crema antirid - LumActive: comentarii, preț, în cazul în care pentru a cumpăra
Sănătate și Tu

crema antirid – LumActive: comentarii, preț, în cazul în care pentru a cumpăra

Prezentare generală LumActive crema, oferind tinerilor a pielii din jurul ochilor.

Ce este LumActive?

Tinerii este aspect clar, vibrant. Pielea din jurul ochilor este cel mai vulnerabil timp: umflatura, pete de varsta, lasarea, pierderea de elasticitate. Aceste probleme dau numărul de ani de trăit, afecta în mod negativ aspectul, efectul asupra stima de sine deprimant. LumActive elimină semnele timpului, întorcându-se să se uite tineri, și tu într-o dispoziție bună.

cremă delicată are puterea de componente naturale active biologic. Este sigur și eficient, care este confirmată prin certificate GMP internaționale.
LumActive cremă adecvată pentru utilizarea de zi cu zi în îngrijirea completă a feței și o completează.

Rezultatul utilizării fondurilor vizibile imediat: culoarea normală și turgescenței (elasticitate) este restaurat, există o licărire sănătoasă în ochii lui.

Cum

Intensă acțiune LumActive vine în jos pentru câteva zone:

 • A scăpa de vânătăi, piele albastră sub cea mai mică pleoape. Cercurile & mdash închise la culoare; rezultatul încălcării circulației sanguine în aceste zone și stagnarea sângelui venos. Tonifiere unguent care restabilește fluxul de sânge și elimină stagnare.
 • Albirea, eliminarea petelor de varsta. Pigmentarea care apar odată cu vârsta, provocând o lovitură serioasă pentru frumusețe. predispoziție genetică în combinație cu expunerea la razele soarelui duce la dezvoltarea acestor semne de vârstă pe zonele proeminente ale feței. Albirea efect Lamactil îndepărtează petele și uniformizează tonusul pielii.
 • Hidratarea și nutriție: uleiuri naturale si vitamine asigura nivelul necesar de hidratare si elasticitate.
 • Eliminarea edem, drenaj limfatic. procese stagnante schimba nu numai culoarea epidermei, ei fac pleoape mai mari, schimba forma ochilor, îngustarea lui. Recuperează umezeala ajută să scape de umflatura, întinerirea de vedere, creșterea dimensiunea vizuală și expresie a „oglinda sufletului“.
 • netezirea ridurilor. ridurile dispar, iar cele profunde devin mai puțin vizibile.

LumActive potrivite pentru orice tip de piele si se aplica la persoanele de orice vârstă. Nu există hormoni și componente active naturale fac vehiculul în condiții de siguranță chiar și pentru persoanele alergice la produse cosmetice.

Compoziția

Cream face parte din categoria de produse cosmetice naturale. În componentele sale compoziția de origine vegetală, fiecare dintre care este stabilit ca un medicament eficient.

 • Marapuama (extract) . Planta Muira Puama (marapuama) este numit „copacul potentei“. scoarță de copac și rădăcinile sale au un efect stimulator puternic asupra celulelor pielii, creșterea nutriție și oxigenare. Marapuama bogat în acizi grași, uleiuri esențiale, extract conține stearină, lupeol și cumarina. Muira Puama bea energie naturală, cu un efect tonic puternic. Ajută la reducerea umflatura și dispariția cercurile intunecate de sub ochi, înăsprește conturului facial.
 • Suma (ginseng brazilian) . Într-o cremă extract de plante care au anti-alergice, efect anti-inflamator și limfatic de drenaj. Aminoacizii și vitamine conținute în ginseng brazilian, alcătuiesc forțele de îmbătrânire a dermului, reînviere.
 • Castraveți . Extractul acestei hidrați vegetal, reîmprospătează, luminează și calmează pielea delicată. Netezește ridurile, ameliorează umflatura și umflarea, ceea ce face ochii sa para mai expresiv.
 • licorice . Extractul de licorice a fost mult timp cunoscut pentru acțiunea sa puternic anti-inflamator. Ea, de asemenea, în mod eficient albesc epiderma fără pigmentare.
 • Alb Lily . Efectul anti-inflamator și tonic al acestei plante îmbunătățește acțiunea altor componente. Extractul alb Lily este bogat în aminoacizi, substanțe esențiale pentru menținerea celulelor care funcționează în mod corespunzător.
 • Parfum compoziție . Oferă tratament cosmetic aromă plăcută.
 • Stabilizator . Prelungește perioada de valabilitate a cremei și îi permite să-și păstreze prospețimea inițială.

Crema de riduri LumActive vei combinație competentă din ingrediente de origine vegetală, cu efect similar. Datorită acestei combinații, rezultatul de la Lamactil este cuprinzătoare, și apare mai repede și durează mai mult după încetarea cursului.

Instrucțiuni de utilizare

Metoda de aplicare depinde de starea inițială a persoanei. Pentru o piele tanara cu semne de oboseală poate fi un one-off: înainte de un eveniment important în cazul în care doresc să arate deosebit de bună. Compoziția împrospătează instantaneu și dă aspectul odihnit, indeparteaza semne de oboseala.

La o vârstă matură de a folosi crema LumActive poate deja în mod sistematic, în calitate de produse de îngrijire primară cu efect nutritiv si revigorant. În acest caz, crema se aplica pe zona corespunzătoare a feței de două ori pe zi, cu o atingere ușoară.

Mărturii

Lamactil aplicat sub următoarele simptome:

 1. puffiness, “pungi” sub ochi,
 2. albastru sau negru în zona din jurul pleoapelor,
 3. riduri,
 4. pigment.

contraindicațiile

Nu există contraindicații. Dacă sunteți alergic la oricare dintre componentele instrumentele de care aveți nevoie înainte de primul test de aplicare, aplicând un DAB de cremă pe curburii interioară a cotului și de așteptare în timpul zilei.

Atunci când se aplică produselor cosmetice pe piele să fie expusă la nivelul mucoasei. Dacă se întâmplă acest lucru, se clătește cu apă curată.

Preț

ride LumActive recuperarea pe ordinea în diferite țări, și fiecare țară are propriile sale costuri. Pentru a afla cât de mult va costa pachetul de cremă LumActive pentru țara dumneavoastră, lăsați o cerere de a comunica cu managerul și afla detalii în timpul unei conversații. Producătorul oferă o promovare: daca cumperi 2 cutii crema treia a da ca un cadou.

În cazul în care pentru a cumpăra

Pentru a cumpăra LumActive, suficient pentru a lăsa o cerere pe site-ul oficial și în continuare a clarifica problemele legate de ordinea, în conversație cu managerul. Într-o formă specială de pe site-ul pentru a pune numărul de telefon și așteptați pentru apel invers.

Prezentare generală LumActive crema, oferind tinerilor a pielii din jurul ochilor. Ce este LumActive? Tinerii se arata clar, vibrante. Pielea din jurul ochilor este cel mai vulnerabil timp: umflatura, pete de varsta, lasarea, pierderea de elasticitate. Aceste probleme dau numărul de ani de trăit, afecta în mod negativ aspectul, efectul asupra stima de sine deprimant. LumActive elimină semnele timpului, întorcându-se …

Anja Ulf

Mulți se pot spune despre ea, dar poate cel mai important este că este considerată și evidentă. Desigur, ea este, de asemenea, disciplinată, amuzantă și acomodantă, dar se află într-o gamă mai scurtă, în special având în vedere că sunt amestecate și cu cele exigente.
dar ea este ceea ce este atât de populară pentru ea. Prietenii tind să se bazeze pe ea și pe sentimentul ei plin de umor atunci când au nevoie de aplauze.

Nimeni nu este perfect evident, iar Anja are și o serie de neajunsuri. Nehotărârea ei și frumusețea naturii nu fac cea mai mare companie și face lucrurile neplăcute să spunem cel puțin.
Din fericire, natura ei rapidă este de obicei acolo pentru a ajuta cu lucrurile atunci când este nevoie.

S-ar putea să-ți placă și...