dresuri rezistentă la rupere - ElaSlim: comentarii, preț, în cazul în care pentru a cumpăra
Sănătate și Tu

dresuri rezistentă la rupere – ElaSlim: comentarii, preț, în cazul în care pentru a cumpăra

O trecere în revistă detaliată a colantii revoluționar ElaSlim. Soliditatea materialul rămâne intact chiar sub lama de cuțit.

Ce este

Nu vom nega, colanti rezistente la rupere ElaSlim a câștigat popularitate în rândul consumatorilor. Poate că, multe femei cred că, dacă un produs este o mulțime de a vorbi, atunci acesta poate fi un truc. De fapt, secretul este foarte simplu. Producator Scopul primordial a fost crearea de înaltă calitate, lucruri exclusive care toți parametrii vor fi potrivite pentru femei.

Studiul a implicat 100 de femei. În cazul în care pentru a ține seama de sugestiile lor interesante. Care ar trebui să fie colantii? Durabil, de înaltă calitate nu zateryalis, nu apăsat, fără un singur puf și picior uitat scump și frumos. Luând în considerare toate dorințele de sex feminin, pentru a maximiza implementat în dezvoltarea.

Principalele avantaje ElaSlim

 1. Forța de aderență. filament japonez armat are o mare elasticitate și rezistență la uzură. Nylon nu se rupe chiar sub lama de cuțit.
 2. Rezistență. Un țesut original, neobișnuit. Lipsa totală de educație de aspirații și săgeți.
 3. confort. Materialul cârpă este moale și plăcut la corp. Dresuri stau uniform pe toată lungimea piciorului. Nu împingeți și nu creează efectul de tautness. Ascunde imperfecțiunile și celulita.
 4. Beauty. Nailon creează un efect de tonifiere lumină. Calitatea materialului nu-și pierde proprietățile sale după spălare și utilizare îndelungată. Culoarea rămâne rezistent, cu un luciu frumos.
 5. Utility. Structura materialului permite pielii să respire liber. Picioarele nu transpira. Circulația sângelui nu este deranjat, prevenind formarea varicelor și a venelor.

Înainte de a intra în vânzare a fost făcută faza de testare a produsului. Fetele care au participat la sondaj, produsul a fost supus la diferite teste. Interesant fapt că în timpul testării produsului a fost, de asemenea, luat în considerare avizul de sex masculin jumătate a echipei. Bună treabă, nu-i așa? Potrivit acestora, ElaSlim picior aspect natural și fără cusur.

Conform rezultatelor, 80% din reprezentanții a făcut o declarație că colantii rezistente la rupere ElaSlim îndeplinesc în totalitate cerințele pentru acest produs.

Cum

mesh Design este metoda de tesut neobișnuit în conformitate cu o nouă tehnologie japoneză. Cele mai complicate firele de conexiune nu permite, pentru a forma de săgeată. În caz de ruptură neașteptată este mică gaură, abia vizibile.

Pentru rezistența materialului este întărită cu fir de nailon. Ea reprezintă mii de microthreads elastice strâns legate între ele. Acest lucru oferă un material de înaltă rezistență. Acest fir nu este supus la o deformare la temperaturi ridicate. Efectele chimice ale pulberilor de spălare și detergenți nu-și pierde elasticitatea și culoarea.

Material de garanție de înaltă calitate vine cu 90 de zile de utilizare continuă și mai mult de 1000 de spălări.

Colanti ElaSlim va face față cu sarcina:

 • pentru a ajusta forma picioarelor;
 • strânge partea “urechi”;
 • să sugă în burtă, datorită benzilor înalte și late;
 • ascunde defectele, umflături, celulita;
 • pentru a maximiza sentimentul de încredere în sine și picioarele imaculată;
 • să se simtă ușurință, liber și fără ambalaj, mișcare.

Femeile care doresc să sublinieze eleganța picioarelor ar trebui să rămână pe alegerea dresuri este negru. Pentru fete stil business este mai potrivită culoare bej corporale.

Compoziția

Pentru a achiziționa element de înaltă calitate la magazin, din păcate, cazul este la fel ca în fiecare zi pentru a cumpăra produse de patiserie proaspete. Aproape întotdeauna vânzătorul cunoaște nici calitatea, nici producătorului, și este doar încercarea de a vinde bunuri mai scumpe. Este gresit. După selectarea produselor nailon este esențială pentru sănătatea umană.

Imagineaza o compoziție caustic de substanțe chimice și coloranți trebuie să fie prezente în compoziție, astfel încât corpul pătat după poartă. Astfel de cazuri sunt departe de rare. Substantele toxice sunt absorbite de piele, sunt absorbite in porii, cauzand prejudiciul corpului.

Tesatura nu ar trebui să aibă contraindicații medicale, pentru a fi inofensive pentru sănătate și pentru a se conforma pe deplin cu standardul. O materie primă complet pentru microfibră ElaSlim produce fabrica japoneză pentru fabricarea fibrelor.

 • fir de calitate nailon japonez indeplineste toate standardele. Firul este subțire și la microfibre lungi același timp. Numărul de micro-fibre de până la 25 de bucăți. Ei tind să fie magneți unul față de celălalt, formând un fir puternic și foarte mult timp singur. Acest produs sverhtehnologichny.
 • În plus față de poliamida cuprinde elastan. El face dresuri ElaSlim elastice, si nu se sparg. Procentul de elastan 10%. În cazul în care procentul este mai mic, puterea este redusă imediat.
 • Atunci când pictura aplică vopsea hipoalergenic naturale. Aceste vopsele sunt folosite pentru pictura de îmbrăcăminte pentru copii. Ele sunt absolut inofensive, machiaj atunci când spălați, nu lăsa urme pe piele, nu provoacă iritații.
 • Grosimea firului folosit este atât de mică încât produsul dobândește o calitate comparabilă cu mătase naturală. Are moliciune și strălucire. Materialul este higroscopică și respirabil. Aceasta este, de umiditate nu se acumulează sub material și pe suprafață. Producătorul garantează absența contracției tisulare și deformare.
de producție competentă din microfibre are loc numai în trei companii din intreaga lume. Toate trei sunt în Japonia. Nici o producție similară în alte țări.

Instrucțiuni de utilizare

colanți Purtând ElaSlim de zi cu zi. uzura pe termen ajunge la mai mult de 3 luni. Precizia în produsul uzura va ajuta pe termen nelimitat crește perioada de utilizare.

Dimensiunea pe care o alegeți în funcție de figura ta. Produsul este disponibil in 6 dimensiuni: M (unitate), S, L (trei), XL (patru), XXL (cinci), XXXL (șase) (.).

Densitate: 40 den.
Culoare: negru, bej.

Mărturie

Observați cum scade starea de spirit într-o femeie, atunci când ea descoperă săgeata de pe colantii? Sexului frumos în special selectați cu atenție înainte de a părăsi toaleta. Ia în considerare toate detaliile și trivia. Și rupt o mișcare de nailon ciudat este capabil de a reduce starea de spirit pentru intreaga zi.

La cota de sex feminin picături o mulțime de probleme. Iar ideea de a păstra integritatea dresuri în fiecare zi, în fiecare oră, în fiecare minut bantuie proprietari. Producătorii ElaSlim declare că de acum înainte a fost găsit soluția la această problemă. dresuri Signature create pentru cei care ar dori să părăsească entuziasmul de săgeți în spatele și să se bucure de sentimentul perfecțiunii picioarele lor.

Contraindicatii

Colantii au un efect de slăbire. Femeile în timpul sarcinii ar trebui să poarte acest tip de produs este nu mai mult de 2-4 ore pe zi, in functie de perioada. Dacă o femeie gravidă se simte disconfort sau disconfort sever în abdomen, de utilizarea lucru ar trebui să fie abandonată cu totul.

contraindicații medicale lucru nu are.

nu proprii pentru a pune testul chilot. Apoi, durata de utilizare a produsului va crește foarte mult.

Preț

Costul ElaSlim de 3 ori mai scump decât o pereche obișnuită de dresuri. Dar, dacă adăugați până cantitatea de produse din nylon deteriorate 3 luni, valoarea costurilor se dovedește cel puțin 3 ori mai puțin.

Pe site-ul producătorului produsului este vândut cu 50% reducere. Plata are loc după primirea coletului.

În cazul în care pentru a cumpăra

Vand ElaSlim pe site-ul oficial al producătorului. Într-un element magazin obișnuit nu este de vânzare. Dacă aveți orice întrebări suplimentare, contactați consultantul prin telefon. Pentru aceasta trebuie să lăsați numărul de contact într-o fereastră specială de furnizorul de resurse. Asteptati-va un apel în termen de o jumătate de oră. Un bonus frumos, cu achiziționarea, va fi posibilitatea de a lua parte la promoții săptămânale cu un fond de premii de 4 perechi de semnătură.

O trecere în revistă detaliată a colantii revoluționar ElaSlim. Soliditatea materialul rămâne intact chiar sub lama de cuțit. Ceea ce nu vom nega, colanti rezistente la rupere ElaSlim a câștigat popularitate în rândul consumatorilor. Poate că, multe femei cred că, dacă un produs este o mulțime de a vorbi, atunci acesta poate fi un truc. De fapt, secretul este foarte simplu. Producător …

Anja Ulf

Mulți se pot spune despre ea, dar poate cel mai important este că este considerată și evidentă. Desigur, ea este, de asemenea, disciplinată, amuzantă și acomodantă, dar se află într-o gamă mai scurtă, în special având în vedere că sunt amestecate și cu cele exigente.
dar ea este ceea ce este atât de populară pentru ea. Prietenii tind să se bazeze pe ea și pe sentimentul ei plin de umor atunci când au nevoie de aplauze.

Nimeni nu este perfect evident, iar Anja are și o serie de neajunsuri. Nehotărârea ei și frumusețea naturii nu fac cea mai mare companie și face lucrurile neplăcute să spunem cel puțin.
Din fericire, natura ei rapidă este de obicei acolo pentru a ajuta cu lucrurile atunci când este nevoie.

S-ar putea să-ți placă și...