Sănătate și Tu

ceasuri inteligente – Smart Watch: comentarii, preț, în cazul în care pentru a cumpăra

multi-funcție de ceasuri inteligente universale Smart Watch a revoluționat lumea de gadget-uri. Revizuirea completă descrie caracteristicile, specificațiile, caracteristici, pret dispozitiv computerizat.

Ce este Smart Watch?

niciodată

Progresul tehnologic stă nemișcat. De la an la an, mințile noastre de inginerie născoci pentru a pune o cantitate tot mai mare de informații într-un dispozitiv de scădere. Mai recent, principalii purtători de tot felul de date a fost casete video și dischete. În locul lor au venit hard disk-uri. Astăzi, campionatul cumulat a avut loc in miniatura card de memorie și o unitate flash.

Aceeași poveste cu ceas. Omul modern nu este suficient de un fel de informații de la dispozitivul de încheietura mâinii. Pentru a ști acea oră, și pe telefonul mobil, care este, de asemenea, întotdeauna la îndemână. Ritmul de viață cere ca orice obiect gadget folosit a avut mai multe funcții. Deci, ceasul și-a pierdut treptat semnificația sa originală, devenind un accesoriu obișnuit, cum ar fi o cravată sau o curea. S-ar putea fi mai lung, în cazul în care pe piața mondială nu a apărut un ceas inteligent.

SmartWatch (eng . Ceas inteligent) este un dispozitiv computerizat ceas de mână cu funcții avansate. Nu numai că ține evidența în timp, dar, de asemenea, îndeplinește alte sarcini importante.

Aspect

Primul ceas cu o memorie programabilă, a fost lansat în 1972. Ei au memorat și afișează 24 de cifre & mdash; o cantitate mare de informații la momentul respectiv. După 10 ani, ei sunt învățați să calculeze. Pentru introducerea de date au adăugat o tastatură externă. Modelele îmbunătățite de memorie poate stoca 2000 de caractere. În 1984 a apărut o cacofonie cu tastatura in miniatura construit în dispozitiv. Apoi, a fost prezentat primul dispozitiv încheietura mâinii care se conectează la un computer personal. A fost un progres major în domeniul de lucru cu timpul.

real boom-ul în producția de ore inteligente cu experiență la începutul secolului XXI. Până în 2013, în lista firmelor, implicate în dezvoltarea de inteligente W., inclusiv giganți precum Google, Acer, Microsoft, Apple, Sony, Toshiba, Samsung, etc Conform previziunilor companiei de cercetare IHS, până în 2020 încheietura piață gadget-uri inteligente va creste de aproape 28 de ori (de la 3,6 milioane de unități în 2014-101,000,000).

Recent a apărut statistic a datelor de la Strategy Analytics, care arată că smartloc în ultimul trimestru al 2015, pentru prima dată vânzările de cronometre elvețiene reale a depășit.

Fiind ceva dintr-o încrucișare între un ceas și un mic computer, un ceas programat pentru a efectua mai multe sarcini. Acestea pot include barometru, cronograf, termometru, calculator, accelerometru, GPS, camera foto, etc sunt predate pentru a măsura ritmul cardiac, a urmări traseul, pentru a contoriza numărul de pași pentru a determina calitatea somnului, etc.

Ei pot primi date de la alte dispozitive, le prelucrează, interacționa în timp ce restul de dispozitive separate, independente. Capabilă să suporte tehnologia wireless pentru a găzdui o varietate de aplicații, inclusiv jocuri.

Aspect și proiectare

Smart Watch ca un ceas obișnuit, sunt compuse din două elemente: dial-ecran și curea.

Este un touchscreen, are forma unui dreptunghi, perimetrul este bordurate cu cadru metalic argintiu. Cauza Material: plastic rezistent. Display-ul se face în conformitate cu tehnologia Retina Display. Acesta are o calitate superioară, o claritate excelentă. Culorile sunt luminoase, saturate. ecran de sticlă este foarte durabil, protejat de zgârieturi. Amprente nu rămân pe suprafață, ușor de îndepărtat.

Ecranul are senzor de lumină ambientală. Ea determină puterea luminii pe stradă și în interior. În conformitate cu datele primite schimbă luminozitatea imaginii.

Cu tehnologia forței Atingeți ecranul tactil, puteți selecta aplicația dorită, modificați designul cadranului, opri acțiunea, căuta adrese etc.

pe butonul din partea dreapta este coroana digitală. Partea din stânga are un difuzor și microfon.

montat în spate diferiți senzori care pot detecta bătăile inimii de măsurare a ritmului cardiac, activitate, arderea caloriilor, etc sunt, de asemenea, la partea din spate este o mică gaură în care este introdus încărcătorul.

Cureaua este realizată din silicon. Foarte moale, fără frecare. Are mai multe găuri, se va potrivi orice încheietura mâinii. incuietoare elegant confortabil ține ferm dispozitivul pe brațul lui. Culori detașabile curea diverse.

Designul futurist, linii clare, stricte. Rezistent la apă. Suportă un număr mare de limbi.

încărcător de o parte are o mufă USB, potrivit pentru orice laptop moderne, computer sau smartphone. Pe de altă parte, volumul este un disc în care sunt încorporate contacte mici. Ele sunt ancorate la ceas și pentru a muta taxa.

Oportunități

Principalele priorități sunt: ​​

  1. Arată ora. Funcția principală de ore rămâne neschimbat. O gamă largă de cadrane va ajuta să găsiți soluția perfectă pentru a se potrivi cu gustul și starea ta de spirit.
  2. Contacte Sinhroniziruete. ceas inteligent poate citi informații despre persoanele de contact din telefonul smartphone, menținându-le în memorie.
  3. Vă permite să comunice. După sincronizarea, puteți efectua apeluri direct de pe SmartWatch. Vorbitor va permite să auzi microfonul & mdash; să vorbească cu el. Sunetul este destul de clar, microfon bun transmite semnalul audio.
  4. Înregistrează de conversație. Toate informațiile discutate pot fi înregistrate.
  5. Emisiunile Push notificări. in ecranul de notificare rapidă pop-up de evenimente importante, inclusiv sosirea mesajelor SMS la telefon sau despre actualizările aplicației, programe.
  6. Include camera foto de pe telefon. Cu o simplă mișcare a degetului activați camera foto de pe telefonul smartphone.
  7. redă muzică. Cântece incluse prin Bluetooth. Apare pe player-ul de afișare, pe care îl puteți folosi pentru a schimba melodiile, le derula, etc
  8. Funcționează cu aplicații standard: înregistrator de sunet, calendar, cronometru, memento, ceas cu alarmă ( ton de apel sau vibrații).
  9. Citește parametrii corpului. Datorită senzori integrați, ceasul inteligent va afișa ritmul cardiac, cantitatea de calorii arse, măsurile luate (distanta).
  10. măsoară cantitatea și calitatea somnului.
  11. Afișează timpul petrecut într-o stare pasivă.
  12. Protejează telefonul. Dacă uitați telefonul, de exemplu, pe o bancă, un ceas, nu-l găsi prin Bluetooth, vă va da imediat un semnal.
  13. Funcționează sub apă. Aproximativ 30 de minute, dispozitivul va fi capabil să funcționeze în totalitate sub apă datorită protecției IPX7.

universalitatea și versatilitatea ceasurile vor depasi chiar si cele mai indraznete așteptările dumneavoastră. Ei efectua aproape toate sarcinile pe care le-ați efectuat un telefon mobil obișnuit, înainte de apariția de smartphone-uri și iPhone.

În plus, gadget este un tracker de fitness mare. Este ideal pentru persoanele care conduc un stil de viață activ, deoarece oferă cele mai recente informații complete despre starea de sănătate. sportivi, mulțumesc smartvac va fi capabil de a optimiza timpul lor, pentru a determina eficacitatea de exercițiu, pentru a calcula intervalul de depășire a distanțelor, etc.

Informații citite de aparat, vă va permite să fie program de formare mai competente, a scăpa de oboseală din cauza unui calcul eronat al forțelor.

Cum de a gestiona un ceas

Pentru a conduce ore pot fi diferite & mdash; cu ajutorul unor gesturi și butoane mecanice. Dacă despre gesturile, totul este clar (touch control), apoi pe butonul de control ar trebui să-ți spun mai detaliat.

Pe partea dreapta este un buton rotund convexe numit Crown digitală. Ea are mai multe scopuri, care sunt detaliate în instrucțiunile. Cele mai valoroase sunt funcții:

  • Pentru a reveni la ecranul de start . Nu contează ce filă dacă faceți clic pe Crown Digital, sunt transportate înapoi la ecranul de start.
  • Tranziția la cadranul . În timp ce pe ecranul de start tabloul de bord, puteți muta selectorul. Este suficient să faceți clic o dată pe butonul. Pentru a alege cele mai atrăgătoare pentru gustul dvs., porniți-l. Oprirea la orice opțiune, apăsați din nou butonul.
  • Reveniți la ultima aplicație second-hand & mdash; dublu-clic pe Crown digitală.
  • Deschiderea aplicațiilor. Pentru a evita clicurile accidentale pe pictograma nedorită, rotiți butonul de aplicații și le deschide cu un singur clic.

Pentru a se potrivi ceas inteligent

gadget progresivă cu o mulțime de posibilități. universal. Se potrivește tuturor face viața mai ușoară pentru toată lumea.

Ideal pentru:

  • vizitatori activi. Pedometru și contor de calorii nevoie doar de persoane implicate în sport. Acestea vor fi, de asemenea, util pentru cei care doresc să piardă în greutate și de a obține o figură subțire.
  • Posesorii de automobile. Cu drivere de ceas inteligente nu poate fi distras de vorbind la un telefon mobil. Puteți comunica fără a îndepărta mâinile de pe volan. Difuzor și microfon încorporat în ceasul care transmite perfect și să detecteze undele sonore.
  • Oameni de afaceri. Push notificări despre mesaje, actualizări, calendar, memento este un neînlocuit asistent manageri și manageri. Puteți rămâne mereu conectat. Nici măcar nu trebuie să ajungă pentru telefon. Toate acțiunile sunt efectuate cu ajutorul dispozitivului inteligent.
  • viața de zi cu zi. Gadget face viața mai ușoară. Socializarea cu prietenii va ajunge la un nou nivel. Smartphone-urile pot voluminoși sunt întinși în pungi sau buzunare & mdash; poți vorbi cu ore. Mesajele SMS și chat sunt citite pe drum.

Specificații

  • The Crown Digital.
  • Display-ul Retina cu Forța Touch.
  • Difuzor, microfon.
  • La 18 ore de viață a bateriei.
  • Senzorul de lumină ambientală.
  • monitorizare a ritmului cardiac, accelerometru, giroscop, pedometru.
  • Bluetooth 4.0.
  • Wi-Fi (802.11 b / g / n la 2,4 GHz).
  • Rezistența la apă.

Dimensiuni și greutate

  • Grosime: 10,5 mm.
  • Lungime: 38,6 mm.
  • Lățime: 33,3 mm.
  • Greutate: 40 gr.

Echipament

  • ceas inteligent.
  • curea.
  • Încărcare.
  • Manual.

Preț

Pentru dispozitiv unic, cu o mare funcționalitate, prețul este destul de rezonabil. În Rusia este 5490 de ruble pe unitate de produs. Dacă găsiți un preț mai mic & mdash; probabil că încerci să vinzi un fals. În acest caz, va fi dificil de a găsi pe cineva să dea vina, dacă dispozitivul dintr-o dată nu funcționează deloc sau va eșua într-o perioadă scurtă de timp după cumpărare. Pentru a reveni bani pentru produse ieftine de calitate scăzută va fi greu capabil.

În cazul în care pentru a cumpăra

Pentru a cumpăra un adevărat Smart Watch, aveți nevoie pentru a merge la site-ul web al distribuitorului oficial, care lucrează cu producătorul și să facă o cerere. După ceva timp vă va contacta managerul companiei. Pentru el, va fi capabil de a pune orice întrebări despre produs, a discuta despre procesul de livrare și de plată.

universal multi-funcție de ceasuri inteligente Smart Watch a revoluționat lumea de gadget-uri. Revizuirea completă descrie caracteristicile, specificațiile, caracteristici, pret dispozitiv computerizat. Ce este Smart Watch? Progresul tehnologic nu stă încă. De la an la an, mințile noastre de inginerie născoci pentru a pune o cantitate tot mai mare de informații într-un dispozitiv de scădere. Mai recent, mass-media majore …

Anja Ulf

Mulți se pot spune despre ea, dar poate cel mai important este că este considerată și evidentă. Desigur, ea este, de asemenea, disciplinată, amuzantă și acomodantă, dar se află într-o gamă mai scurtă, în special având în vedere că sunt amestecate și cu cele exigente.
dar ea este ceea ce este atât de populară pentru ea. Prietenii tind să se bazeze pe ea și pe sentimentul ei plin de umor atunci când au nevoie de aplauze.

Nimeni nu este perfect evident, iar Anja are și o serie de neajunsuri. Nehotărârea ei și frumusețea naturii nu fac cea mai mare companie și face lucrurile neplăcute să spunem cel puțin.
Din fericire, natura ei rapidă este de obicei acolo pentru a ajuta cu lucrurile atunci când este nevoie.

S-ar putea să-ți placă și...