Frumusete, PutereȘtiri, Sănătate, Sănătate și Tu

Este deosebit de important să aranjați corect ciorapii

Polineuropatia arsenic este o boală manifestată prin tulburări ale sistemului nervos, care apar ca urmare a otrăvirii cu arsen. În prezent, polineuropatiile arsenic sunt rareori observate și pot fi acute sau cronice.

Otrare poate apărea prin utilizarea necorespunzătoare a medicamentelor de arsen sau prin consumul de alimente contaminate cu insecticide. Otrăvirea acută, în care sunt observate simptome din tractul gastro-intestinal (greață, vărsături, dureri abdominale), este rareori cauza polineuropatiei arsenicului. Este mai frecvent ca aceasta să apară în otrăvirile cronice.

Simptomele polineuropatiei arsenicului

Polineuropatia arsenicului este asociată cu parestezie severă și durere. Tulburările și tulburările senzoriale sunt simetrice. Cea mai mare intensitate a afectării este observată în mâini și picioare.

Toate cele patru membre și mușchii trunchiului pot fi afectate în forme severe. În funcție de gravitatea parezei, se dezvoltă mai mult sau mai puțin atrofie musculară.

Reflexele membrelor adânci induse în timpul examinării neurologice trebuie fie să fie slăbite, fie inversate. Tulburările de senzație sunt sub formă de durere, parestezii și tulburări sau îndepărtarea completă a senzației.

În plus, polineuropatia arsenicului prezintă leziuni cutanate tipice, cum ar fi degenerescență, keratoză și tonul pielii de culoare maronie. Dungile transversale și albe apar pe unghii. Spre deosebire de intoxicarea taliei, polineuropatia arsenicului nu arată nici o pierdere a părului.

Tratamentul polineuropatiei arsenice

Tratamentul polineuropatiei arsenic constă în utilizarea unui preparat farmacologic care conține BAL. În plus, ar trebui să se țină seama de starea generală a pacientului și să se asigure o dietă sănătoasă.

Se recomandă utilizarea preparatelor cu un efect general de întărire. Vitaminele ar trebui recomandate în special în cazurile în care există suspiciune de coexistență a avitaminozelor.

Îngrijirea adecvată a pacientului este importantă. Este deosebit de important ca membrele să fie poziționate corespunzător și să se împiedice contracția, în special în mâini și picioare. Cât mai curând posibil, se recomandă mișcări pasive și masaj, dacă starea clinică a pacientului o permite. Încercările de mers pe jos pot fi făcute numai dacă rezistența membrelor inferioare este suficientă.

În cazul polineuropatiei arsenic cauzate de medicamente, este necesară întreruperea imediată a acestor preparate. Îmbunătățirea este extrem de lentă, simptomele dispar după o duzină de luni.
Mariusz Kłos

Anja Ulf

Mulți se pot spune despre ea, dar poate cel mai important este că este considerată și evidentă. Desigur, ea este, de asemenea, disciplinată, amuzantă și acomodantă, dar se află într-o gamă mai scurtă, în special având în vedere că sunt amestecate și cu cele exigente.
dar ea este ceea ce este atât de populară pentru ea. Prietenii tind să se bazeze pe ea și pe sentimentul ei plin de umor atunci când au nevoie de aplauze.

Nimeni nu este perfect evident, iar Anja are și o serie de neajunsuri. Nehotărârea ei și frumusețea naturii nu fac cea mai mare companie și face lucrurile neplăcute să spunem cel puțin.
Din fericire, natura ei rapidă este de obicei acolo pentru a ajuta cu lucrurile atunci când este nevoie.

S-ar putea să-ți placă și...