Frumusete, PutereȘtiri, Sănătate, Sănătate și Tu

Ejacularea precoce Semen

Este dificil să se definească ejacularea prematură în general și definiția ejaculării premature nu este clară. Această anomalie ar trebui luată în considerare nu doar din punct de vedere al timpului, ci și din punct de vedere al satisfacției sexuale a ambilor parteneri.

Principala problemă în ejacularea prematură este lipsa unui control suficient asupra ejaculării, ceea ce face imposibilă atingerea satisfacției sexuale a partenerilor cu viața lor.

Diviziunea de ejaculare a spermei premature

Ejacularea prematură a materialului seminal poate fi primară sau secundară. Un tip secundar de tulburare apare la bărbați la un moment dat în viața lor, înainte de care nu a apărut problema.

Ejacularea secundară prematură este de obicei cauzată de factori organici, cum ar fi bolile sistemului nervos, glanda prostatică sau preparatele farmacologice.

Ejacularea prematură a materialului seminal de caracter primar se caracterizează prin absența ejaculării normale în perioada anterioară de viață. Această problemă afectează tinerii. Aceasta se datorează adesea motivelor funcționale, de ex. apare în cursul hiperactivității reflexului sau al răspunsului crescut al penisului la stimulii activi.

Există un grup de bărbați care reacționează bine la psihoterapie, deoarece cauzele ejaculării premature a materialului seminal de tip primar pot fi psihogenice.

Diagnosticul ejacularii spermei premature

În procesul de diagnosticare a ejaculării materialului seminal prematură, un interviu corect colectat este important. Cel mai important lucru este diferențierea între tulburările de ejaculare și anomaliile de erecție a penisului.

Aceste probleme coexistă adesea. De asemenea, este important să se facă distincția între tulburările primare și cele secundare cauzate de problemele organice, iar diagnosticarea și tratamentul acestora sunt esențiale pentru tratamentul ejaculării premature a materialului seminal.

Tratamentul ejacularii spermei premature

Tratamentul ejacularii precoce a materialului seminal depinde în primul rând de cauza cauzatoare de perturbare. Preparatele de bază utilizate în terapie sunt medicamente care blochează reabsorbția serotoninei, de ex. paroxetină, fluoxetină, sertalină. Clomipramina poate fi, de asemenea, administrată.

Tratamentele bazate pe psihoterapie pentru ejacularea prematură a materialului seminal (terapia comportamentală) sunt în prezent importante la pacienții cu tulburări primare, în special la hipersensibilitatea senzorială.

În astfel de cazuri, unguentele și cremele care conțin anestezice locale pot fi de asemenea utilizate pentru a lubrifia glandul. În prezent, metodele psihoterapeutice nu sunt utilizate în cazurile de ejaculare prematură secundară, ca în trecut.
Mariusz Kłos

Anja Ulf

Mulți se pot spune despre ea, dar poate cel mai important este că este considerată și evidentă. Desigur, ea este, de asemenea, disciplinată, amuzantă și acomodantă, dar se află într-o gamă mai scurtă, în special având în vedere că sunt amestecate și cu cele exigente.
dar ea este ceea ce este atât de populară pentru ea. Prietenii tind să se bazeze pe ea și pe sentimentul ei plin de umor atunci când au nevoie de aplauze.

Nimeni nu este perfect evident, iar Anja are și o serie de neajunsuri. Nehotărârea ei și frumusețea naturii nu fac cea mai mare companie și face lucrurile neplăcute să spunem cel puțin.
Din fericire, natura ei rapidă este de obicei acolo pentru a ajuta cu lucrurile atunci când este nevoie.

S-ar putea să-ți placă și...