Frumusete, PutereȘtiri, Sănătate, Sănătate și Tu

Diferențierea ia în considerare psoriazisul

Diagnosticul eczemei seboreice se bazează pe aspectul și localizarea leziunilor cutanate. Din interviu, o informație importantă este coexistența sebumului la pacient. Diferențierea ia în considerare psoriazisul, dermatofitoza și mătreața roz de Gibert, precum și alte boli care apar cu leziuni cutanate similare celor observate în eczema seboreică.

Tratamentul eczemelor seboreice

Tratamentul eczemelor seboreice poate fi local sau general. În funcție de tipul de leziune, sunt utilizate comprese, creme, aerosoli cu glicosteroizi și antibiotice sau dezinfectanți.

Eczemă seboreică nou-născută

Eczema seboreică nou-născută este o eczemă și o leziune seboreică, în special în pielea scalpului și pielii, care apare la nou-născuți în primele luni de viață.

Aceste modificări sunt cauzate de factorii hormonali ai mamei sau copilului în primele săptămâni de viață. În plus, infecțiile cu drojdie ale pielii și ale tractului gastro-intestinal pot fi importante. Boala se manifestă prin prezența crăpăturilor stratificate și a mâncării ușoare.

Cursul eczemei seboreice la nou-născuți este de multe luni, dar leziunile pielii dispar spontan și nu au tendința de a se converti. Boala diferențiază între eczema atopică a copilului, dermatita seboreică eritrodermică și histiocitoza X.

Tratamentul eczemelor seborreene neonatale este similar cu cel al eczemei seboreice adulte. Este recomandabil să se utilizeze medicamente antifungice la nou-născuți, de ex.

Anja Ulf

Mulți se pot spune despre ea, dar poate cel mai important este că este considerată și evidentă. Desigur, ea este, de asemenea, disciplinată, amuzantă și acomodantă, dar se află într-o gamă mai scurtă, în special având în vedere că sunt amestecate și cu cele exigente.
dar ea este ceea ce este atât de populară pentru ea. Prietenii tind să se bazeze pe ea și pe sentimentul ei plin de umor atunci când au nevoie de aplauze.

Nimeni nu este perfect evident, iar Anja are și o serie de neajunsuri. Nehotărârea ei și frumusețea naturii nu fac cea mai mare companie și face lucrurile neplăcute să spunem cel puțin.
Din fericire, natura ei rapidă este de obicei acolo pentru a ajuta cu lucrurile atunci când este nevoie.

S-ar putea să-ți placă și...