Deteriorarea nervului coapsei

Nervul femural alimentează mușchii mușchilor lombari și șoldului, dorsal și cvadricepsul coapselor cu mișcare. Sensibil rănește pielea de pe suprafața frontală a coapsei și de partea interioară a piciorului și piciorului inferior.

Cauzele afectării nervului femural pot fi leziuni, tumori pelvine, presiune asupra rădăcinilor nervilor spinali (adesea cauzate de prolapsul discului spinării). Infecțiile nervului femural cu simptome ale acestei afecțiuni sunt adesea observate în cursul diabetului.

Simptomele afectării nervului femural

Deteriorarea nervului femural are loc cu o slăbire a funcției de îndoire a coapsei și o incapacitate de a îndrepta piciorul inferior. Cursul clinic este dominat de simptomele asociate cu pierderea funcției mușchiului cvadricepsular al coapsei, funcția musculaturii lombare-biodice este mult mai puțin afectată, deoarece primește inervație motorie și din plexul lombar. Pacienții cu leziuni ale femuralului au dificultăți de mers pe jos.

Pacientul nu poate îndrepta membrele îndoite la nivelul genunchiului, care se manifestă în anumite probleme cu urcarea pe scări și ridicarea de pe scaun. Când se află pe spate, pacienții nu ridică partea inferioară verticală, deoarece îndoirea în articulația șoldului (în funcție de funcția mușchiului lombar-biodi) este grav afectată. În timp, fibrele musculare cvadricepsulare dispar. În plus, reflexul genunchiului este ridicat sau slăbit.

Tratamentul leziunilor nervului femural

Îmbunătățirea mersului poate fi realizată prin montarea unei șine speciale pentru a rigida membrul articulației genunchiului. Pacienții cu leziuni ale femuralului necesită reabilitare pe termen lung. Masajele și alte tratamente fizioterapeutice ar trebui să fie aplicate în mod regulat, în fiecare zi.

Acestea sunt realizate, desigur, după îndepărtarea de la nivelul membrelor inferioare a rigidității articulației genunchiului șinei. Inhibitorii enzimei de colinesterază au fost utilizați în preparate farmacologice (această substanță descompune neurotransmitatorul acetilcolină în condiții normale, inhibând astfel acțiunea sa afectează prelungirea activității sistemului nervos cauzată de acțiunea acetilcolinei).
Mariusz Kłos

- prof. Dr. Med. Władysław Jakimowicz Neurologia clinică în schița Manualului pentru studenții medicali ", ed. Mieczysław Goldsztajn, ed., Editura Medicală PZWL, Varșovia.
- Neurologia practică ", Antoni Prusiński, Editura Medicală PZWL, Varșovia.

Comentarii Daune la nervul femural

Barbara | 2013-10-26 14:28

Bun venit 🙂 Sunt după o intervenție chirurgicală pentru a elimina tumora femurală în 2011 și în ianuarie 2013. Problema este că piciorul încă doare și înțepeneste, iar călcâiul este răsucite în călcâie. Nu pot să stau, să stau mult timp și să am o problemă de mers pe jos 🙁 Medicul a ordonat EMG-ului la nervul sciatic. Din păcate, examenul nu a arătat nimic, nervul de vițel și în ordine, singurul lucru pe care omul examenul a fost acela că el nu simțea nervul femural, piciorul este de circa 3 cm mai subțire pe circumferință, cât timp pot să iau pastilele de durere, ce fac și ce salut? DORETE 75mg, 2 bucăți într-o timp și nu ajută prea mult. Am impresia că medicii nu cred în durere.

Robert | 2014-01-31 13:46

Încercați să începeți să mergeți în lut, sărituri sau alte pantofi militari înalți. ajută puțin. Te inteleg bine, ma lupt cu ZUS din august 2012, mi-am pierdut slujba din cauza asta, acum sunt invalid al celui de-al doilea grup. EMG - a găsit deteriorarea nervului de bărbierit femural.
în rană un sistem nervos nervos răspândit mâinile mele ma trimis la ortopedie, care probabil, de asemenea, mi-a răspândit mâinile. Și mai aud încă vârsta tânără (32 de ani) ca și cum ar fi fost un medicament pentru întreaga boală.
Te rugăm să ajungi la clinica de tratament dureros, blocurile spinării pentru un timp vă vor ajuta, deși pentru o lună de odihnă. D. nu se oprește, dar este întotdeauna ceva. Salutări și SĂNĂTATE.

Lavandă 2014-14 | 2014-02-10 09:56

Bine ati venit. În septembrie 2013 am aflat că am atrofizat mușchiul quadriceps stâng (presiunea herniilor asupra nervului femural). Nu vor să mă ducă la spital. mergând la masaje, dar nu dau prea mult. Vițeii au preluat lucrul de coapse, iar exercițiile pe care le fac nu par să funcționeze foarte bine. încă nu pot să ridice spontan un picior îndreptat în timp ce se află în jos. ar putea acupunctura să mă ajute, unde aș merge pentru a vedea efectele? Nu mai am puterea de a lupta cu această dispariție.

Nou. | 2014-10-16 21:52.

Cred ca cineva exagereaza cu reclame care scapa de text. Acest lucru descurajează utilizarea informațiilor de pe acest site web.

Marjoleine Nines
Despre Marjoleine Nines Articolele 509
In het geval van Marjoleine Nines valt meer dan alleen op te letten, maar de twee grootste dingen die je moet weten, zijn dat ze sceptisch en empathisch zijn."" Natuurlijk zijn ze ook vooruitziend, rechtop en gevoelig, maar deze zijn ook in balans door haatgevoelig te zijn . Haar attente aard is echter waar ze zo bekend om is. Vaak zullen mensen erop rekenen en haar tolerantie vooral wanneer ze troost of steun nodig hebben. Niemand is perfect natuurlijk en Marjoleine heeft ook veel minder gunstige eigenschappen. Haar onaangename aard en obsessieve aard veroorzaken veel grieven op vaak persoonlijke niveaus. Gelukkig schittert haar empathie op de meeste dagen helderder.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*