Femiplast - termoplastici de crampe menstruale: comentarii, preț, în cazul în care pentru a cumpăra
Sănătate și Tu

Femiplast – termoplastici de crampe menstruale: comentarii, preț, în cazul în care pentru a cumpăra

Ce este Femiplast

Menstruația în fiecare lună bate o femeie off. Nu întotdeauna aceste zile merge lin și fără durere. Unele femei nu pot face chiar lucrurile obișnuite, du-te la locul de muncă și trebuie să rămână acasă. Uneori, perioade mai lungi de dureroase cauzate de caracteristicile fiziologice ale organismului și boli uneori grave. Pentru a uita de durere in aceste zile si de a facilita bunăstarea ajută termoplastici Femiplast.

Pentru o lungă perioadă de timp femeile au luptat cu această problemă înseamnă că la îndemână: wykrawanie, comprese, analgezice și alte medicamente. Din păcate, toate au nici un efect de durată. Termoplastici amelioreaza rapid durerea si are un efect pozitiv asupra sanatatii generale. Aceasta este cea mai bună soluție pentru menstruație dureroasă.

Utilizarea TERMOPLASTICA convenabil, iar efectul apare rapid si dureaza mult timp, datorită tehnologiilor unice și avansate.

Cum funcționează

Acțiune Femiplast exterior și elimină aportul de medicamente medicamente suplimentare. În ciuda faptului că mecanismul său este simplu, rezultatul depășește toate așteptările. Aceasta afectează corpul ca o sursă de încălzire, cu toate că utilizarea sa mai convenabil. Acesta poate fi folosit din orice locație, pur și simplu atașați patch-uri pe lenjerie și timp de șase ore, să se simtă căldura lui.

La douăzeci de minute după ce comite plasturele la zona de disconfort, aceasta este temperatura optimă de aproximativ cincizeci de grade. Vasele se dilata, determină creșterea fluxului sanguin, metabolismul este imbunatatita, iar țesuturile primesc mai mult oxigen. Tonusul muscular treptat revenirea la normal. Toate spasmele încetează, iar organismul incepe sa se relaxeze sub influența căldurii. Patch-ul elimină în mod eficient disconfortul.

Proprietățile benefice ale TERMOPLASTICA Femiplast de la dureri menstruale:

 • Relaxant mușchilor, scutind crampelor & mdash; principala cauza a durerii in timpul menstruatiei.
 • Are o acțiune de încălzire în zona de disconfort.
 • Crește circulația sanguină a organelor pelvine.
 • Micronuțienții și moleculele de oxigen mai ușor de a pătrunde în celule, datorită cărora metabolismul îmbunătățește.
 • Produsele reziduale ale corpului mai repede, este mai bine pentru a curăța.
 • Normalizează tonusului muscular, dispare durerea.
 • Facilitata procesul de menstruație.
 • Utilizarea TERMOPLASTICA Femiplast invizibil pentru alții, este ușor să se atașeze, și este confortabil de utilizat.
 • Asigură bunăstarea femeii în această perioadă dificilă.
 • Amelioreaza depresie, apatie, furie, iritabilitate.
 • corectează Indirect comportamentul femeilor in timpul menstruatiei.
 • Are o atitudine prietenoasă și ecologică siguranță.
 • Vă ajută să scape de durere în boli multe femei.
 • Are o compoziție netoxică naturale, care este expus la aer și dă căldura necesară. Pericolul de arsuri este complet eliminat.
 • Funcționează mai repede decât analgezice, efectul durează mult timp.
 • nu au fost identificate reacții alergice.
 • Are efect optim într-o anumită locație.

Riscul de apariție a durerilor menstruale pe care le provoacă:

 • Insomnie, pierderea de putere și vigoare.
 • Depresie.
 • Neatenție, confuzie.
 • Nervozitate.
 • stare apatică
 • Violarea femeilor hormonale.
Pozitiv capacitatea de patch-uri Femiplast permit femeilor să supraviețuiască cea mai dificilă perioadă a lunii ușor și fără durere.

Compozitie TERMOPLASTICA Femiplast

Compoziția TERMOPLASTICA Femiplast de la dureri menstruale este unic. Este complet sigur și ecologic.

Componente principale :

 1. carbol & mdash; promovează excreția de substanțe nocive din organism.
 2. O pulbere de origine minerală & ldquo; Purjare & rdquo; este sogrevaya validă.
 3. pulbere de fier atomizat este de asemenea bun cald.
 4. polimer superabsorbante crește temperatura, creând efectul de seră.
 5. Vermiculite va nu lasa caldura afară.
 6. Halitul & mdash; roca de sare are un efect calmant.

Femiplast când ambalajul este deschis, o reacție chimică are loc, în timpul căreia este generat de căldură. 20 minute este suficient plasturele este încălzit până la temperatura maximă.

Instrucțiuni de utilizare

Utilizare este foarte simplu:

 1. Deschideți plasturele și îndepărtați pelicula.
 2. l Atașați la lenjeria pe partea interioară, în locul unde există o durere puternică.
 3. Nu este necesar să exagerați plasturele mai mult de douăsprezece ore.

Este imposibil de clei termoplastici pe piele. Aplicarea acesteia este doar la momentul dureri severe in timpul menstruatiei. După absolvire, specialiștii recomandă insistent să utilizeze plasturele.

Marturii

Termoplastici concepute pentru femeile care suferă de sindromul dureri menstruale. Cu durere severă regulat s-ar putea începe cu câteva zile înainte de începerea anticipată a menstruației. În cazul în care durerea nu este puternică & mdash; este posibil să se utilizeze primele două sau trei zile lunar.

Contraindicatii

contraindicatiile grave la utilizarea plasturilor sunt de diferite boli ginecologice. La urma urmei, există boli în care căldura suplimentară poate fi mortală procedură.

În prezența unor boli orice femei, ar trebui să se consulte cu medicul dumneavoastră cu privire la oportunitatea aplicării plasturelui. Consultați o femeie sănătoasă nu doare.

Preț

Costul acestui patch-uri de pe site-ul oficial al producătorului reprezentat cu 50% reducere:

În cazul în care pentru a cumpăra Femiplast

Vand Femiplast numai pe site-ul oficial al producătorului pentru a evita cumpărarea falsurilor. Pentru aceasta trebuie să completați un formular pe site-ul, care indică țara, numele și numărul de telefon. Apoi suna managerul și confirmarea comenzii, metoda de plată și de livrare.

Prezentare generală a TERMOPLASTICA Femiplast folosit in timpul menstruatiei pentru a calma durerea, ușurarea stării generale a femeii. Ce este Femiplast Menstruația în fiecare lună bate o femeie off. Nu întotdeauna aceste zile merge lin și fără durere. Unele femei nu pot face chiar lucrurile obișnuite, du-te la locul de muncă și trebuie să rămână acasă. Uneori, de mare …

Anja Ulf

Mulți se pot spune despre ea, dar poate cel mai important este că este considerată și evidentă. Desigur, ea este, de asemenea, disciplinată, amuzantă și acomodantă, dar se află într-o gamă mai scurtă, în special având în vedere că sunt amestecate și cu cele exigente.
dar ea este ceea ce este atât de populară pentru ea. Prietenii tind să se bazeze pe ea și pe sentimentul ei plin de umor atunci când au nevoie de aplauze.

Nimeni nu este perfect evident, iar Anja are și o serie de neajunsuri. Nehotărârea ei și frumusețea naturii nu fac cea mai mare companie și face lucrurile neplăcute să spunem cel puțin.
Din fericire, natura ei rapidă este de obicei acolo pentru a ajuta cu lucrurile atunci când este nevoie.

S-ar putea să-ți placă și...