Edemul vascular Qunickego

Qunickego (Edema angioneuroticum Quincke) edem vascular este o umflare bruscă a țesuturilor - subcutanată sau submucoasă - fără simptome de mâncărime sau înroșire a pielii. Se acumulează ca urmare a reacției imunologice în capilarele țesutului subcutanat sau submucosal.

Cauzele edemului vascular Qunickego

Cea mai frecventa cauza a edemului vascular Qunicke este:
- Alimentele consumate,
- medicamente,
- insecte,
- paraziți intestinali,
- infecții,
- factori mentali.

Uneori boala este cauzată de o deficiență a inhibitorului enzimatic proteolitic, de exemplu: lipsa unui inhibitor al enzimei proteice sau lipsa unui inhibitor al enzimei proteice. Inhibitor de complement C în sistemul de complement. Un astfel de caz are, de obicei, un fond de familie.

Simptomele edemului vascular Qunickego

Simptomele edemului vascular Qunicke sunt tranzitorii și pot apărea pe tot corpul, dar cel mai adesea se referă la leziuni faciale în jurul gurii și pleoapelor, precum și la nivelul limbii și al palatului. Acestea sunt:.
- umflarea bruscă a dermei și a țesutului subcutanat,
- tensiune cutanată,
- dificultăți la înghițire în cazul modificărilor limbii sau arcade palatale,
- umflarea glotului,
- umflarea articulațiilor,
- simptomele neurologice sunt foarte rare, adică edemul cerebral, convulsiile, fumatul, durerile de cap.

Diagnosticul și tratamentul edemului vascular Qunickego

Un indicator important în diagnosticul edemului vascular Qunicke este coexistența simptomelor alergice, cum ar fi urticaria și eozinofilia.

Tratamentul edemului vascular Qunicke se bazează pe utilizarea antihistaminice, efedrină și, în cazuri severe, hidrocortizon. Traheostomia este recomandată în cazul unei edeme puternice.

Pentru prevenirea unei perturbări, eliminarea alergenului este importantă (de exemplu, tratamentul focarului, eliminarea paraziților intestinali).
Zhaneta Malec

Comentarii Edem vascular Qunickego

Ania | 2009-02-18 21:56

În iunie, copilul meu a fost în spital timp de 5 zile sub picături. și acum o fiică îl primește timp de 3 zile. Știu că l-am ignorat pentru că ar trebui să merg la spital, dar mă uitam toată noaptea de ea, iar pentru a doua zi i-am ordonat medicului și a primit o injecție. Astăzi, fiul său a primit din nou o erupție cutanată, dar nu există umflături. tragedie.

MagicSunny | 2009-03-07 18:53

Fiul meu are această boală însăși. Cu toate acestea, este cauzată de conținutul incorect al inhibitorului C1 - a moștenit boala de la tată. Nici un alergen nu poate influența acest lucru. Asteptam rezultate specifice ale testelor de sange - saptamani de coasere.

Wieśia | 2009-05-19 15:12

Sunt adult și am experimentat din când în când această umflare timp de 4 ani. Acest sentiment teribil îmi umflă gura, fălcile, am pete pe urmele mele, simt vibrații ale corpului și anxietate sălbatică, eram deja în mai mulți specialiști și nimic nu a fost diagnosticat, trebuie să observ ce cauzează un astfel de stat. Din păcate, până acum nu am stabilit nimic, acest lucru probabil nu este posibil în cazul alergiilor încrucișate. De obicei, mergem în camera de gardă noaptea și cum reușim să ajungem la timp la timp, dar?

Anka | 2009-06-15 22:33

Sper că acest coșmar nu se va întoarce. Umflături (și interne) combinate cu urticarie și mâncărime. Tratament de lungă durată în clinica dermatologică - nu foarte eficient. Doar în particular am ajuns la super alergolog și în ultimii 15 ani (să renunț) la pace.

Marjoleine Nines
Despre Marjoleine Nines Articolele 509
In het geval van Marjoleine Nines valt meer dan alleen op te letten, maar de twee grootste dingen die je moet weten, zijn dat ze sceptisch en empathisch zijn."" Natuurlijk zijn ze ook vooruitziend, rechtop en gevoelig, maar deze zijn ook in balans door haatgevoelig te zijn . Haar attente aard is echter waar ze zo bekend om is. Vaak zullen mensen erop rekenen en haar tolerantie vooral wanneer ze troost of steun nodig hebben. Niemand is perfect natuurlijk en Marjoleine heeft ook veel minder gunstige eigenschappen. Haar onaangename aard en obsessieve aard veroorzaken veel grieven op vaak persoonlijke niveaus. Gelukkig schittert haar empathie op de meeste dagen helderder.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*