Este necesar să se reducă treptat dozele de medicamente

[Total: 0    Average: 0/5]

Diagnosticul pemfigus vulgaris se bazează pe caracteristicile clinice ale pemfigus vulgaris. Este necesar să se demonstreze prezența unor structuri papilare excesive, situate în principal în zonele iritate cronice, unde viscozitățile de răspândire sunt vizibile.

Mai mult, diagnosticul de pemfigus vulgaris este adesea susținut de simptomele actuale ale lui Nikolski (epidermul se strecoară în timpul perioadei active a bolii sub influența frecării) și de evoluția cronică a pemfigus vulgaris. Rezultatele examinării histopatologice a secțiunilor cutanate afectate și prezența caracteristicilor imunologice ale bolii sunt decisive.

Diagnosticul diferențial al pemfigus vulgaris

În diferențierea pemfigus vulgaris, este necesar să se țină seama de diferite boli ale unui curs clinic similar, în special piodermia papilară, în care nu se găsesc simptome de pemfig sau simptome Nikolsky, nu sunt prezente leziuni cutanate pe mucoase și rezultate imunopatologice negative.

În plus, drojdia și bromitul de captare pot avea un curs clinic similar, dar sunt de obicei caracterizați printr-un debut rapid și debutul leziunilor, absența implicării mucoasei și asocierea cu administrarea preparatelor farmacologice.

De asemenea, pemfigus vulgaris trebuie diferențiat de sifilisul plat observat în cursul sifilisului (în cursul sifilisului nu sunt prezente blistere, iar reacțiile serologice pozitive sunt demonstrate în testele de laborator care diferențiază cele două entități ale bolii).

Tratamentul pemfigus vulgaris

În funcție de severitatea simptomelor de pemfigus vulgaris, se efectuează diferite metode de tratament. Cazurile extinse și avansate clinic necesită terapie intensivă, caz în care se recomandă administrarea de medicamente sistemice din grupul de glucocorticosteroizi împreună cu preparate care slăbesc răspunsul imun al sistemului, de exemplu: terapia antibiotică a organismului cu antibioticele organismului antibioticele anticorpilor. ciclofosfamidă .

Produsele farmaceutice se utilizează pe o perioadă lungă de timp până la remisiunea permanentă și absența anomaliilor serice care au fost observate înainte de aplicarea terapiei. Este necesară reducerea treptată a dozelor de medicamente, deoarece întreruperea bruscă a acestora poate duce la reapariția simptomelor bolii.

În formele mai blânde de pemfigus, este suficientă administrarea locală: băile de dezinfecție, utilizarea de aerosoli cu glucocorticosteroizi și antibiotice sau cu preparate dezinfectante. Suspensiile de glucocorticosteroizi cu agenți sterili sunt administrate membranelor mucoase.

Marjoleine Nines
Despre Marjoleine Nines Articolele 509
In het geval van Marjoleine Nines valt meer dan alleen op te letten, maar de twee grootste dingen die je moet weten, zijn dat ze sceptisch en empathisch zijn."" Natuurlijk zijn ze ook vooruitziend, rechtop en gevoelig, maar deze zijn ook in balans door haatgevoelig te zijn . Haar attente aard is echter waar ze zo bekend om is. Vaak zullen mensen erop rekenen en haar tolerantie vooral wanneer ze troost of steun nodig hebben. Niemand is perfect natuurlijk en Marjoleine heeft ook veel minder gunstige eigenschappen. Haar onaangename aard en obsessieve aard veroorzaken veel grieven op vaak persoonlijke niveaus. Gelukkig schittert haar empathie op de meeste dagen helderder.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*