Episod spinal ereditar

Suspiciunile de ataxie spinală ereditară pot duce la apariția unor semne clinice. Este important să existe o istorie exhaustivă, cu un accent deosebit pe apariția bolilor similare în membrii familiei pacientului (datorită originii ereditare a bolii). Testele genetice și anomaliile genetice confirmă diagnosticul ataxiei spinale ereditare.

Diagnosticul ataxiei spinoase ereditare poate fi facilitat prin detectarea anomaliilor în examinarea neurologică a pacientului. În primul rând, reflexele profunde sunt slăbite sau eliminate, în timp ce pielea este păstrată. Reflexul lui Babiński este aproape întotdeauna prezent.

Tratamentul ataxiei spinale ereditare

Ataxia spinală ereditară este o boală determinată genetic; până în prezent, nu a fost cunoscută nici o terapie cauzală care ar putea duce la un tratament. Procedura este simptomatică. Reacția obișnuită, de preferință zilnică, cu mișcări active și pasive, este extrem de importantă.

Formele avansate ale bolii necesită prevenirea complicațiilor legate de imobilizarea pacientului. Este adesea necesară introducerea terapiei cu antibiotice (dacă apar simptome de infecții) și administrarea anticoagulantă profilactică.

Prognoza ataxiei spinale ereditare

Ataxia spinală ereditară este un proces cronic și progresiv. Ca urmare, pacientul care rămâne în pat este imobilizat. Moartea are loc de obicei la mai mulți ani după diagnosticarea bolii. Cele mai frecvente cauze de deces sunt complicații accidentale care nu sunt direct legate de schimbările din sistemul nervos central.

Întinzarea determină dezvoltarea infecțiilor, în special în sistemele respiratorii și urinare. Starea în pat pentru o lungă perioadă de timp este, de asemenea, conduce la dezvoltarea embolismului pulmonar. Datorită stării grave a pacientului, se dezvoltă și alte consecințe care pun în pericol sănătatea sau viața unui pacient cu ataxie spinală ereditară.

Marjoleine Nines
Despre Marjoleine Nines Articolele 509
In het geval van Marjoleine Nines valt meer dan alleen op te letten, maar de twee grootste dingen die je moet weten, zijn dat ze sceptisch en empathisch zijn."" Natuurlijk zijn ze ook vooruitziend, rechtop en gevoelig, maar deze zijn ook in balans door haatgevoelig te zijn . Haar attente aard is echter waar ze zo bekend om is. Vaak zullen mensen erop rekenen en haar tolerantie vooral wanneer ze troost of steun nodig hebben. Niemand is perfect natuurlijk en Marjoleine heeft ook veel minder gunstige eigenschappen. Haar onaangename aard en obsessieve aard veroorzaken veel grieven op vaak persoonlijke niveaus. Gelukkig schittert haar empathie op de meeste dagen helderder.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*