Sănătate și Tu

Denta Seal – comentarii, preț, în cazul în care pentru a cumpăra, originale, click aici,

O prezentare generală a noii pasta de dinti DENTA SEAL :. În cazul în care să cumpere și pentru cât de mult și de etanșare efect, descriere, compoziția componentelor, manual, contraindicații, recenzie video și recenzii dvs. reale
DENTA SIGILIU pasta de dinti agent remineralizantă cu efect de umplere. Focus:. Scăpa de fisuri în smalțul dinților, reducând astfel riscul de dezvoltare a cariilor

de îngrijire excelentă pentru cavitatea bucală, permițând mai puțin pentru a vizita la dentist sau chiar uita despre asta, previne orice deteriorare a dinților.

Pasta de dinți Denta Seal este recomandată utilizarea de zi cu zi, este posibil să se alterneze cu alte toothpastes. curs de recuperare Optimal – 4 săptămâni, apoi o pauză și se poate face un al doilea curs.

Descrierea farmacologica:

 • Pasta de dinți DENTA SEAL este disponibil în tub de 75 ml, într-o tubă cutie 1.
 • component principal: Hydroxyapatite® (nano Mhap®), fracțiunea de masă de fluorură de 0,145% F (1450 ppm). fluor pur nu este disponibil.

Vand DENTA SEAL pentru efectul de etanșare

produse stomatologice în prezent este în cerere mare în rândul populației. Odată cu apariția de noi agenți terapeutici pentru a preveni diferite tipuri de boli, inclusiv carii.

Dacă decideți să cumpărați DENTA SEAL la efectul de etanșare, vă recomandăm să accesați site-ul producătorilor și să cunoască informații complete.

Pentru a obține mai multe informații

pasta de etanșare DENTA SEAL

Ca parte a pastei de dinți medicale dentare există o componentă de hidroxiapatită, care ajută la sigilarea tubulilor dentinali (deschis). Microparticulele, penetrarea în interior, protejează pulpa de factori externi (apa, alimente, aer, praf, etc.). Ce dă? Ameliorează mai întâi durerea, ceea ce se întâmplă atunci când obtinerea cald sau rece în gură și întărește smalțul.

Sealing pasta de dinti DENTA SEAL elimină toate bacteriile din cavitatea bucală, în crăpături și în cavități. Este cunoscut faptul că cariilor dentare este cea mai bună condiție pentru bacterii, ceea ce duce la distrugerea smalțului dintelui.

Dent forțează pasta cu efect de etanșare și de albire face de fapt culoarea smalțului semnificativ mai ușoare și chiar și cu tentă de albastru. Acest lucru se datorează îmbunătățirii suprafeței de reflexie care se pierde din cauza formării microfisurilor.

Hidroxiapatita pătrunde în mii de microfisuri și le umple. Curățarea regulată și honuire, smalțul devine perfect alb, neted, lucios, restaurat complet culoarea.

Denta Seal cu efect de etanșare: descriere

Cea mai bună metodă de prevenire a cariilor și metodă sigură de albire este de a utiliza pasta de dinti calitative si terapeutice. Denta Forța poate fi ghid prin viață, oferindu-zambetul tau un sănătos dinți arate alb. Acest instrument a fost un progres în domeniul medicinei dentare, distingându prin compoziția sa unică:. Nanoparticule, smalț lichid

Folosit ca pasta de dinti regulat pentru igiena dentara. Asigură îndepărtarea delicată și eficientă a plăcii, scuti disconfort în timpul curățării. Cu toate acestea, se evită o serie de leziuni grave smalțului. Producătorul în instrucțiunile descrie direcția efectului de etanșare:

  1. Protecție fiabilă împotriva cariilor dentare în timp ce folosind pasta si apoi 2-3 ani. Acoperirea este saturată cu minerale, care împiedică dezvoltarea distrugerii smalțului.
  2. Efectul etanșarea dinților se datorează micro-particule care pătrund în mod repetat micro-fisuri. Treptat, cristalizarea se produce nici un fel de deteriorare.
  3. Albirea dinților. Pasta de dinti DENTA SEAL este format din particule nano, care îndepărtează piatra, galben, raiduri, și albește foarte rapid de smalț până la un alb perfect.
  4. Destroys placă vopsită, elimină (inhibă) formarea de tătar, elimină respirația urât mirositoare.
  5. are proprietati anti-inflamatorii, antibacteriene și acțiune puternic dezodorizarea.

Avantajele SEAL DENTA în preț, ca și în contrast cu orice fel de proceduri dentare, cum ar fi albirea dintilor, Denta Seal: remediu nedureroasă, ieftină și sigură pentru gura. Atunci când orice albire mecanică poate dăuna smalțului, care mai devreme sau mai târziu va duce la subțierea și formarea cariilor dentare.

Pasta de dinti DENTA SEAL: Descrierea componentelor

Componenta principală care face parte din pasta de vindecare: Hydroxyapatite®. Dacă cineva nu știe, tocmai pentru că este smalț nostru. Pentru această sintază componente folosite coji de mare, similar în compoziție dinților umani și chiar mai puternică.

Nanoparticulele de hidroxiapatita sub formă de component principal smalț lichid o substanta care reduce sensibilitatea, focarele demineralizare și a opri procesul de cariilor dentare.

O substanță care poate încăpea în smalțul dinților și fisuri sigiliu, numit Hydroxyapatite® ea însăși este smalț și este sintetizat din coji de mare. Ei pătrunde repede mai adânc și umple fisuri, apoi sunt încorporate în rețeaua cristalină. Deci, este consolidarea zonelor afectate. În compoziție este fluorură de sodiu.

ingrediente suplimentare: Cocamidopropyl Betaina, Glicerina, pentasodic trifosfat, Alumina, lauril sulfat de sodiu, AromaTitanium Dioxide, caragenan, fluorura de sodiu, zaharină de sodiu, hidroxid de sodiu, PEG-6, limonen, CI 74160, CI 74260, Aqua, Sorbitol, hidratată de siliciu, guma xantan,

Manual pentru pasta de dinti DENTA SEAL

Va reamintim ca aceasta pasta de dinti nu numai înălbitor, ci și de remineralizare, care permite să ia măsuri preventive la domiciliu.

Totul a devenit mult mai simplu:

Înainte de a utiliza DENTA SEAL pentru efectuarea de etanșare, citiți instrucțiunile. Acestea sunt toate disponibile în scris:

   • Pentru a forma o cantitate mică pentru periuță de dinți umezită;
   • Periati dintii de cel puțin două minute;
   • Mișcarea este strict în sus și în jos;
   • Apoi, într-o mișcare circulară timp de un minut;
   • să scuipe rămășițele și clătiți gura cu apă caldă;
   • Folosiți dimineața și seara.

Contraindicatii Denta Seal

remineralizantă pasta de dinti Denta de putere este absolut sigur. Acest lucru confirmă faptul că acesta poate fi utilizat de către femeile însărcinate sau care alăptează. În compoziția componentelor inofensive, hipoalergenic. Spre deosebire de alte fonduri, mai puțin inofensive, există unele componente, cum ar fi fluor.

Potrivit medicilor, utilizarea DENTA SEAL ca unic (primar) înseamnă că, indiferent există probleme cu dintii sau degetele încă.

Acum, mulți experți susțin despre acești bani, deoarece ei știu când va fi lansat în masă, veniturile reduse în mod semnificativ de clinici si centre. Desigur, în timp ce prețul nu este prea mic, dar dacă se ia în considerare prețurile de servicii stomatologice …

DENTA SEAL este singura paste din lume, care din prima aplicație albește dinții fără a afecta smalțul.

comentarii despre SEAL DENTA pe forum

Acest instrument are o mulțime de comentarii despre pasta de dinti cu efect de etanșare și de albire DENTA SEAL. Pe forum, singurul feedback-ul real, pe care le puteți lăsa.

Acesta este un progres real pentru îngrijirea dentară la domiciliu, inclusiv prevenirea și tratamentul. Și toate acestea datorită hidroxiapatita. Paste din primele zile, din primul moment de contact cu dinții face treaba lor cu o garanție a succesului.

Împărtășiți bara „DENTA pasta de dinti SIGILIULUI in loc sigiliile“

Anja Ulf

Mulți se pot spune despre ea, dar poate cel mai important este că este considerată și evidentă. Desigur, ea este, de asemenea, disciplinată, amuzantă și acomodantă, dar se află într-o gamă mai scurtă, în special având în vedere că sunt amestecate și cu cele exigente.
dar ea este ceea ce este atât de populară pentru ea. Prietenii tind să se bazeze pe ea și pe sentimentul ei plin de umor atunci când au nevoie de aplauze.

Nimeni nu este perfect evident, iar Anja are și o serie de neajunsuri. Nehotărârea ei și frumusețea naturii nu fac cea mai mare companie și face lucrurile neplăcute să spunem cel puțin.
Din fericire, natura ei rapidă este de obicei acolo pentru a ajuta cu lucrurile atunci când este nevoie.

S-ar putea să-ți placă și...