Frumusete, PutereȘtiri, Sănătate, Sănătate și Tu

CzAsami Modificări de boală Evenimente în timpul desfășurării

Tuberculoza gastrointestinală secundară este o boală asociată cu tuberculoza pulmonară. Se dezvoltă atunci când sputa infectată este înghițită. Tuberculoza intestinală primară (Tuberculoats intestinorum) este o boală foarte rară care rezultă din consumul de lapte infectat sau de produse lactate. Apare în cazuri de control incorect și insuficient al bovinelor de reproducție. Tuberculoza intestinală, cum ar fi tuberculoza pulmonară, este cauzată de tuberculoza mycobacterium umană (Mycobacterium tuberculosis, Kocha mycobacteria).

Simptomele tuberculozei intestinale

Micobacteriile tuberculozei penetrează țesutul limfatic al intestinelor mici și mari. În tractul gastrointestinal, tuberculoza intestinală se manifestă prin infiltrații și ulcere cu un aranjament circular caracteristic în peretele intestinal, de obicei în jurul cecului.

Forma ulcerului este neregulată, marginile sale sunt subminate, iar fundul acestora este acoperit cu mase de brânză. Peretele ulcerat al intestinului conține boabe de tuberculoză sub formă de tuberculi. Leziunile CzAsami apar la nivelul rectului, unde se formează abcese perianale și fistule.

Leziunile inflamatorii pot apărea în ganglionii limfatici în apropierea cecumului. În tuberculoza intestinală există dureri abdominale severe, balonare, constipație, febră, diaree, împingând dureros pe scaun, durere în golire.

Tratamentul tuberculozei intestinale

Bolile, cum ar fi boala Crohn, ar trebui luate în considerare în diagnosticul diferențial. Diagnosticul bolii este confirmat de detectarea micobacteriilor rezistente la acizi în țesut. Tratamentul tuberculozei intestinale este același cu cel al tuberculozei pulmonare. Sunt utilizate tratamente pe termen lung cu medicamente anti-tuberculoză, de obicei cu mai multe antibiotice.
Monika Kozak

– boli interne “, Andrzej Szczeklik, medicina practica, Cracovia.
– bolile interne “, Franciszek Kokot, editura medicală PZWL, Varșovia.
– Bazele patologiei pentru studenții medicali “, Groniowski, Kruś, ed.

Anja Ulf

Mulți se pot spune despre ea, dar poate cel mai important este că este considerată și evidentă. Desigur, ea este, de asemenea, disciplinată, amuzantă și acomodantă, dar se află într-o gamă mai scurtă, în special având în vedere că sunt amestecate și cu cele exigente.
dar ea este ceea ce este atât de populară pentru ea. Prietenii tind să se bazeze pe ea și pe sentimentul ei plin de umor atunci când au nevoie de aplauze.

Nimeni nu este perfect evident, iar Anja are și o serie de neajunsuri. Nehotărârea ei și frumusețea naturii nu fac cea mai mare companie și face lucrurile neplăcute să spunem cel puțin.
Din fericire, natura ei rapidă este de obicei acolo pentru a ajuta cu lucrurile atunci când este nevoie.

S-ar putea să-ți placă și...