Crest 3D White - dinti: curatar comentarii, preț, în cazul în care pentru a cumpăra
Sănătate și Tu

Crest 3D White – dinti: curatar comentarii, preț, în cazul în care pentru a cumpăra

O trecere în revistă a benzilor pentru albirea dinților Crest 3D White este o metodă convenabilă pentru a crea un zambet de la Hollywood si de ingrijire dentara.

Ce este Crest 3D White

Linie dentară Crest 3D White & mdash; American Express-metodă pentru reluarea zâmbet alb. Inițial, au început să producă celebra compania Procter & amp; Joc de noroc. Sistemul de albire este un convenabil panglici, moale, care sunt ușor de utilizat. Sunt acoperite cu un gel special pentru a albeasca în condiții de siguranță smalțului la domiciliu.

Această metodă este practic, confortabil și economic. Nu este nevoie pentru a merge la clinică și să rămână în scaunul de la dentist, în curs de procese dentare neplăcute. Doar câteva sesiuni pentru o jumătate de oră pentru a obține primul rezultat. După două sau trei zile, zâmbetul va deveni vizibil mai albi și mai frumos.

Gelul folosit pentru tratamentele acasă mai moi și relativ sigure atunci când sunt utilizate în mod corect.

Cum funcționează

benzi

​​Albirea Crest 3D White au abilitățile lor datorită peroxidul de hidrogen. Compoziția, fiind pe suprafața dintelui, reacționează și curăță delicat placa, pete. Purificarea are loc nu numai pe suprafața exterioară a smalțului, ci și intern. Se acumulează în straturile superioare ale smalțului, peroxid de hidrogen, susține rezultatul destul de mult timp.

In timp ce aplicarea gelului, cel mai important, substanța activă începe să reacționeze cu suprafața dintelui oxidat. Există o dezintegrare de peroxid de hidrogen la atomii de apă și oxigen, care pătrund în smalț, ajungând la dentină. Stains, pigmenți oxidat gradat de oxigen și decolorat. Din acest motiv, zâmbet este alb.

Avantajele benzilor de albire Crest 3D White:

 • Disponibilitate & mdash; metoda este conceput pentru aplicarea acasă. Costul este mult mai puțin decât costul de astfel de servicii stomatologice.
 • Convenience & mdash; aplică benzi de convenabil și ușor. Ei au o formă specială care permite să acopere întreaga suprafață frontală a maxilarului. Trebuie doar să îndepărtați folia protectoare de pe gel și atașați-l la dinții din față. Compoziția este strânsă și umple întregul spațiu.
 • dinți profesionale de albire acasă . Rezultatul nu este diferit de efectul tratamentelor stomatologice efectuate de către profesioniști.
 • Siguranța utilizării & mdash; concentrația de ingrediente active este relativ ridicată, corespunde standardelor acceptabile pentru tratamente la domiciliu. Plaque este eliminat rapid, a pierdut pete de suprafață.
 • Numărul de benzi în ambalaje patruzeci de bucăți.
 • rezultat rapidă & mdash; în trei zile, el va fi deja vizibile.
 • Durata rezultatelor obținute depășesc un an și jumătate cu grijă corespunzătoare.

Singura cerință este ulterioară protecție împotriva substanțelor chimice puternice. Deci, ar trebui să evite consumul de alimente excesiv de sărate și acide.

Compoziția

acoperit cu un compus special, care este de a păstra abilitățile lor de plastic panglică este acoperit cu fibre de poliester.

Componentele Crest 3D White:

 1. Peroxidul de hidrogen este componenta principală care acționează. In timpul procesului de degradare sa albire. Are capacitatea de a pătrunde adânc în straturile de dentina.
 2. Karbomer & mdash; este o substanță asemănătoare unui gel. Este utilizat pentru o mai bună penetrare a ingredientelor active adânc în smalț.
 3. Sare de acid pirofosfatul & mdash; avertizează re-apariția plăcii.
 4. Glicerina & mdash; reține fluid în celule, funcționează ca un agent de legare.
 5. hidroxid Sodiu reduce aciditatea, protejează suprafața dintelui de deteriorare.
 6. zaharina Sodiu îmbunătățește gustul gelului.
 7. Water & mdash; protejeaza tesutul de deshidratare în timpul unei reacții chimice.
Ingredientele sunt selectate astfel încât acțiunea substanțelor de bază a fost mai sigur și eficient.

Instrucțiuni de utilizare

Utilizarea acestei metode este foarte simplu & mdash; o dată pe zi trebuie să se înmoaie gel timp de cinci la treizeci de minute. Durata cursului & mdash; 20 de zile. Este important să urmați instrucțiunile.

Cum se utilizează:

 • Înainte de inițierea procedurii, trebuie să clătiți bine gura. Periati dintii prin orice metodă este interzisă. În timp ce de curățare poate provoca traume micro prin care substanțele chimice pot intra în fluxul sanguin.
 • Imprimați pachet și îndepărtați benzile. Pentru comoditatea laturile lor etichetate cu litere: superioară superior, inferior fund.
 • Efectuarea procedurii mai bine în fața unei oglinzi. Ai nevoie să îndepărtați folia protectoare și aplicați banda la dintii pentru a distribui uniform gel.
 • Durata este de obicei de la 5 la 30 de minute.
 • La primul semn de disconfort, durere, țiuit în gura lui și mdash; procedura ar trebui să fie oprit.
 • În timpul albire poate efectua în condiții de siguranță temele obișnuite.
 • Apoi îndepărtați banda, orice reziduu este suficient pentru a îndepărta cu degetul sau o cârpă uscată și spălați temeinic dinții cu apă caldă.

instrument de reutilizare folosit nu este supus.

Mărturie

Principalele indicații pentru utilizarea benzilor de albire Crest 3D White cred că:

 • Plaque galben, gri.
 • pigment.

Fit ele sunt, de asemenea, oameni care:

 • Fum
 • mod regulat bea ceai și cafea,
 • Mănâncă o mulțime de ciocolată și dulciuri.

Contraindicatii

există Contraindicații:

 • Imposibil de copii sub vârsta de 18 ani
 • An reacție alergică la ingredientele.
 • periodontita.
 • afectat emailul.
 • Hipersensibilitate.
 • Mulți dinți poluchennyh cu umpluturi si coroane.
 • Prezența unei plăci de nivelare din metal.
 • Boli: astm, epilepsie, hipertensiune.
Interzisă utilizarea benzi de albire pentru dinti Crest 3D White femeile gravide și mamele în perioada de lactație.

În cazul în care pentru a cumpăra

Pentru a cumpăra Crest 3D White nu trebuie să trăiască într-un oraș mare: Moscova, SPb. instrument de comandă poate fi peste tot. Asta e doar în farmaciile nu este încă disponibil. Pentru a face achiziția dorită, este pe site-ul oficial pentru a plasa comanda scriind numele dvs., țara, numărul de telefon într-o formă specială. Când apelați consultantul trebuie doar pentru a confirma cererea.

O trecere în revistă a benzilor pentru albirea dinților Crest 3D White este o metodă convenabilă pentru a crea un zambet de la Hollywood si de ingrijire dentara. Ce este Crest 3D White linie dentara Crest 3D White – American Express-metodă pentru reluarea zâmbet alb. Inițial, au început să producă celebra compania Procter & amp; Joc de noroc. Sistemul de albire este un convenabil, moale …

Anja Ulf

Mulți se pot spune despre ea, dar poate cel mai important este că este considerată și evidentă. Desigur, ea este, de asemenea, disciplinată, amuzantă și acomodantă, dar se află într-o gamă mai scurtă, în special având în vedere că sunt amestecate și cu cele exigente.
dar ea este ceea ce este atât de populară pentru ea. Prietenii tind să se bazeze pe ea și pe sentimentul ei plin de umor atunci când au nevoie de aplauze.

Nimeni nu este perfect evident, iar Anja are și o serie de neajunsuri. Nehotărârea ei și frumusețea naturii nu fac cea mai mare companie și face lucrurile neplăcute să spunem cel puțin.
Din fericire, natura ei rapidă este de obicei acolo pentru a ajuta cu lucrurile atunci când este nevoie.

S-ar putea să-ți placă și...