Dezvoltă simptome succesive ale tulburărilor, de exemplu.

Dwarfismul hipofizar - Nagozismul hiposomatotropic, Nanosomul pituitar, Nanosomia hiposomatotropică este o boală endocrinologică bazată pe un nivel redus sau o lipsă de secreție a hormonului de creștere - somatropină și deficiență de gonadotropină.

Simptomele naturii hipofizice

Simptomele narghiei hipofizice se adâncesc cu vârsta pacientului. Principalul simptom al bolii este: .......................................... .................................................. .................................................. ..................................
- creștere lentă,
- Hipogonadismul.

Proporțiile corpului pacientului depind de vârsta la care tulburarea se intensifică.

Încetinirea creșterii este, de obicei, vizibilă în jurul valorii de 3. an de viață a unui copil în mod normal în curs de dezvoltare. Rata de creștere a copilului este afectată. În dezvoltarea ulterioară, copilul crește 2-3 cm pe an (standardul este de 5-6 cm pe an). În timpul perioadei de maturare, deficitul de creștere în raport cu colegii ajunge la 20-30 cm.

Alte simptome ale tulburării se dezvoltă, de ex. mâinile scurte și mici, obrajii rotunzi, nasul scurt cu sinusuri laterale slab formate, țesutul gras se acumulează în cochilia abdominală. Nu există semne de maturitate sexuală (penis mic și testicule), fără semne de pubertate, fără menstruație la fete, fără glande mamare și fără păr pubian. Nu are loc nici o centrifugare. Adulții bolnavi suferă de osteoporoză precoce.

Diagnosticul naturii hipofizice

Testul de hipoglicemie postinsulinară are ca rezultat un nivel foarte scăzut al somatropinei. Un studiu al nivelelor de gonadotropină din sânge și urină are ca rezultat valori apropiate de zero. Examinarea cu raze X arată că maturarea sistemului osos la vârsta preșcolară este întârziată cu 2-3 ani, în timp ce în vârstă mai înaintată poate fi întârziată cu 5-8 ani.

Tratamentul piticului nașterilor

Tratamentul hainelor hipofizice implică administrarea de steroizi anabolizați la pacient. Injectarea unei doze de hormon de creștere aduce îmbunătățiri semnificative, în special în primul an de tratament. La bărbați, rezultate bune pe dezvoltarea somatică și sexuală sunt obținute cu testosteron.
Zhaneta Malec

Marjoleine Nines
Despre Marjoleine Nines Articolele 509
In het geval van Marjoleine Nines valt meer dan alleen op te letten, maar de twee grootste dingen die je moet weten, zijn dat ze sceptisch en empathisch zijn."" Natuurlijk zijn ze ook vooruitziend, rechtop en gevoelig, maar deze zijn ook in balans door haatgevoelig te zijn . Haar attente aard is echter waar ze zo bekend om is. Vaak zullen mensen erop rekenen en haar tolerantie vooral wanneer ze troost of steun nodig hebben. Niemand is perfect natuurlijk en Marjoleine heeft ook veel minder gunstige eigenschappen. Haar onaangename aard en obsessieve aard veroorzaken veel grieven op vaak persoonlijke niveaus. Gelukkig schittert haar empathie op de meeste dagen helderder.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*