Sănătate și Tu

ELECTRICITY SAVING BOX pentru a economisi energie electrică: comentarii, preț, în cazul în care pentru a cumpăra

Răsfoiți energie electrică de economisire Box & mdash; echipamente pentru consum electrica economic care permite de a reduce taxa de utilitate pentru luminile.

înseamnă că energia electrică de economisire a energiei electrice de economisire Caseta ​​h2>

An după an, taxele cresc mai mult și mai mult. Omenirea în sine, pentru a facilita viața ta capătă noi gadget-uri care ajuta fără a cheltui prea mult timp, efort pentru a face lucrurile de zi cu zi: curate, gatiti, face rufele. Chiar și o locuință obișnuită este dificilă fără aparate, cum ar fi jocurile TV, pe calculator, video. Toată viața noastră se bazează pe utilizarea lor regulată. Cu rate mai mari, multe sunt în căutarea de a reduce costurile de utilitate. Acum, la vânzare sunt speciale pentru inventarea de energie electrică de economisire a energiei electrice de economisire Box.

Particularitatea impactului său se bazează pe reducerea consumului de curent electric. Contorul ridică mai puține kilowați, cu utilizarea unor dispozitive speciale. Aparatul este fabricat în conformitate cu tehnologia germana. Din fericire, aceasta nu afectează costul său, ca o garanție a unei durată lungă de viață.

Deja în multe țări din Europa, cu ajutorul reciproc scade electrostate 30%. În cazul în care sarcina este mare, răsplata va fi rapid & mdash; la doar câteva luni ar fi de ajuns.

Aspect

Aparatul este o cutie de plastic dreptunghiular gri & mdash; culoare neagră. Pe partea din față sunt LED-uri care marchează modurile. Pe de altă parte, este un plug standard de. De asemenea, pe partea din spate este o descriere a datelor tehnice:

 • Tensiune între 90 și 250 V,
 • Frecvență 50 până la 60 Hz,
 • Load un maxim de 15 000 W

Specificații

economiile de la utilizarea energiei electrice Salvarea Box depinde de tehnica utilizată. Producătorii susțin:

 • În timpul funcționării aparatelor electrice puternice: mașini de spălat, calculator, uscător de păr, aer condiționat, economic face posibilă reducerea cheltuielilor pentru chirie de până la 50%;
 • Utilizarea cuptor electric, fier, cuptoare cu microunde, plasma, foșnet căldura are loc cu economisirea de 45% din electricitate;
 • Utilizarea frigiderului, motorul electric al cazanului devine mai ieftin cu 40%;
 • Kettle, filtru de cafea, toaster, consumul de bec este redus la 35%;
 • Instrumente, cum ar fi: burghiu, burghiu ciocan, puzzle, placă circulară utilizate cu beneficii minus 30% din costurile.
 • Umiditatea nu trebuie să fie mai mare de 85%. Prin urmare cadă, saună, piscină nu este potrivit pentru conexiunea sa.
 • Un instrument să fie mai mult decât suficient pentru un apartament. Rezistă o tensiune de 5-19 kW. Greutatea totală a dispozitivului cu ambalare 170 g, fără să-l & mdash; 125 g Opțiuni: 12 x 7 x 4 cm Garantiei durează un an după cumpărare.
Cerințe speciale pentru dispozitivul electric de energie electrică de economisire Caseta nu are nevoie. Se potrivește o grilă standard de. Dacă sarcina depășește norma pentru un singur dispozitiv, ar trebui să cumpere mai multe.

Cum funcționează

ușor de utilizat

energie electrică de economisire Box. Este suficient să se conecteze la o priză electrică ca orice echipament. Principiul acțiunii sale constă în filtrarea masei de propulsie electrică. După cum ne amintim de fizica, energia este împărțită în activă și reactivă. au nevoie de Active pentru calitatea performanței pe termen lung a ingineriei electrice în viața de zi cu zi. Celălalt, cu nici o cale de ieșire, se deplasează prin fire fără a folosi. Potrivit experților, din cauza aceasta, curent crește consumul, creșterea presiunii electrice suplimentare, sunt periculoase pentru om de radiații electromagnetice.

Rolul economiilor pe care îl ajută să-l scoate la sol electrojet de la rețea. După aceea, este mai mic consumator de curent electric. Echipamentul necesită mai puțin electrice. Astfel, au redus cheltuielile pentru serviciile publice.

Potrivit producătorilor, specialdevice:

 • Componente electricitate pentru active și reactive. Acestea din urmă buruieni, făcându-l activ. Aveti nevoie de energie este salvat și se duce la procesare.
 • directioneaza Efectiv energomachine, le distribuie în mod egal, prevenind mâncarea. supratensiune de rețea.
 • Nu cheats counter & mdash; lucrări economice în așa fel încât să nu perturbe funcționarea contorului. Ea nu afectează numere, nu le ia înapoi, astfel încât să puteți fi siguri de legalitatea acesteia.
 • Are o eficiență ridicată, care este confirmată științific prin efectuarea de studii și teste speciale. Potrivit experților, chiar și pe cont propriu într-adevăr a face unele dintre ele pentru a verifica calitatea acțiunilor sale.
 • Un efect pozitiv asupra aparatelor, extinderea duratei de viață a acestora. Acesta protejează echipamentul de influența dăunătoare a puterii electrojet.
 • Orice mecanism electric, iar tranzacția în sine radieze câmp electric, ceea ce este rău pentru ființele vii. Invenția înlătură aceste radiațiile electromagnetice dăunătoare.
 • protejează în plus grila de creșterea atmosferică, transformând energia electrojet într-un astfel de activ indispensabil.
 • flux electric este normalizat datorită efectului dispozitivelor de economisire a energiei. Structura Usovershenstvuetsya esuplementtropotok. Nivelul redus de pierdere a activității electrice pentru rezistența, prevenirea schimbărilor bruște l în grila.
 • Datorită îmbunătățirii calității electromass, de energie electrică este mai stabil și uniform. Nu există nici o supraîncălzire în plus, vibrații, zgomot.
 • Această achiziție plătește pentru sine, după două luni de utilizare. Mai multe rezultate precise depind de intensitatea de rețea. Cu cât mai mare este, cu atât mai repede se va achita.
 • Utilizarea invenției permite nu numai cheltui mai puțin, dar pentru a menține aparatele în condiții corespunzătoare pentru o lungă perioadă de timp. Pentru a vă proteja de radiațiile nocive.

Caracteristici

Ușor de utilizat vă permite efort pentru fiecare persoană să-l folosească în apartamentul meu sau în țară. Conectați-l, de preferință, la cel mai apropiat priza contorului, astfel încât să acopere maximum de putere.

Este considerat a fi absolut legală, deoarece nu este contrară interesului public.

Dispozitiv de economisire a energiei electrice Caseta nu afectează contorul, nu ia cifrele din spate, nu se oprește.

Toate echipamentele tehnice în casă, un apartament, lucrări de birou, datorită câmpurilor magnetice care au loc in grila. Orice aparate în timpul muncii lor formează sarcina inductivă. Inductanța nu se schimba curentul. Când se trece prin curentul de sarcină, trecerea de faza de curent și Electroprecizia. Acest lucru sugerează că într-o rețea de energie acolo electrojet, nu poartă mult bine. Se creează doar un câmp magnetic Electroprecizia inductiv inutil. Fluxul de energie nedorite prin fire creează căldură suplimentare și pierderi electrice suplimentare. Consumatorii plătesc pentru consumul real de energie electrică și aproape la fel de multe plăti pentru pierderi suplimentare. Sarcina economiilor pentru a reduce curentul reactiv în distribuție. de rețea și de a elimina costurile inutile de energie electrică.

Dispozitivul de economisire a energiei poate fi împărțită în 5 unități convenționale. Fiecare modul este interconectat cu celălalt. Din acțiunea lor buna depinde de reducerea consumul de energie.

Principalele blocuri (module):

 • Managerul & mdash; treaba lui este de a distribui în mod egal de tensiune, pentru a elimina energia electro, cu o porțiune să-l schimbe pentru a activa. Astfel scade utilizarea energiei electrice.
 • protecție & mdash; responsabil pentru siguranța aparatelor electrice în cazul creșterii puternice a rețelei sau un fulger. Deci, nu este nevoie de a cumpăra dispozitive speciale de electricitate proteja.
 • Filter elimină în mod activ curenții armonici, nivelurile de distorsiune a semnalului. Datorită acestei capacitatea aparatele din casa va dura mai mult.
 • Modul de corectare a cosinusul “Phi” . Esența ei în puterea mai mare. Puterea reactivă este distribuită uniform. Cererea devine mai economic, pierderea sa din cauza încălzirii cablajului este redusă.
 • Compensare & mdash; sarcina lui este de a ghida în mod uniform sarcina asupra fazelor. Datorită lui, întreținerea echipamentelor electrice devine mai accesibil.
Producătorii susțin că multe familii din Europa au fost mult timp folosind energie electrică de economisire Box și mulțumit cu munca sa. Potrivit sondajelor el este deja ajuta pentru a salva fiecare a doua familie.

Unde și cum se utilizează

Poate fi utilizat în apartament, casa privata, la locul de muncă, în magazin, birou, atelier. Pe lângă utilizarea sa în incinta unei producții mai mult decât justificată, deoarece ratele de energie electrică pentru întreprinderi sunt mai mari decât pentru oamenii obișnuiți. În cazul în care nivelul maxim de tensiune de pe grila de mai sus 19000 watti, ar trebui să se gândească la achiziționarea de îmbunătățire a alimentării cu energie internă mai multe punct de vedere economic și nesemnificativ.

Dispozitiv de economisire a energiei electrice Box ați pus în primul rând de la priza contor pentru a fi capabil de a captura și a curăța fluxurile de energie. Acest lucru este destul de mult.

Conform producătorilor, pentru a opera mecanismul începe imediat, filtrarea și transformarea fluxurilor electrojet. În prima lună rezultate notabile.

Preț

Costul economiilor relativ ridicate. Pe site-ul producătorului, puteți face o achiziție cu 50% reducere.

Prețul:

 • Ucraina & mdash; acesta poate fi achiziționat, în medie, de 450 UAH
 • Rusia & mdash; prețul va ajunge la 1 Gastrenit ruble
 • Belarus & mdash; 498 000 ruble belaruse,
 • Kyrgyzstan & mdash; 2 000 kg,
 • Kazakhstan & mdash; 7,100 cort
 • Moldova & mdash; 600 lei.

În cazul în care pentru a cumpăra

Deoarece elementul este popular și este în cerere mare, un număr foarte mare de dispozitive falsificate. Pentru a nu cădea în capcana de escroci și să cumpere bunuri originale, este mai bine să cumpere energie electrică de economisire Caseta de pe site-ul oficial al producătorului. Comandarea se poate face direct pe site-ul web.

formularul de comandă ușor va permite un simplu, rapid, ușor de a face o achiziție. Este suficient pentru a umple o fereastră specială pop-up pentru a da detaliile dvs.: Nume Prenume mijloc Numele și numărul de telefon. Dupa comanda, contactele managerul clientului pentru a confirma achiziția.

Răsfoiți energie electrică de economisire Box – echipamente pentru un consum economic electrica care permite de a reduce taxa de utilitate pentru luminile. Asta înseamnă că energia electrică de economisire a energiei electrice de economisire Caseta an de la taxele de Anul crește mai mult și mai mult. Omenirea în sine, pentru a facilita viața ta capătă noi gadget-uri care ajuta fără a cheltui prea mult timp, efort pentru a face lucrurile de zi cu zi: curat, …

Anja Ulf

Mulți se pot spune despre ea, dar poate cel mai important este că este considerată și evidentă. Desigur, ea este, de asemenea, disciplinată, amuzantă și acomodantă, dar se află într-o gamă mai scurtă, în special având în vedere că sunt amestecate și cu cele exigente.
dar ea este ceea ce este atât de populară pentru ea. Prietenii tind să se bazeze pe ea și pe sentimentul ei plin de umor atunci când au nevoie de aplauze.

Nimeni nu este perfect evident, iar Anja are și o serie de neajunsuri. Nehotărârea ei și frumusețea naturii nu fac cea mai mare companie și face lucrurile neplăcute să spunem cel puțin.
Din fericire, natura ei rapidă este de obicei acolo pentru a ajuta cu lucrurile atunci când este nevoie.

S-ar putea să-ți placă și...