Efectele multiple apar pe piele

Psoriazisul acut (pityriasis lichenoides et varioliformis acuta) este o afecțiune dermatologică care se produce odată cu modificarea naturii globulelor hemoragice sau a necrozei hemoragice care, atunci când sunt ușurate, lasă cicatricile permanente și minore. Boala se aseamănă cu varicela și se caracterizează prin coexistența leziunilor vasculare difuze.

Cauzele psoriazisului acut sunt susceptibile de a fi legate de factorii infecțioși și mai puțin de utilizarea produselor farmaceutice pentru tratarea altor afecțiuni.

Simptomele psoriazisului acut

Psoriazisul acut începe brusc. Deseori este prezenta febra. Se produce o erupție polifilă pe piele, care poate avea caracteristicile eflorescentelor papulare, veziculoase și exfoliante, adesea cu formarea de depresiuni în partea centrală, datorită coexistenței proceselor de descompunere.

Psoriazisul acut este relativ frecvent la copii. Cursul bolii este de multe săptămâni și, în unele cazuri, chiar și de multe luni.

Diagnosticul psoriazisului acut

Diagnosticul psoriazisului acut se bazează pe simptomele bolii. În procesul de diagnosticare este necesară excluderea bolii hiperegretice la fața locului, care se caracterizează prin simptome hemoragice mai intense, precum și varicela, care se caracterizează prin simptome sistemice mai intense și apariția de eflorescență și în membranele mucoase.

Tratamentul psoriazisului acut

Terapia acută de psoriazis implică utilizarea de antibiotice în asociere cu doze mici de glucocorticosteroizi. În cazurile pe termen lung, pot fi utilizate metode de iradiere a leziunilor pielii.
Mariusz Kłos

Marjoleine Nines
Despre Marjoleine Nines Articolele 509
In het geval van Marjoleine Nines valt meer dan alleen op te letten, maar de twee grootste dingen die je moet weten, zijn dat ze sceptisch en empathisch zijn."" Natuurlijk zijn ze ook vooruitziend, rechtop en gevoelig, maar deze zijn ook in balans door haatgevoelig te zijn . Haar attente aard is echter waar ze zo bekend om is. Vaak zullen mensen erop rekenen en haar tolerantie vooral wanneer ze troost of steun nodig hebben. Niemand is perfect natuurlijk en Marjoleine heeft ook veel minder gunstige eigenschappen. Haar onaangename aard en obsessieve aard veroorzaken veel grieven op vaak persoonlijke niveaus. Gelukkig schittert haar empathie op de meeste dagen helderder.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*