Crack Macica gât

O fractură de col uterin în timpul administrării pornește de la priza externă și merge în lateral în sus și poate să se extindă la ieșirea internă. În cazul deteriorării ramurii cervicale a uterului, este prezentă o hemoragie crescută. În plus, poate apărea leziuni profunde și extinse la nivelul colului uterin.

O ruptură ridicată și periculoasă în colul uterin este aproape întotdeauna asociată cu utilizarea forței, de ex. utilizarea forței pentru a rupe colul uterin. în timpul unei operații obstetrice timpurii, anormale. Acest lucru este valabil mai ales atunci când cervixul nu este complet deschis sau după procedurile obstetricale.

În cele mai multe cazuri, ruptura cervicală apare lateral și este liniară, de obicei pe o parte, deși există cazuri de leziuni cervicale bilaterale.

Simptomele fracturii cervicale

Simptomul dominant al rupturii cervicale este sângerarea. Uneori, totuși, rănile adânci nu sângerau deloc. Cazurile cu leziuni arteriale sunt caracterizate de hemoragii semnificativ crescute. O consecință târzie a unei fracturi cervicale nerecunoscute și neuplicate este sângerarea postpartum.

Transmiterea secundară prin calea ascendentă poate apărea ca rezultat al răspândirii microorganismelor în sânge și în țesuturile vecine.

Chiar și daunele minime pot constitui o poartă către microorganisme și pot fi cauzate de răspândirea bacteriilor, adesea ducând la septicemie postpartum, care poate fi o consecință fatală a unei rupturi cervicale nediagnosticate și nedetectate.

În plus, dacă infiltrarea inflamatorie apare în legăminte, simptomele pot persista de mai mulți ani.

Recunoașterea fracturii cervicale

Ruptura cervicală poate fi indicată prin sângerare postpartum dacă contracțiile uterine sunt normale, mai ales dacă acestea sunt severe.

De asemenea, dacă concentrația fibrinogenului se situează în limite normale, aceasta poate indica vătămarea gâtului ca cauză de sângerare. Adesea, fisurile coexistă cu pareza uterină concomitentă.

Tratamentul fracturilor de col uterin

În cazul diagnosticului intrauterin de fractură de col uterin, prima procedură este de a efectua o manevră specială pentru extragerea placentei. Se recomandă să coaseți secvențial defectul împreună cu consumabilele și să opriți sângerarea arterială, dacă este cazul.

Dacă fractura gâtului ajunge deasupra gurii interne, este necesar să se deschidă abdomenul pentru a asigura aprovizionarea adecvată a leziunii.

Prognoza rupturii cervicale

Dacă o fractură de col uterin este diagnosticată devreme și imediat implementată, prognosticul este pozitiv.

Prognosticul rupturilor uterine trecute cu vederea este puțin mai rău, deoarece este asociat cu posibilitatea complicațiilor tardive - sângerarea postpartum și infecția secundară a plăgii, care la rândul său poate determina răspândirea inflamației în structurile adiacente și prin ruta sângelui organe distante, care uneori pot duce la moartea pacientului.
Mariusz Kłos

- Obstetrică și ginecologie ", ed., Grzegorz H. Bręborowicz, Editura Medicală PZWL, Varșovia.
- Obstetrică și Operație Obstetrică Practică ", ed. Pschyrembel Willibald, Dudenhausen Joachim, Ed. Editura Medicală PZWL, Varșovia.

Marjoleine Nines
Despre Marjoleine Nines Articolele 509
In het geval van Marjoleine Nines valt meer dan alleen op te letten, maar de twee grootste dingen die je moet weten, zijn dat ze sceptisch en empathisch zijn."" Natuurlijk zijn ze ook vooruitziend, rechtop en gevoelig, maar deze zijn ook in balans door haatgevoelig te zijn . Haar attente aard is echter waar ze zo bekend om is. Vaak zullen mensen erop rekenen en haar tolerantie vooral wanneer ze troost of steun nodig hebben. Niemand is perfect natuurlijk en Marjoleine heeft ook veel minder gunstige eigenschappen. Haar onaangename aard en obsessieve aard veroorzaken veel grieven op vaak persoonlijke niveaus. Gelukkig schittert haar empathie op de meeste dagen helderder.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*