Frumusete, PutereȘtiri, Sănătate, Sănătate și Tu

Defecte Tractul urinar înnăscut vertical

Cel mai bun tratament este corecția chirurgicală a defectului. Scopul este de a elimina rapid staza urinară și de a aduce tractul urinar într-o stare în care fluxul de urină este similar cu fiziologia. Tratamentul are ca scop și combaterea infecțiilor tractului urinar, care sunt frecvente la pacienții cu defecte ale tractului urinar. Trebuie să vă amintiți să verificați în mod regulat tensiunea arterială și să efectuați teste periodice de urină generală.

Defecte individuale ale tractului urinar

Dezavantaje ale uretrei
Una dintre cele mai frecvente malformații ale tractului urinar pentru bărbați este supapa spirală din spate. Există anomalii în drenajul urinar și complicațiile asociate cu această afecțiune (ieșiri veziculo-urinare, ureter gigantic, hidronefroză, de obicei bilaterală). Următoarele pot să apară la adolescență: înmuiere zi și noapte, tulburări ale tractului urinar, creșterea insuficienței renale cronice. Alte dezavantaje ale uretrei includ topografia și așteptarea (ieșirea anormală a uretrei), stenoza, supraaglomerarea, diverticula și subdezvoltarea uretrei.

Defectele vezicii urinare
Cele mai frecvente defecte ale vezicii urinare sunt: incapacitatea de a forma vezica urinara, diverticula, cașexia, dublarea, vezica multipla si clepsidra. Adesea, defectele vezicii sunt însoțite de defecte ale altor sisteme. Acest lucru poate fi cauzat de dificultăți în drenajul urinei și formarea hidronefrozei. În plus, pot apărea tulburări ale tractului urinar (în special înmuierea involuntară) și infecții ale tractului urinar.

Defectele ureterului
Unul dintre cele mai frecvente dezavantaje ale ureterului este stenoza sa. Simptomul dominant este hidronefroza unilaterală sau dublă, adesea cu dilatare ureterină. Alte dezavantaje sunt: descărcări anormale ale vezicii urinare (care pot provoca scurgerea secundară a vezicii urinare și a ureterului), diverticulă, supape, ureter gigantic. Există, de asemenea, dezavantaje sub formă de ieșiri uretra la alte organe (vagin, piele perineală), care se pot manifesta prin scurgerea necontrolată a urinei și dezvoltarea infecțiilor tractului urinar. Dezavantajele ureterușilor, care adesea nu prezintă nici un simptom, includ: dublarea sau dublarea completă a ureterului, cu dubla ieșire în vezică.

Anja Ulf

Mulți se pot spune despre ea, dar poate cel mai important este că este considerată și evidentă. Desigur, ea este, de asemenea, disciplinată, amuzantă și acomodantă, dar se află într-o gamă mai scurtă, în special având în vedere că sunt amestecate și cu cele exigente.
dar ea este ceea ce este atât de populară pentru ea. Prietenii tind să se bazeze pe ea și pe sentimentul ei plin de umor atunci când au nevoie de aplauze.

Nimeni nu este perfect evident, iar Anja are și o serie de neajunsuri. Nehotărârea ei și frumusețea naturii nu fac cea mai mare companie și face lucrurile neplăcute să spunem cel puțin.
Din fericire, natura ei rapidă este de obicei acolo pentru a ajuta cu lucrurile atunci când este nevoie.

S-ar putea să-ți placă și...