Sănătate și Tu

Copiere iPhone 7: comentarii, preț, în cazul în care pentru a cumpăra

Pentru iubitorii de stilul laconic și numele mari nu doresc să cheltuiască sume mari de bani de pe cel mai recent model de iPhone 7, o copie decentă ar fi un compromis mare.

copie calitativă a iPhone-7 nu este un fals ieftin din China, și este un smartphone decent, aproape nici un fel inferioare originalului, unele momente chiar depășind. O modalitate foarte bună de a economisi bani, pentru a ține pasul cu vremurile, moda, și zâmbet ironic la vederea acestui AI-gadget care costa jumătate de proprietar al bugetului familiei.

Când vine vorba de smartphone-uri, devine evident faptul că nivelul de referință sunt dispozitive Apple, caracterizate prin aspectul impecabil elegant, fiabilitate, ușurință în utilizare. Firma americană a intrat primul pe piață cu atingere telefon inteligent, până astăzi ocupă o poziție de lider în vânzările de aceste gadget-uri. Cu toate acestea, un dezavantaj clar este costul ridicat al iPhone 7 și iPhone 7 plus, din cauza cursului de schimb, și investiții ale companiei în promovarea brandului.

Pentru cei care nu doresc să plătească pentru publicitate a companiei americane, există o copie exactă a iPhone 7, care va face o impresie placuta chiar si pe fanii fideli Apple.

Aspect

Pentru prima dată, iau o replica care se pierde involuntar, începe să se îndoiască dacă acest lucru nu este un iPhone reală. Producătorii au venit la copierea foarte serios, la prima vedere, smartphone-ul nu diferă de original, dar o diferență minoră va fi remarcat este faptul că perenă utilizator putere & ldquo; Apple a & rdquo; telefoane.

Materiale

În producerea unei copii a iPhone 7 materiale folosite, aspectul, calitatea și caracteristicile cât mai apropiate de cele din care fac originalele.

 • Carcasa este confecționată din metal de înaltă calitate, cu protecție împotriva zgârieturilor, daune de diferite tipuri.
 • Display-ul este realizat din sticlă, captat cu acuratețe culoarea și claritatea imaginilor. Ecranul este de asemenea protejate de spargere, amprentele digitale.

Toate tehnologiile de producție corespund în fabricile Apple. Secretul este că există informații despre inovațiile se extinde la alte fabrici, inclusiv în Taiwan, în cazul în care mâinile pricepute și de a crea un mod conștiincios analogi decente de iPhone 7 și iPhone 7 plus. Valoarea acestor produse este semnificativ mai mică decât originalul, iar fiabilitatea și aspectul în nici un fel inferioare.

Design

Restraint, lipsa de piese de schimb & mdash; atuul cele mai noi modele de iPhone. În ciuda acestui fapt, se pare ca un produs premium, crearea de proprietarul său cu reputația unui estetic elegant.

Corpul este subțire, cu suprafețe de tranziție lin rotunjite. Pe suportul pentru palmă în siguranță, Gestionează cu ușurință realizată cu un singur deget. Pe panoul din spate al dispozitivului etaleaza un Bullseye de brand. Camera principală iese puțin deasupra capacului, iar lângă el există un flash pentru imagini luminoase. Amplasarea tuturor butoanelor de pe partea rotunjită se confruntă cu precizie reproduce originalul.

Impresia produsă de gadget depinde de culoarea cazului.

 • În versiunea neagră a 7 iPhone este comparabilă auto Executive & mdash; acest lucru este facilitat de liniile netede, lucioase Shine, detaliu concis.
 • caz de aur este un indiciu pentru Boemia, gadget seamănă scump designer de bijuterii.
 • Versiunea de argint clasic, se va potrivi cu un tânăr student și omul de afaceri serios pentru adulți & mdash; este universală, dar nu triviale.

Cum funcționează

Copiere iPhone 7 ruleaza pe platforma Android, exterior deghizat ca pictograme IOS, meci de design. Când porniți smartphone-ul va apărea pe ecran, tradițional protectorul de ecran, cu un Apple. Sistemul de operare este actualizat periodic, de încredere, în timp testat & mdash; cea mai bună opțiune pentru jocuri, navigarea pe web, rețele sociale. Viteza și aplicații de lansare nu este satisfăcătoare. Un senzor sensibil la atingere, dar numai la fel de mult ca este confortabil, adică nu & ldquo; trezirea & rdquo; de la fiecare atingere accidentală.

Interfața este complet rusificat, iar activitatea desfășurată în mod competent și eficient: niciodată nu a găsit caractere chinezești păcat decât o imitație ieftină. Există tradiționale & ldquo; IOS & rdquo; facilitate & mdash; TochID, asistent de voce, precum și premiera a șaptea modelul & ldquo; viu & rdquo; fotografie. Analog iPhone 7 are control caracteristici gest, ecran promoti inteligent și inteligent pauză.

Replica este echipat cu camere video, recrearea posibilitatea originalului:

 1. focalizare automată și să se concentreze zona dorită de atingere a imaginii;
 2. Flash;
 3. posibilitatea de fotografiere panoramică;
 4. video de înaltă calitate.

Aparatul este compatibil cu cartele SIM din orice rețea de telefonie mobilă este susținută de dimensiunea redusă a Nano Sim. Există posibilitatea de a se conecta la Wi-Fi și Bluetooth 2.0. O copie atât de exacte pe care memoria telefonului tonuri de apel și imagini de fundal, care iPhone-ul ar putea fi identificate la prima vedere și sunet salvat.

Ecranul este destul de luminos, transmite cu acuratețe toate nuanțele de culoare. Luminozitatea poate fi reglată automat în funcție de iluminarea ambientală.

Remarcă potrivit pentru a asculta muzică, vizionarea de filme, datorită unui ecran cu diagonala adecvată și o reproducere a sunetului de înaltă calitate. Setul cu cască pur, fără interferențe transmite muzică și voce în conversație.

O copie a 7 iPhone are avantaje față de alte gadget-uri:

 1. aspect recunoscut, de la ambalaj la părțile corpului, datorită lui, proprietarul va fi adoptat de chiar și cercurile cele mai pretențioase ale societății;
 2. trei opțiuni de culoare, vorbind despre diferite trăsături de caracter și preferințe;
 3. două camere de înaltă rezoluție pentru a captura toate evenimentele importante, echipate cu cele mai noi & the ldquo; chips-uri & rdquo ;;
 4. memorie extensibilă, care vă permite să nu fie limitată în stocarea informațiilor dorite, fără a încorporat gigaocteți;
 5. acces la magazinul de popular conținut mobil pentru a descărca toate programele necesare, muzică, teme, imagini și filme și cărți.

Smartphone & ldquo; copleșească & rdquo; oricare dintre cele mai populare jocuri, aplicații pentru muncă și să se joace, iar bateria are o taxa suficient de mult pentru ca aceasta să nu transporta peste tot încărcătorul.

Specificații

Pe lângă aspectul său atractiv copie exactă a iPhone-7 a primit continut decent, care respectă toate cele mai recente tendințe din lumea tehnologiei inteligente.

 • CPU: Spreadtrum6815
 • Controler video: PowerVR SGX531
 • Interfata: Sistemul de operare Android 4.2, cu opțiunea de a actualiza
 • SIM carte de orice dimensiune Nano
 • Acumulator: capacitate Li-ion 2000 mAh
 • display: o diagonală de 4,7 inch, capacitiv, cu suport multitouch; fabricat de Sharp, rezoluția este QHD 854: 480
 • Memorie: construit & mdash; în 4Gb, extinde cu MicroSD
 • Aparat foto: camera frontală este de 3,2 megapixeli, principalele & mdash; 8 megapixeli
 • Carcasă: Dimensiuni & mdash; 140: 68: 8 mm; Color & mdash; negru, auriu, alb (argintiu)

Combinate, aceste detalii a crea un smartphone modern, mare, cu apariția populare gadget de lux, care este obiectul dorinței de milioane de oameni.

După prima pornire a telefonului, este recomandabil să se descarce complet bateria până când gadgetul se oprește. Apoi, ar trebui să încărcați până la 100% a bateriei. Această procedură este mai bine să se repete de două sau de trei ori în primele zile de utilizare pentru a prelungi durata de viață a bateriei.

Caracteristici

O copie a 7 iPhone vine într-o cutie, care este un analog complet de originale: ambalare pictograma caracteristica marca Apple, imaginea de gadget, etichete.

Pachetul include toate accesoriile necesare pentru funcționarea fiabilă pe termen lung a smartphone:

 • încărcătorul original;
 • căști cu microfon;
 • USB cablu Lightning.

Toate caracteristicile unei copii a 7 iPhone este în deplină concordanță cu cerințele vieții moderne, va deveni un asistent indispensabil în afaceri de zi cu zi, va ajuta să se simtă parte din înalta societate.

Preț

replica de cost nu poate fi prea mică, pentru că producătorii folosesc materiale de înaltă calitate.

În cazul în care pentru a cumpăra

Pentru a achiziționa o copie a iPhone 7, este mai bine pentru a merge la site-ul oficial și se aplică în căutarea de copii mai ieftine, nu trebuie să vă poticniți pe produs este de proastă calitate. Resursa ofera livrare in orice oras unde vă aflați: la Moscova, Sankt-Petersburg sau Kiev.

Pentru iubitorii de stilul laconic și numele mari nu doresc să cheltuiască sume mari de bani de pe cel mai recent model de iPhone 7, o copie decentă ar fi un compromis mare. copie calitativă a iPhone-7 nu este un fals ieftin din China, și este un smartphone decent, aproape nici un fel inferioare originalului, unele momente chiar depășind. O modalitate foarte bună de a salva …

Anja Ulf

Mulți se pot spune despre ea, dar poate cel mai important este că este considerată și evidentă. Desigur, ea este, de asemenea, disciplinată, amuzantă și acomodantă, dar se află într-o gamă mai scurtă, în special având în vedere că sunt amestecate și cu cele exigente.
dar ea este ceea ce este atât de populară pentru ea. Prietenii tind să se bazeze pe ea și pe sentimentul ei plin de umor atunci când au nevoie de aplauze.

Nimeni nu este perfect evident, iar Anja are și o serie de neajunsuri. Nehotărârea ei și frumusețea naturii nu fac cea mai mare companie și face lucrurile neplăcute să spunem cel puțin.
Din fericire, natura ei rapidă este de obicei acolo pentru a ajuta cu lucrurile atunci când este nevoie.

S-ar putea să-ți placă și...