Sănătate și Tu

CND Shellac set de shellac: comentarii, preț, în cazul în care pentru a cumpăra

CND Shellac set de shellac h1>

Toate cele mai importante informații din 1 clic

 • 1 de pe CND de brand
 • 2 Frumusete cu ușurință și în mod permanent
 • 3 Ingrediente
 • 4 Ordinul de aplicare
  • 4.1 Cine ar trebui să
  • 4.2 Contraindicații
 • 5 costul kit-ului
 • 6 În cazul în care mărfurile sunt vândute
 • faima mondială stabilită pentru shellac CND Shellac creează un strat unic pentru unghii, care nu are nevoie de preprocesare.

  Despre marca CND

  Compania americană Nail Creative design-ul este cel mai mare producător de produse profesionale pentru manichiura, pedichiură. Brandul preferat de mulți meseriași din cauza de înaltă calitate. Lansat de vânzare, în plus față de lacuri și CND Shellac, unelte, care transportă produse alimentare, hidratare a pielii. Compania satisface nevoile de multi clienti, dezvoltarea de noi produse care îndeplinesc exigente gusturi ale cumpărătorilor.

  Set CND Shellac este cel mai popular reprezentant al brandului, care combină cele mai bune proprietăți ale gel și vopsea – ușurință în aplicare, Shine, durabilitate. Poziționată ca un instrument de utilizare acasă adecvat, în principal. Kit-ul:. De bază, de sus, trei unghii nuanțe clasice, lampa pentru uscare

  Experții CND a căutat întotdeauna că compoziția este ușor de aplicat, a fost ușor de îndepărtat, privit mare, a ținut o lungă timp. Marca ajută garantat pentru obținerea rezultatelor menționate.

  Beauty ușor, și permanent

  CND Shellac poate fi aplicat peste unghia naturala, utilizarea acoperirii nu necesită o tăiere completă. Consistența optimă, perie ușor se lasă să se aplice un minim de efort, creând o nouă imagine. Acoperirea este uscat timp de câteva minute, lampa UV, în orice moment este permis de corecție, o posibilitate de pătare.

  Preparate, care acționează în mod pozitiv, intareste unghiei, cu excepția distrugerii, ponderarea, prevenind ruperea. Rezultatele procedurii rămân intacte timp de trei săptămâni. Nu ciobire, sclipici smalț rămâne pentru o lungă perioadă de timp. Vizitați evenimentele publice acum nu va fi prins pe nepregătite.

  Produsul permite titularului său să urmeze tendințele modei. Disponibilitatea unei game largi de nuanțe clasice oferă cumpărătorului posibilitatea de a crea propriile culori prin amestecare. Produs înlocuiește clădirea lung învechit cu acrilic, care a avut un impact distructiv.

  Utilizarea regulată netezește plăci de unghii inegale, ceea ce le face mai atractive vizual. Degetele devin protejate de diferite influențe externe, de exemplu, un prejudiciu, entrapment. Shellac, având un miros neutru vă permite să evitați senzații olfactive neplăcute cauzate de procedura.

  Apă, detergent, detergent de vase nu doare unghiile arata bine. Puteți face o baie, relaxați-vă pe plaja, piscina, gătit, spălătorie fără manichiură dăunătoare, pedichiură.

  Acoperirea poate fi ușor, rapid eliminate, ceea ce contribuie la lipsa de deteriorare a unghiilor. . Removal efectuate pe cont propriu

  Set pentru shellac CND Shellac permite atingerea următoarelor obiective:

  • Îmbunătățirea structurii de unghii, incepatori apoi la cresc mai repede;
  • este o oportunitate de a se angaja în muncă fizică, uitând teama de a deteriora manichiura;
  • Mâini întotdeauna va arata atractiv, indiferent de ce unghiile a dat natura femeii;
  • face procedura de aplicare ușoară, plăcută;
  • aspectul devine mai atractiv cu manichiura la moda
  • rezultatul de utilizare este o economie semnificativă de timp, bani, cauzată de încetarea de vizite regulate la salonul de înfrumusețare.
  • face posibilă rapid repararea produsului unghiile deteriorate

  Set CND Shellac oferă proprietarului său o mare oportunitate de a fi încrezător în aspectul lor datorită calităților unice ale acoperirii.

  ingrediente

  ingrediente vegetale din care este fabricat produsul, făcându-l complet sigur pentru unghii naturale. Setul include:

  • rășină naturală este un polimer de origine biologică, produsă de insecte care trăiesc în pădurile tropicale, subtropicale de Sud-Est Asia. insecte scara Lacquer hrănire pe plante tropicale, lăsând o substanță utilizată în industria cosmetică. Sub influența razelor ultraviolete formează un film puternic, elastic;
  • Pigmentul care dă nuanța dorită, creând modele diferite, modele unice
  • The fotoinitiatorul pentru a absorbi radiațiile UV responsabile pentru particulele de polimerizare;
  • bariu sulfat – în legătură cu pigmenți conferă proprietăți unice de acoperire;
  • diluanti active , sprijinind consistența lacului și asigură vâscozitatea. Ferm fixat pe suprafața care asigură o rezistență ridicată;
  • uleiuri vegetale diferite
  • Butilacetata ​​strong> adăugat pentru a da un miros neutru .
  CND Shellac nu conține ingrediente toxice care pot afecta negativ unghiei și corpul în general. Aplicarea corectă a produsului va oferi o abordare integrată a componentelor sale pentru a obține rezultatul dorit.

  Ordinea de aplicare

  Creatorii produsului au furnizat toate detaliile de manichiura si pedichiura in casa, luând tot ceea ce procedura a fost foarte ușor. La început ai nevoie pentru a degresa unghiei pentru distribuție, chiar și fără probleme a straturilor ulterioare. Aveți posibilitatea să utilizați unghii lichid pentru îndepărtarea polonez. Apoi tratează marginile cu pila de unghii pentru a da aceeași formă. După aceea, se aplică baza, partea de sus – de sus la-. Nevoia de primele etape datorită faptului că fără ele, șerlacului nu va păstra.

  Baza este distribuit pe întreaga suprafață este fixată cu lampa. Top este aplicat mai aproape de vârful cuticula și unghiilor cu partea din spate. Acest lucru va da un aspect îngrijit, nu permite lac să crape și să renunțe. Stratul poate fi mai gros decât celelalte, trebuie să monitorizeze chiar aplicație. Apoi a aplicat un lac colorat, urmată de uscare timp de două minute. Dupa procedura, lubrifia degetele cu crema, evitând uscarea pielii.

  Cine este recomandat

  Set pentru shellac CND Shellac proiectate femei elegante, practice, va fi indispensabil în următoarele cazuri:

  1. Pentru mai multe venituri. Materialele de înaltă calitate, se va asigura un rezultat care respectă standarde înalte, această metodă de a câștiga la domiciliu este convenabil pentru mulți. Poate că mai târziu va fi capabil să înceapă propria afacere;
  2. Dorința de a aprecia confortul oferit de marca, care constă în posibilitatea transportului ușor; de exemplu, atunci când călătoresc în vacanță, când vreau să arate perfect;
  3. Din dorința de interesant aspect, elegant, în orice situație: muncă, partid, prezentare;
  4. Necesitatea de a menține aspect perfect , din cauza profesiei;
  5. pentru a opri femeile anxietate, cauzate de influențe externe asupra manichiură, pedichiură;
  6. prezenţa defectelor unghiei pe care doriți să le ascundeți;
  7. Încercarea de a utiliza autentice cosmetice faimosul brand, atingerea unui rezultat unic este garantată de către producător;
  8. Sarcina – femeile care au grija de ei;
  9. cu atenție ia în considerare banii , deoarece costul procedurii de domiciliu este mult mai mic decât salon similar.

  Contraindicatii

  Deoarece Set CND Shellac conține componente hipoalergenice, ele pot fi utilizate de către toți. Cu toate acestea, există mici excepții când ar trebui să se abțină de la procedura:

  1. intoleranță individuală la ingrediente;
  2. Foarte subțire, unghiei sever slăbită;
  3. Boli, inclusiv fungice;

  4. deteriorarea severă a plăcilor;
  5. sensibilitatea crescută a cuticulei, care poate fi perturbată după utilizarea șerlacului;
  6. Disponibil reacție alergică la soare. (atunci când nu de a utiliza lampa LED pentru uscare este)
  în cazul în care există îndoieli cu privire la alegerea acestei proceduri, ar trebui să consulte un specialist, mai ales pentru femeile gravide. Nu va dura mult timp, dar va restricționa de la posibila recidiva a bolii, de diferite senzații neplăcute.

  Costul kit

  Aveți opțiunea de a cumpăra CND Shellac cu discount, prețul este XXL Power Life0 de ruble.

  în cazul în care mărfurile sunt vândute

  pentru a comanda un set de cele mai bune de pe site-ul oficial al vânzătorului, în scopul de a evita cumpărarea falsurilor. Acest produs unic în farmacie nu este vândut, este necesar să se respecte prudență atunci când se analizează oferte de cumpărare. La Moscova și SPb, cazurile de achiziționarea de bunuri contrafăcute. Comenzi de la site-ul web al distribuitorului sunt livrate într-un timp scurt.

  Setul faima mondială pentru shellac CND Shellac creează un strat unic pentru unghii, care nu are nevoie de preprocesare. Despre brand-ul american compania Creative Design unghii CND – cel mai mare producător de produse profesionale pentru manichiură, pedichiură. Brandul preferat de mulți meseriași din cauza de înaltă calitate. Lansat de vânzare, în plus față de lacuri și … CND
  CND Shellac set de shellac
  CND Shellac set de shellac
  2017 -03-13
  admin

  popularitatea unui produs h5 >

  90

  h4>

  Du-te pentru a stoca
  Evaluarea de ansamblu: strong > 4 ( 2 voturi) small>

  Для женщин 2017-03-13 admin

  ->

  Distribuiți

  Anja Ulf

  Mulți se pot spune despre ea, dar poate cel mai important este că este considerată și evidentă. Desigur, ea este, de asemenea, disciplinată, amuzantă și acomodantă, dar se află într-o gamă mai scurtă, în special având în vedere că sunt amestecate și cu cele exigente.
  dar ea este ceea ce este atât de populară pentru ea. Prietenii tind să se bazeze pe ea și pe sentimentul ei plin de umor atunci când au nevoie de aplauze.

  Nimeni nu este perfect evident, iar Anja are și o serie de neajunsuri. Nehotărârea ei și frumusețea naturii nu fac cea mai mare companie și face lucrurile neplăcute să spunem cel puțin.
  Din fericire, natura ei rapidă este de obicei acolo pentru a ajuta cu lucrurile atunci când este nevoie.

  S-ar putea să-ți placă și...