Sănătate și Tu

Ecranul HD pentru șofer: comentarii, preț, în cazul în care pentru a cumpăra

Revedeți ecran HD de protecție, care ajută șoferii să păstreze un ochi aproape de pe drum și captura cele mai mici detalii de pe calea ta, chiar și în lumina puternică a soarelui.

Aspect ecran HD

ecran HD este cea mai recentă dezvoltare, este capabil de a îmbunătăți în mod semnificativ calitatea revizuirii fiecărei piese din Sunny vreme. Acest lucru este important în timpul călătoriilor lungi și obositoare, atunci când soarele devine în ochii conducătorului auto. Astfel, lumina îl face distrată, neatent, ceea ce duce la dureri în temple și ochii. Pentru a depăși aceste aspecte negative și a creat ecranul HD de protecție.

Design

Ochelari de soare, de obicei, au o lentilă prea întunecată. Cele mai multe dintre aceste accesorii si este contraindicat pentru purtarea în timp ce de echitatie, deoarece acestea sunt în măsură să denatureze detaliile.

ecran HD are două filtre speciale și tonifiere frumos. Se modifică ușor nuanța spațiului înconjurător și o face mai multe detalii clare și clare. Dezvoltarea, de asemenea, face față cu strălucirea de lumini strălucitoare și de culoare albă înțepător, care devine zăpadă în lumina directă a soarelui.

Material

Un material utilizat pentru ecran HD de protecție este complet transparent, nu împiedică vizibilitatea sau vizibilitatea în toate condițiile meteorologice. Filtrele respectă pe deplin certificatele, nu au substanțe toxice în structura lor și nu sunt periculoase pentru om.

Protoplay ecran strălucire este mult mai bună decât viziera deasupra scaunului din fiecare masina conducătorului auto. Principala diferență este că, ecran HD de protecție pentru șofer îngustează câmpul de vizibilitate al pistei. Acest lucru face ca unitatea cât mai confortabil.

Cum funcționează?

Ecranul de acțiune pentru șoferul suficient de clar. Redus viziera ajută instantaneu dispersa, care intră în ochi și pe fața lumii automobilist. Prin ea însăși, vizor are o nuanta neutra, care nu exclude detaliile de captare în timpul călătoriei. O altă dezvoltare este capabil de a îmbunătăți vizibilitatea. Vizorul are o mișcare rapidă și obiecte mici pe pista corectă, definită, nu razmarivaet, nu-i întunece.

Utilizarea acestei inovații conduce la mai multe rezultate pozitive și include avantaje semnificative:

 • îmbunătățește vizibilitatea a pistei cu un soare de ardere scăzută.
 • simplifică foarte mult vizibilitatea în timpul iernii, vreme clare, atunci când razele soarelui cad pe suprafața de zăpadă.
 • Promovează o mai bună vizibilitate pe timp de noapte , împrăștiind lumina de la farurile mașinilor din sens opus.
 • vă salvează de la efectul de orbire care poate apărea pe zone de fading parbriz.
 • nu restricționează revizuirea , cu o structură transparentă.
 • Elimină necesitatea de a purta ochelari de soare .

ecran HD este de asemenea mare relaxeaza vederii, având un gust plăcut. Acum, ochii conducătorului auto sunt obosit și nu tensionate în sus, așa cum se întâmplă în cazul în care razele directe ale soarelui sunt obligați să privi chiorâș în mod constant inerție.

Specificații și caracteristici

ecran HD de protecție pentru șofer în aparat. Dezvoltarea unor astfel de experți adăugările necesare au fost implicați în mai mult de un an. Ea are doar trei componente:

 1. Filtru de protecție “zi” este o cale de salvare din strălucirea soarelui, reflecții, luminozitate excesivă grinzi în timpul zilei. Se filtrează perfect elimina lumina de la soare scăzut, inunde ochii în seara.
 2. Filtru de protecție “noapte” este un mecanism simplu, cu lumini strălucitoare se descurcă și Windows. Filtrul oferă mediul o nuanta mai moale, nu-l întunecare, ci doar îmbunătățirea vizibilității drumului.
 3. Fixarea elementului este universală, indiferent de ce mașină ai deținut. Este potrivit pentru toate mașinile, montate ușor și rapid & mdash; în termen de o secundă. Detașare ecran HD de protecție precum este simplu și sigur.
Cele două filtre sunt capabile de a simplifica unitatea pentru o lungă distanță, pentru a îmbunătăți Outlook și de a face panorama chiar și orașul luminos clar. Ochii motociclistul va înceta să surmenaj, și dureri de cap de a privi chioras constantă va rămâne în trecut pentru totdeauna.

ecran de acțiune HD și aplicarea acesteia

ecran HD nu are nevoie de instrucțiuni. utilizarea și instalarea sa este atât de simplu încât să puteți face față cu ei conducător auto poate tânăr sau novice. Este suficient pentru a fixa dispozitivul din interiorul cabinei masinii, exemple preliminare de ceea ce aspectul ecranului va fi cât mai convenabil posibil. Această acțiune durează câteva secunde și nu cauzează dificultăți.

Schimbarea filtrului în funcție de momentul zilei, de asemenea, a produs destul de ușor. Doar picătură filtrul dorit și să continue pe autostradă. Dacă în timpul nopții unitatea înlocuită zi, ridica filtru zi și filtru inferior „noapte“ pentru a continua călătoria mai departe, în cele mai bune condiții posibile.

Caracteristici

Ecranul are o mulțime de avantaje. Utilizarea este deosebit de important în acele cazuri particulare:

 • Ochiul uman este deosebit de sensibil la lumină puternică.
 • automobilist lipsește o viziune clară.
 • Șoferul petrece pe drum mai mult de 5 ore pe zi.
 • Călătoria viitoare este deosebit de lungă.
 • Ceața vremii și există necesitatea de a îmbunătăți contrastul mediului.

Ecran universal HD pentru șoferul care se descurcă cu o mulțime de neplăceri în timpul călătoriei. Avertizăm că acest mecanism simplu și convenabil poate fi util nu fiecare automobilist. Dispozitivul poate interveni numai în următoarele cazuri:

 • Atunci când poartă un șofer ochelari fumurii ecranul nu va avea efectul dorit.
 • vedere în special slabă, complicată de boli oculare, cum ar fi cataracta.
 • Ecranul poate afecta mișcare confortabil rutier absolut luminat pe timp de noapte.

In general aceasta este o noutate pentru auto, cu excepția situației de mai sus, este convenabil și multifuncțional. Este important să se aplice abordarea și să ia în considerare toate dificultățile posibile în utilizarea ecranului, astfel încât să nu dăuneze comoditatea lor.

Preț

Costul ecranului justifică pe deplin funcționalitatea acestuia. Cumpara ecran HD acum de la site-ul web al producătorului pentru prețul de 1490 de ruble în Rusia sau 499 grivne în Ucraina. Special pentru clienții o campanie profitabilă, potrivit căreia atunci când cumpără două sau mai multe ecrane de protecție, de transport maritim este absolut gratuit. Prețurile în Harkov și alte regiuni din Ucraina nu sunt diferite.

În cazul în care pentru a cumpăra

Cumpara un scut de protecție reală pentru masina numai pe site-ul oficial al furnizorului. Acest lucru asigură cel mai mic cost al produsului și calitatea sa absolută. Fii atent și feriți-vă de site-ul înșelătorie. Atunci când cumpără un ecran de la site-uri terțe părți, este posibil să se cumpere un produs defect fără licență și la un preț umflat în mod semnificativ.

Pentru a comanda de pe site-ul oficial pur și simplu lăsați numele și numărul de telefon de contact. Compania vă va contacta în cel mai scurt timp posibil. Momentul primirii comenzii poate dura de la 5 la 20 de zile.

Dacă locuiți în Zaporozhye și în alte regiuni din Ucraina, plata pentru mărfurile se va face la oficiul poștal. Fiți prudent în cazul în care compania solicită o plată în avans, aceasta înseamnă că te-ai dus la site-ul pentru a atacatorilor.

Recenzie ecran de protecție HD, care ajută șoferii să păstreze un ochi aproape de pe drum și captura cele mai mici detalii de pe calea ta, chiar și în lumina puternică a soarelui. Aspect ecran HD ecran HD este cea mai recentă dezvoltare, este capabil de a îmbunătăți în mod semnificativ calitatea revizuirii fiecărei piese din Sunny vreme. Acest lucru este important în timpul călătoriilor lungi și obositoare, atunci când soarele devine în …

Anja Ulf

Mulți se pot spune despre ea, dar poate cel mai important este că este considerată și evidentă. Desigur, ea este, de asemenea, disciplinată, amuzantă și acomodantă, dar se află într-o gamă mai scurtă, în special având în vedere că sunt amestecate și cu cele exigente.
dar ea este ceea ce este atât de populară pentru ea. Prietenii tind să se bazeze pe ea și pe sentimentul ei plin de umor atunci când au nevoie de aplauze.

Nimeni nu este perfect evident, iar Anja are și o serie de neajunsuri. Nehotărârea ei și frumusețea naturii nu fac cea mai mare companie și face lucrurile neplăcute să spunem cel puțin.
Din fericire, natura ei rapidă este de obicei acolo pentru a ajuta cu lucrurile atunci când este nevoie.

S-ar putea să-ți placă și...