Sănătate și Tu

ceas GPS inteligent pentru copii: comentarii, preț, în cazul în care pentru a cumpăra

Revedeți inventii unice pentru copii & mdash; ceasuri inteligente, oferind mamelor pace atunci când copiii sunt la școală, cursuri, mers pe jos. Tracker vă permite să monitorizeze localizarea, mișcarea copilului lor iubit.

Ce sunt Smart ceasuri de mână

ceas de mână de calitate, destinate elevilor. ceasuri inteligente au un design contemporan. Asigurați-vă că poziționarea exactă a copilului. Afișați timp, în plus, au un număr mare de caracteristici utile: pentru iOS, dispozitive Android. Programul pur și simplu se instalează pe gadget-uri mobile: părinții tabletă, smartphone.

Setările aplicației permit de a primi alarmă mesaj SMS. Alerta vine în cazul în care studentul a schimbat ruta obișnuită, a mers la o distanță periculoasă. Gadgetul vă permite să urmăriți fiecare pas copilul. Aplicația surprinde calea de deplasare în mod automat folosind servicii cum ar fi Yandex, hărți Google.

Setările sunt disponibile numai pentru adulți, studentul nu va fi capabil de a schimba, dezactiva, setările. Bateria conform invenției, pe bază de litiu-polimer. Capacitate permite încărcarea de trei zile.

Aspect și design

Design-ul este modern, la modă. Copiii privesc cu entuziasm la accesorii luminoase. ceas inteligent pentru copii este disponibil în trei culori bogate: verde, albastru, roz.

Material

Materialul principal al produselor este protivoallergennye silicon de o calitate excelentă. Siguranță ridicată siliciu, cum ar fi produsele alimentare, utilizate la fabricarea de jucării, vase de înaltă calitate.

Design

Uite ore elegant, atrăgând atenția cu luminozitatea. Ele nu sunt pe dinafară diferite de standard digital. Solutia de proiectare este simplu:

 • Nu este supraîncărcat cu elemente inutile.
 • Cadranul monocrom are o formă dreptunghiulară cu colțurile rotunjite.
 • Curea confortabil în siguranță pe brațul unui agrafă clasic.

Cum funcționează

De lucru inteligent Pat ceas ar trebui să fie luate în considerare în mod cuprinzător. Pentru studentul este un accesoriu luminos, elegant pentru a arăta prietenilor. Deosebit de impresionant este prezenta o varietate de funcții: calculator, butoane de apelare rapidă, alarme, altele. Cu o singură atingere, puteți apela prieteni. În cazul în care și-a pierdut, mama va fi capabil să-l găsească folosind tracker pe hartă.

Din perspectiva părinților, beneficiile acestui gadget mai mult. Acesta îmbunătățește siguranța, păstrează calmul părinte. Managementul este în mâinile mama, tata. Ele pot controla mișcările copilului, să audă ce se întâmplă, în timp ce la locul de muncă, acasă, în altă parte.

Principalele avantaje ceasuri pentru Navigator copii:

 • Formarea de control al timpului,
 • posibilitatea de a vedea meu fiul, fiica pe hartă, în orice moment
 • Navigator este întotdeauna într-o stare activată și înregistrează toate mișcările proprietarului
 • este practic imposibil de a pierde & mdash; acestea sunt bine fixate pe de o parte, copilul întotdeauna
 • Într-adevăr, fără știrea copiilor de a trage cu urechea la ceea ce se întâmplă, atunci când cei dragi nu sunt în jur. Acest lucru este important mai ales în cazul în care există conflicte la școală sau printre colegii,
 • Uita-te pentru copii cu un built & mdash; în a primi apeluri de la mobil-numerele care sunt înregistrate în baza de date ca rezolvate. Alte camere au acces,
 • Când dispozitivul este scos din mână, părinții afla despre acest lucru prin SMS,
 • Gadget este în mod constant în această stare. Auto-deconectare copil este imposibilă,
 • Pentru a verifica nivelul de părinți de încărcare poate la distanță
 • Istoria mișcării este păstrată timp de mai multe zile,
 • Procesul de confidențialitate ; ai grija pentru Chad poate doar părinții
 • De asemenea, bunicii pot contacta copilul. Ea nu are nevoie pentru a instala aplicația pe dispozitivele lor atunci când cumpără un smartphone modern. Apelul este de la un telefon mobil.

Funcții suplimentare, care nu necesită setări:

 • Intercom opțiune de comunicație prin voce,
 • Mesaj destinate pentru schimbul de mesaje SMS,
 • Sănătate responsabil pentru numărarea etape, durata, distanța parcursă, calorii cheltuite, vă permite să verificați calitatea somnului.
 • Footprint surprinde întregul traseu pentru o anumită perioadă de timp vă permite să cunoască istoria mișcării copilului.
Alertă SMS avertizează în legătură cu unele pericole în timp real. Închide întotdeauna la timp a primi un avertisment.

manuală

inteligent Pat Watch au următoarele caracteristici:

 • cîntărește 35 g
 • Baterie: 3.7 V, 400mA
 • Dimensiune: 31x52x11.8 mm
 • card Micro-SIM
 • calculul locației luminii GPS (pe stradă) și LBS ( în cameră)
 • rețea celulară: rețele 850/900 / 1Snail Me / 1900МГц

Înainte de utilizare trebuie să introduceți o cartelă SIM ” micro“și alegeți planul tarifar minim.

Instalarea programului de pe telefonul părinte, trebuie să testați toate funcțiile. Util să se familiarizeze cu toate posibilitățile.

Caracteristici

Aparatul are următoarele caracteristici:

 1. Un fel de gadget tracker GPS (GPS Tracking),
 2. Forma un ceas digital pe mână
 3. Dispozitivul procesor este MTK G, 364 MHz,
 4. Monitor & mdash; 0,96 inch,
 5. Conexiune & mdash; GPS / GSM / GPRS,
 6. Găsiți o locație & mdash; desemnare GPS AGPS Beidou,
 7. încorporate dispozitive: difuzor, Bluetooth, microfon.
În plus, măsurile de ceas ritmul cardiac al unui copil, gândește-te așa cum a făcut pașii, pierdut de calorii. În caz de pericol există un buton SOS.

Preț

Pe site-ul oficial al-reprezentant al companiei un ceas inteligent pentru copii cu GPS-ul este oferit cu 50% reducere:

În cazul în care pentru a cumpăra

Vand ceasuri inteligente pentru copii sunt disponibile pe site-ul oficial. Indiferent de oraș, ceasul poate fi comandat de la Moscova, SPb, Kiev, Minsk, Novosibirsk, Krasnoyarsk, și în alte orașe, prin intermediul internetului.

suficient pentru a umple o cerere, confirmați-o ulterior. Ordinea poate fi primi în termen de 1 10 zile.

Review inventii unice pentru copii – ceasuri inteligente, oferind mamelor pace atunci când copiii sunt la școală, cursuri, mers pe jos. Tracker vă permite să monitorizeze localizarea, mișcarea copilului lor iubit. Care sunt Smart ceasuri ceas de mână de calitate, destinate elevilor. ceasuri inteligente au un design contemporan. Asigurați-vă că poziționarea exactă a copilului. E timpul suplimentar includ …

Anja Ulf

Mulți se pot spune despre ea, dar poate cel mai important este că este considerată și evidentă. Desigur, ea este, de asemenea, disciplinată, amuzantă și acomodantă, dar se află într-o gamă mai scurtă, în special având în vedere că sunt amestecate și cu cele exigente.
dar ea este ceea ce este atât de populară pentru ea. Prietenii tind să se bazeze pe ea și pe sentimentul ei plin de umor atunci când au nevoie de aplauze.

Nimeni nu este perfect evident, iar Anja are și o serie de neajunsuri. Nehotărârea ei și frumusețea naturii nu fac cea mai mare companie și face lucrurile neplăcute să spunem cel puțin.
Din fericire, natura ei rapidă este de obicei acolo pentru a ajuta cu lucrurile atunci când este nevoie.

S-ar putea să-ți placă și...