Sănătate și Tu

Codirex – comprimate efervescente: alcoolism, comentarii de preț, în cazul în care pentru a cumpăra

remediu sigur pentru alcoolism Codirex. Pregătirea pe baza disulfiram ajută pentru a scăpa de pofta fizică și psihologică pentru alcool, în orice stadiu de dependență.

obicei nociv sau boală?

Alcoolismul nu este o paralizie de voință, nu slăbiciune de caracter și nu dragostea gustul de alcool. Este o boală. Mecanismul său se află în fiziologie. Consumul prelungit de alcool duce la modificări în structura creierului. Este din cauza lor oamenii nu pot opri, chiar dacă vrea prost. Pentru a rupe cercul vicios al unei mahmureala, iar sticla următoare va ajuta la un nou medicament Codirex.

Cu acesta, tu sau ruda ta va fi capabil să bată dependenta și a reveni la o viață normală, fără alcool. Medicația poate fi luată în orice stadiu al bolii. comprimate efervescente Codirex ajutor pentru a depăși dependența fizică și psihică la alcool. Ele ajuta la ameliorarea în mod eficient o mahmureala și învinge pofta pernicioase de alcool la alcoolici, chiar și cu o mare experienta.

tablete bazate minciuni disulfiram un medicament utilizat în mod tradițional în tratamentul abuzului de substanțe. Aceasta ajută să se dezvolte o puternica aversiune fata de alcool, mirosul și gustul.

Principiul de funcționare

Este un medicament complex, combina componentele-cheie, a scăpa de dorința de a bea. Disulfiram este principalul ingredient activ al medicației inhibă enzima acetyldihydrocodeine in celulele hepatice. Această substanță este responsabil pentru absorbția de produse secundare ale descompunerii etanolului în sânge.

Este din cauza lor oamenii simt rău în timpul unei mahmureala si simte dorinta de a ameliora simptomele de sevraj sticla următoare. Cu ajutorul disulfiram, organismul încetează de a metaboliza etanolul, care tocmai se transformă într-o toxină. Luând instrumentul, alcoolicul se simte rău, chiar și după un pahar.

Componente auxiliare, care conțin tablete efervescente alcoolism Codirex, îmbunătățirea sănătății. Ele ajuta la restabilirea stării de sănătate subminat de consumul cronic de alcool. Instrumentul produce mai multe efecte pozitive asupra organismului este slăbită de expunerea prelungită la alcool etilic.

 • Înlătură mahmureala si elimina toate simptomele sale neplăcute greață, dureri de cap, dureri în mușchi, tremor, slăbiciune, starea mentală deprimat.
 • Restabilește celulele hepatice deteriorate, previne dezvoltarea cirozei, oprește procesul de degenerare grasă și dezvoltarea cancerului.
 • Întărește inimă, normalizează compoziția sângelui și are o ușoară proprietăți antiplachetare (previne îngroșarea sângelui și formarea cheagurilor de sânge). Medicația ajută la prevenirea inima așa-numitul taurului, creșterea în dimensiune a organului sub influența alcoolului.
 • Normalizează fundalul psiho-emoțional, elimină starea de depresie psihologică cauza principala a pofta de baut. Unul dintre factorii de risc au o problemă de băut este depresia, ceea ce duce la stări de sinucidere. Codirect ajută pentru a scăpa de depresie și ajută la normalizarea stării emoționale a pacientului.
 • Eliminarea pofta psihologică pentru alcool datorită efectelor ușoare asupra proceselor metabolice din cortexul cerebral. La alcoolicii cronici observat conexiuni neuronale persistente care cauzează eșecuri, chiar și după sobră prelungită. Medicamentul se va neutraliza mecanismele care fac merge înapoi la băut.
 • Creează o aversiune fata de alcool, nu-mi permite să se bucure chiar și o bere și alte băuturi alcoolice. Consumul de portii minime de băuturi spirtoase conduce la o deteriorare semnificativă a sănătății. Foarte curând omul pur și simplu a încetat să mai fie interesat de băut pentru că el simte efectul opus de la ea. În loc de euforie și de relaxare un pahar de vodcă dă greață, dureri de cap și alte simptome de intoxicație.
 • Curăță organism, urmărind o detoxifiere treptată, dar eficientă din dezintegrările etanol acetaldehida. Ca urmare, în corpul reface electrolitului și echilibrul apei perturbat datorită deshidratării cronice sub influența etanolului. Organismul primeste din nou vitaminele B, care au experimentat un deficit cronic.
Combinația unui inhibitor al componentelor acetyldihydrocodeine și ale plantelor în compoziția Codirex va evita terapia de lungă durată și dureroasă în clinica dependenta.

Compoziția

În Codirect include substanțe de origine naturală. Ele acționează ușor, fără a afecta ficatul. Cu ajutorul lor corpul purifică și vindecă ușor, chiar și după ani de consumul de alcool.

 • Disulfiram reduce toleranța (susceptibilitatea) a unui organism la alcool și formează un reflex condiționat negativ gustul și mirosul de alcool. Ca un pacient rezultat încetează să absoarbă etanolul și produce o puternică aversiune pentru ea.
 • Squeeze ciuperci bălegar Zvezdnoe remediu popular pentru tratamentul alcoolismului, recunoscut oficial de medicina tradițională. Suplimentări acțiunea disulfiram, întărind efectele negative din chiar și cantități mici de alcool.
 • Rădăcina leuștean are un efect de curățare puternic asupra organismului. restabilește în mod eficient compoziția sângelui, elimină ultimele urme de toxine și produși de descompunere de etanol din ficat. Întărește rinichii și promovează diureza pentru a accelera retragerea acetaldehidă.
 • Lăstarii de apa obișnuită neutraliza mecanismul primar al dependentei de alcool „băutură mahmureala-băutură“ ajută la a chef si a scapa de simptome de sevraj.
 • Strângeți frunzele de Ilex latifolia , un antioxidant puternic care imbunatateste procesele metabolice din organism și de a restabili echilibrul de minerale și oligoelemente în organism.
Recepția Codirect nu necesită psihiatrul de monitorizare. Combinația de ingrediente din plante completează perfect acțiunea disulfiram și ajută la restabilirea sănătății.

Instrucțiuni de utilizare

Codirex comprimate efervescente vin într-un tub de plastic de 10 bucăți. Metoda utilizarea de medicamente este foarte simplu: aveți nevoie dizolvă un comprimat în 100 ml de apă și se bea zilnic, indiferent de mese. Cursul de tratament este de 1 lună. Medicamentul poate fi utilizat singur în stadiile inițiale de dependență, precum și a da un alcoolic fără știrea lui.

În forma dizolvată, instrumentul nu are nici un gust specific și miros, îl puteți adăuga la alte băuturi apă, suc, ceai sau cafea. Instrumentele nu sunt efecte secundare, nu interacționează cu alte medicamente. Spre deosebire de tabletele traditionale de la farmacie, Codirect practic nici contraindicații. Medicatia poate fi folosit pentru tratarea bărbați, femei, alcoolism adolescente.

Marturii

Codirex prezentat în orice stadiu al dependentei de alcool. Acesta este adesea cumpărat de către persoanele ale căror prieteni sau rude prezintă semne de la începutul acestei boli:

 • consumul zilnic de cantități mici de alcool;
 • căutarea de motive pentru băut ( „pentru sănătate“, „întâlnire“, „pentru femei frumoase“);
 • dorința de a bea în orice situație de stres (accent de sef, o ceartă cu soția sa, pierderea echipei sale de fotbal iubit);
 • dorința de a obține beat după o petrecere mare;
 • căutare “prieteni de interes” & mdash; însoțitoare pentru oprire corespunzătoare;
 • negarea umană a faptului că el devine alcoolic.

Acestea sunt semnele de bază ale unei dependenta in curs de dezvoltare. În această etapă, este încă posibil pentru a preveni bolile și pentru a evita consecințele deplorabile pentru sănătate. Cel mai dificil lucru în această etapă este de a convinge persoana că el are o problemă. Un dependent refuză să recunoască faptul că prins într-un cerc vicios și refuză să se consulte un psihiatru.

Rudele și prietenii alcoolicului în devenire trebuie să facă totul pentru a nu permite să alunece în abisul de băut greu și o mahmureala. Prin urmare, este posibil să se ia fără cunoștința pacientului, în special în cazul în care refuză să accepte ajutor.

Contraindicatii

Codirect relativ puține contraindicații. Dacă aveți de gând să-l dea la o altă persoană, fără știrea lui, se recomandă să se consulte cu un psihiatru.

Nu ar trebui să utilizeze Codirect la:

 • sensibilitatea individuală a componentelor din compoziție;
 • în intoxicație acută cu alcool;
 • boală hepatică severă (ciroză, hepatită, tumori maligne);
 • mutat procedura de cusut sau injecții împotriva alcoolismului (Esperal, torpilă);
 • cu diagnostic dual (alcoolism plus tulburări psihice).
Înainte de a lua mai bine să vorbească cu un psihiatru. El va da recomandări pe durata cursului de tratament în funcție de stadiul bolii.

Preț

Prețul mediu de piață al Codirect & mdash; 1980 de ruble. Acum reducere la tablete de 50%, permițându-vă să le cumpere pentru doar 990 de ruble în Rusia. Achiziționați de droguri poate, de asemenea, în țările CSI și statele baltice. Prețurile în moneda națională sunt: ​​

În cazul în care pentru a cumpăra

Vand Codirex numai pe site-ul oficial al produsului. Numai în acest caz, veți obține 100% garanție de calitate și originalitatea medicamentului. Atunci când cumpără pe site-urile străine și magazine de producător nu este responsabil pentru conținutul și impactul asupra pacientului. Feriți-vă de imitații!

remediu sigur pentru alcoolism Codirex. Pregătirea pe baza disulfiram ajută pentru a scăpa de pofta fizică și psihologică pentru alcool, în orice stadiu de dependență. obicei dăunător sau boală? Alcoolismul nu este o paralizie de voință, nu slăbiciune de caracter și nu dragostea gustul de alcool. Este o boală. Mecanismul său se află în fiziologie. Utilizarea pe termen lung a …

Anja Ulf

Mulți se pot spune despre ea, dar poate cel mai important este că este considerată și evidentă. Desigur, ea este, de asemenea, disciplinată, amuzantă și acomodantă, dar se află într-o gamă mai scurtă, în special având în vedere că sunt amestecate și cu cele exigente.
dar ea este ceea ce este atât de populară pentru ea. Prietenii tind să se bazeze pe ea și pe sentimentul ei plin de umor atunci când au nevoie de aplauze.

Nimeni nu este perfect evident, iar Anja are și o serie de neajunsuri. Nehotărârea ei și frumusețea naturii nu fac cea mai mare companie și face lucrurile neplăcute să spunem cel puțin.
Din fericire, natura ei rapidă este de obicei acolo pentru a ajuta cu lucrurile atunci când este nevoie.

S-ar putea să-ți placă și...