pătură în orice cameră a apartamentului.

moliciune atractiv si sensibilitate a fibrelor care fac fiecare atingere memorabil. Stai sub această pătură devine doar fabulos. Carouri amintește de o jucărie de pluș, care vin după o zi grea, și se bucură de companie placuta, cu o ceașcă de ceai sau o carte. Acum, pentru a înțelege mai bine ceea ce este Fuzzy, cufundați-vă în fibra sa subtilă.

Fleece căptușesc

popular este materia lână universală. Nici o producție modernă nu se poate face fără materiale specifice. A fost inventat acum 40 de ani, dar deja a cucerit și a devenit disponibil pentru oameni din întreaga lume.

De fapt lână nu este țesut în conformitate cu un standard si tehnologii familiare. Fibrele sale sunt de origine sintetică într-o mizerie de interconectate unele cu altele. substanță de bază pentru fabricarea produsului finit fibre de poliester.

Deoarece fiecare fabrică încearcă să introducă inovații în fabricarea, într-un timp scurt soiuri suficient deja acumulate de lână a acelorași fibre. Practic, diferențele lor primare au fost densitatea și aspectul. Caracteristici numerice ale primului interval indicator de la 100 la 600 gr / m. țesăturile sunt produse sub formă unilaterale sau bilaterale, cu diferențe semnificative în ceea ce lungimea gramada sau culoarea.

Prima companie a început producția de produse din lână montare prost în 1979 Malden Mills. Pentru aceasta, dezvoltatorii au primit premiul Nobel.

Producție

Prima etapă este fabricarea fibrelor de tereftalat de polietilenă. filamente subțiri sunt extrudate sub temperatura de topire de plastic. Toate fibrele sunt legate intre ele, formând o pânză din tricot. Apoi, panza este un tratament important temperatură etapă și a apei. După această chestiune a început pe producția de tesatura directe de lână. Perna-sul echipat cu cârlige mici, astfel încât se ocupe gramada care sa dovedit un material gata. Fiecare cârlig smulge frumos fibra, trăgând la suprafață, astfel încât materialul a fost completă. Pieptănarea fibrelor este necesară pentru a obține structura aerisită a materialului.

În continuare, segmentul este plasat în prelucrarea aparatelor protivobolevoe. Tehnologia îndepărtează materialul de posibili clienți. Acum începe produsele chimice de prelucrare. Fiecare dintre compozițiile înzestrează anumite proprietăți vilozităților: hidrofug, antibacteriene, sau antistatic rezistent la pete.

Pentru a produce tesatura lână utilizează materiale reciclate. plastic folosit potrivit pentru acest scop. Astfel, o producție non-deșeuri. În natură există un tip similar de fibre. Într-o anumită măsură, proprietățile lor sunt similare cu cele ale bunurilor de lână. Cu toate acestea, dacă ați îngropa în tehnologia de compoziție și de producție, putem asigura unicitatea produsului.

Fleece este utilizat în fabricarea de îmbrăcăminte, lenjerie, accesorii, încălzitoare, textile de casa.

Tipurile de material textil și caracteristicile

Există mai multe criterii care disting tipurile de țesături de lână:

 • Densitate : micro diluant 100 g / m; densitatea scăzută a polare 100g / m; media, nu mai mult de 200g / m; gros până la 300g / m; densitate mare a ndash polară; 400g / m.
 • Tratament : anti-alunecare pentru împotriva statică; protejat de umiditate; protecție împotriva incendiilor.
 • Compoziția : spandex material suplimentar pentru durabilitate; spadix de elasticitate; două straturi cu o încălzire superioară și inferioară hidrofug; cu aditivi de protecție împotriva vântului puternic furtună.

calități pozitive

Lista de avantaje ale acestui material sunt destul de lungi și toate caracteristicile enumerate mai sus a fost verificată de către oamenii obișnuiți în viața de zi cu zi:

 • nu provoacă reacții alergice. Nu este iritant pentru piele și membranele mucoase, astfel încât acestea sunt perfecte pentru a face lucruri pentru copii.
 • Rezistentă germeni. Fibrele chimice nu sunt habitate favorabile pentru toate formele de viață. Nu va reproduce orice insecte, fungi sau alte microorganisme.
 • porozitatii. Conductivitatea aerului între piele și mediul extern este asigurată datorită prezenței porilor minute.
 • Echilibrul temperaturilor. Datorită structurii respirabil țesăturii asigură o reglare termică pentru organism.
 • Elasticitate. Produsul de prost-montaj fire de lână se adapteze la disponibilitatea mișcării umane.
 • Rezistența la uzură. Proprietățile unei cârpe adecvate pentru utilizare continuă cu grijă corespunzătoare.
 • Ușor. Îmbrăcăminte nu se simte pe corp, datorită densității specifice scăzute.
 • Protecție împotriva umezelii. lucrurile Fibrele nu sunt capabile să absoarbă umiditatea evaporata din organism, numai să se retragă prin porii spre exterior.
 • nu pierde conductivitatea în stare umedă. Căldura este reținută în interiorul produsului, chiar dacă tesatura Podmokly.
 • Nu a fost distrus sub influența factorilor biologici. Capabil să reziste la radiații UV și la temperaturi extreme.
 • Uscare rapidă. Deoarece fibrele sintetice nu absorb umezeala, chiar și după spălare. Nu este necesar să se evapore din adâncimea filetului, doar se evapora din suprafața lor.
 • Costuri rezonabile. Absența unui brevet și disponibilitatea materiilor prime ieftine este încă una dintre cele mai versatile.
 • Confortul tactil. Tandretea si finețea fibrelor asigură o plăcută senzații tactile în timpul contactului.
 • Nu are nevoie de instrumente specializate pentru îngrijire, rapid eliminate de contaminare.

Aceste caracteristici sunt lână și carouri Fuzzy, deoarece este componenta principală. O altă componentă a păturii de bambus, care nu este mai mică decât materiile prime originale pentru producția de țesături delicate.

Bamboo Terry cârpă

În ciuda faptului că aceste două componente de aceeași vârstă la origine, tehnologia de fabricare a hârtiei flexibile din planta a fost cunoscut inca din cele mai vechi timpuri. Acum, oamenii de știință au acordat o atenție la structura de bambus. Un tratament amănunțită a plantelor ne-a permis să creeze un tip inovator de materie. Fire este folosit pentru a crea perne, pături, textile acasă și lenjerie.

Caracteristici

reprezentanți de seamă ai acestei direcții în producția de lumină din oțel, blând și pături moi. Ele sunt plăcute la atingere și cald nu mai rău decât lână. versatilitate si usurinta lor le permite să utilizați pături acasă și în timp ce de camping.

Proprietățile materialului produs au grație unicitate valoroase calități ale materiilor prime. Colecteaza lăstarii sunt realizate în zonele curate ale Chinei. Colectarea loc liber de îngrășăminte chimice, care nu necesită bambus creștere rapidă. Groves nu este infectat cu ciuperci. Ele trec prin acarieni și insecte dăunătoare.

Deoarece calitățile sale de protecție sunt o parte naturala a bambusului nu are nevoie de un tratament suplimentar pentru dezinfectare. Aceasta planta vechi este capabil să auto curat și protejat.

 1. Antibacterian. tesatura Bamboo are aceleași proprietăți ca planta în sine, prin urmare, capabile de fibre auto-dezinfectare.
 2. Forța de aderență. Tehnologia de producție de fire de bambus oferă durabilitate și rezistență la abraziune a produselor finite.
 3. O parte a plantei conține rășini, care inhibă creșterea bacteriilor saprofite. Micro-organismelor care trăiesc prin absorbtia particulelor moarte ale pielii umane.
 4. Protecție de reacții alergice la fibre naturale oferite de natură și componente naturale.
 5. Tehnologia de producție elimina materialul de prelucrare chimică suplimentară. Toate etapele de producție nu conțin substanțe active chimic. Chiar și în procesul de vopsire folosind mijloace naturale.
 6. Finețea și lejeritatea structurii structurii tricot datorită silitor pieptene gramada catifelată voluminos din arborii de ac.
 7. Porozitatea oferă o mai bună absorbție a apei. Indicatori Caracteristicile higroscopice ale fibrelor de bambus este de 4 ori mai mare decât bumbacul. Cu toate acestea, pentru clima cu umiditate ridicată o astfel de proprietate nu este adecvată.
 8. Nu acumulează electricitate fibre de bambus. Utilizarea în condiții de siguranță pentru copii acest material.
 9. Material natural are proprietăți anti-îmbătrânire. Proteinele din lapte afecteaza pielea, oferind moliciune si elasticitate epidermei.
Luând în considerare toate componentele Fuzzy pătură putem spune cu încredere despre impactul pozitiv asupra mediului și asupra sănătății umane.

Pături Fuzzy

Catalogul prezintă o varietate de modele pentru articole de diferite culori. Pentru a alege o variantă potrivită de oameni stau în spatele unui computer toată ziua, întorcând paginile site-ului.

Aceste materiale utilizate la fabricarea hipoalergenic. Prin urmare, într-o pătură te poți înveliți cu un copil mic, că totul era confortabil și cald în toamna rece și zilele geroasă de iarnă. Datorită designului interior camera de simplu, dar elegant pentru a fi transformată și umplut cu culori plăcute.

Pătura nu atrage praful și nu se acumulează electricitate. În ciuda unei compoziții cu două componente, carouri nu necesită curățare sau de prelucrare speciale. Suficient pentru a instala pe programul blând mașină de spălat pentru țesături delicate, și curățenia este asigurată. căptușeală fleece va asigura durabilitatea produsului, iar partea de sus bambus vă va da senzații plăcute la atingere. Materialul este atât de ușor și poros că persoana va simți numai căldură și confort datorită diferenței de aer și de termoreglare. îngrijire competentă va permite să-și păstreze proprietățile originale pentru o lungă perioadă de timp.

Prețul și în cazul în care pentru a cumpăra

covoare de bambus au o grămadă lungă și o moale. Dimensiunea produsului selectat la finalizarea comenzii de pe site-ul oficial. Prețul produsului nu depășește 6Hammer of Thor de ruble, iar cu reducere de curent nu mai mult de 3000.

soluție practică pentru sporirea confortului. Designul inovator al păturii vă permite să utilizați ca acoperire pe pat sau canapea.

Pentru a comanda este necesar să se lase o aplicație de pe site-ul web. Operatorii va revizui și vă va contacta într-un termen rezonabil pentru a clarifica problemele mici. Mai mult, coletul este trimis către cumpărător. Iar plata se face după posesia bunurilor fără defecte și corespunde descrierii specificate. Dacă aveți orice întrebări pur și simplu cere consultantul care va răspunde la toate întrebările. Cumpara Fuzzy mult mai ușor decât pare la prima vedere, procedurile sunt executate de la confortul de acasa.

Tehnologiile moderne dau posibilitatea de a utiliza cele mai blânde și mai moi țesături și materiale. Bamboo carouri Fuzzy este una dintre aceste inovații. Material de cald și arată perfect ca o pătură în orice cameră a apartamentului. moliciune atractivă și sensibilitate a fibrelor care fac fiecare atingere memorabil. Stai sub această pătură devine doar fabulos. Carouri amintește de o jucărie de pluș, care …

Anja Ulf

Mulți se pot spune despre ea, dar poate cel mai important este că este considerată și evidentă. Desigur, ea este, de asemenea, disciplinată, amuzantă și acomodantă, dar se află într-o gamă mai scurtă, în special având în vedere că sunt amestecate și cu cele exigente.
dar ea este ceea ce este atât de populară pentru ea. Prietenii tind să se bazeze pe ea și pe sentimentul ei plin de umor atunci când au nevoie de aplauze.

Nimeni nu este perfect evident, iar Anja are și o serie de neajunsuri. Nehotărârea ei și frumusețea naturii nu fac cea mai mare companie și face lucrurile neplăcute să spunem cel puțin.
Din fericire, natura ei rapidă este de obicei acolo pentru a ajuta cu lucrurile atunci când este nevoie.

S-ar putea să-ți placă și...