Frumusete, PutereȘtiri, Sănătate, Sănătate și Tu

Delimitarea tipică clară din mediul înconjurător

Eritemul permanent este o afecțiune a pielii caracterizată prin prezența erupțiilor unice de culoare maro, care sunt clar separate de țesuturile sănătoase și tind să reapară în aceeași localitate după ce au luat un preparat farmacologic, responsabile de apariția anomaliilor cutanate.

Inflorescențele sunt cauzate de diverși agenți terapeutici, în principal din grupul de barbiturice. În plus, acidul acetilsalicilic, aminofenazona, fenacetinul, sulfonamidele și alte medicamente pot induce dezvoltarea eritemului permanent.

Simptomele eritemului persistent

Florile originale sunt eritematoase și oedematoase. Acestea devin decolorate foarte repede și sunt situate orizontal pe piele. O separare clară de mediul înconjurător este tipică.

Pacienții adesea nu observă apariția modificărilor, deoarece de cele mai multe ori nu apar simptome sistemice. Focarele sunt de obicei simple, deși uneori pot fi observate numeroase leziuni ale pielii. Localizarea bolii variază, iar perioada de persistență a anomaliului variază de la câteva la câteva luni.

Decolorarea nu se oprește imediat dacă încetați să luați acest medicament. Pacienții care iau rar un anumit preparat farmacologic nu asociază utilizarea medicamentului cu apariția leziunilor cutanate.

Re-adoptarea produsului poate fi legată de apariția eritemului în locul decolorării. Această caracteristică este utilizată în scopuri diagnostice, în așa-numitul “test de diagnosticare”. un test de expunere, care implică administrarea unui medicament suspectat de a provoca leziuni cutanate.

Recunoașterea eritemului permanent

Puncte bine delimitate, pete maronii localizate la nivelul pielii, singurele inflorescențe, simptome generale și un istoric pozitiv al preparatelor farmacologice specifice fac posibilă diagnosticarea eritemului permanent.

În diagnosticul diferențial al eritemului permanent se iau în considerare următoarele: lichenul pigmentat plat (bucăți și prurit sunt prezente), decolorarea postinflamatorie (nu este susceptibilă la recădere în aceeași locație) și leziunile plate pigmentate (observate deja la începutul copilărie).

Tratamentul și prognosticul la eritem persistent

Tratamentul de bază și numai eficient este retragerea preparatului care provoacă eritemul permanent. Prognoza bolii este de succes, boala nu lasa schimbari permanente si nu provoaca complicatii.
Mariusz Kłos

Anja Ulf

Mulți se pot spune despre ea, dar poate cel mai important este că este considerată și evidentă. Desigur, ea este, de asemenea, disciplinată, amuzantă și acomodantă, dar se află într-o gamă mai scurtă, în special având în vedere că sunt amestecate și cu cele exigente.
dar ea este ceea ce este atât de populară pentru ea. Prietenii tind să se bazeze pe ea și pe sentimentul ei plin de umor atunci când au nevoie de aplauze.

Nimeni nu este perfect evident, iar Anja are și o serie de neajunsuri. Nehotărârea ei și frumusețea naturii nu fac cea mai mare companie și face lucrurile neplăcute să spunem cel puțin.
Din fericire, natura ei rapidă este de obicei acolo pentru a ajuta cu lucrurile atunci când este nevoie.

S-ar putea să-ți placă și...