Fereastra Wizard perie magnetice pentru Windows curățare: comentarii, preț, în cazul în care pentru a cumpăra
Sănătate și Tu

Fereastra Wizard perie magnetice pentru Windows curățare: comentarii, preț, în cazul în care pentru a cumpăra

Cu prindere Expertul Fereastra problema de Windows murdare vor fi rezolvate! Sticla este de cristal curat, și nu trebuie să riște să se expună în exterior pentru spălare.

Ce este fereastra Expert

cristal clar Windows este o stare de spirit bună ocupanții apartamentului sau al casei lucrătorilor de birou. Dar Windows este o spălare sarcină dificilă, mai ales atunci când vine vorba de etajele superioare. În acest scop, apelați profesioniștii din companiile de curățenie, dar costul serviciilor lor este mare. Când încercați să efectuați propria lor spălare, rezultatul nu este întotdeauna satisfăcătoare. La exterior sunt de multe ori lăsat pete, dungi, particule de murdărie. Pentru a evalua puritatea sticlei din interior este dificil să se ajungă la fiecare colț, și se spală chiar mai dificil. Și când apartamentul este într-o clădire de apartamente, și nu la parter, spalarea geamurilor se transformă într-un eveniment periculos. Pentru a rezolva această problemă numită fereastra Expert.

Perie magnetică pentru spălare Ferestre fereastra Expert în câteva minute pentru a spăla geamul curat pe ambele părți, fără utilizarea de detergenți și fără a face camere de moarte proeminente în deschiderea. Este un asistent mare pentru fiecare gospodină. Acestea sunt utilizate cu succes de către clienți din Barnaul și Samara, Penza, Novosibirsk, Krasnoyarsk și multe alte orașe.

Perie magnetic economisește timp, efort și bani pentru a cumpăra produse chimice de uz casnic și minimizează riscul de rănire în cazul aducerii ferestrei în sus. Este ușor și frumos de a face acest tip de teme pentru acasă.

Aspect și proiectare

Brush este un dispozitiv original și funcțional realizate din materiale moderne, dezvoltatorii atent la detalii.

Material

La fabricarea perie magnetice folosite mai multe tipuri de materiale:

 • carcasă din plastic rezistent;
 • magneți armat pentru fixarea celor două părți ale periilor una față de alta;
 • tesatura pentru captuseala care distribuie umiditatea pe suprafață și elimină cea mai mare parte a murdăriei și a prafului;
 • insert polimer pentru lustruirea sticlei.

Design

Aspectul original al periei face ca utilizarea sa plăcută și interesantă. Dezvoltatorii au fost furnizate pentru diferite situații care sunt posibile atunci când se lucrează cu proiectarea și pentru fiecare sarcină au fost implementate soluții:

 • caz are o greutate mică la partea exterioară a periei ușor de mutat de către vigoare a magnetului;
 • partea interioară este echipat cu maner ergonomic confortabil pentru ușurința de utilizare cu dispozitivul (mâna nu este obosit);
 • partea exterioară a cablului, prevenind căderea ei.

Cum Expertul fereastra

Uneori, chiar și sarcini dificile pe piața internă au o soluție simplă. Deci, pentru a scapa de insecte nedorite în casă, care se încadrează în timpul verii, când ventilație ajută plase de țânțari pe magneți, și de a câștiga murdăria de pe partea din spate a sticlei ferestrei & mdash; Fereastra Wizard. Bazat pe unicitatea ei constă, de asemenea, în acțiunea magnetului cele două jumătăți ale dispozitivului unul de altul.

Situat pe ambele părți ale sticlei, piesele de fixare sunt fixate prin forța magnetului. Ai curățat o suprafață laterală, cealaltă curăță peria. Această metodă are mai multe avantaje:

 1. Procesul este de 2-3 ori mai rapid. Pentru curățarea unei singure ferestre standard, durează mai puțin de 10 minute.
 2. economii de curățare este între 70% până la 100%. Apa plată în combinație cu capacitatea dispozitivului de a face față cu murdăria și petele mai bine decât spray-uri speciale.
 3. Spalare de ferestre încetează să mai fie un proces periculos. Nu mai fi nevoie să se aplece în afara ușii pentru a ajunge la cele mai îndepărtate colțuri. Peria poate ajunge la ele fără efort.
 4. acoperire specială lustruirea suprafeței, aceasta creează efectul de claritate.

Pentru a utiliza dispozitivul poate fi pentru o singura sticla si grosime standard, nou geam.

Instrucțiuni de utilizare

Utilizați Expertul Window este simplu: pensula este împărțit în 2 părți, partea cu mânerul este plasat pe geamul din interiorul clădirii, iar partea cu frânghie fixată la exterior. Capătul liber al cablului este fixat pe încheietura mâinii persoanei.

Rezultatul a fost cel mai bun înainte de a fixa periile pe sticla pe ambele părți, puteți pulveriza cu o sticla cu pulverizator pentru curățarea apei sau apă de la robinet. Udati suprafața dispozitivului mai ușor și mai lin alunecare.

sticlă de curățare se face în felul următor:

 • Cele două jumătăți ale periile se rotesc în direcții opuse cu 90 de grade în raport cu celălalt pentru a proiecta se deschide.
 • Dispozitivul grafic cu o pânză albă este coborâtă într-un recipient cu apă curată săpun sau.
 • Piesele sunt fixate opus reciproc pe fereastra: detaliu mânerul camerei, partea cu coarda din partea străzii.
 • Conducerea jumătate interior, solicitați și extern, în cealaltă parte a sticlei, care are nevoie de curățare suplimentară. Cablul poate fi folosit ca o putere care să permită suplimentar la unitatea exterioară.
 • Când murdare, părțile țesăturii trebuie clătite înainte de muncă suplimentară.

Caracteristici

Un magnetic Wizard Window perie este deosebit de apreciat de către persoanele în vârstă, care sunt obligați să aibă grijă de Windows curat în casa ta. În vârstă înaintată este mai dificil de a urca pe pervaz, și chiar mai mult, să se încline în fereastra nesigure. Cel mai bun lucru pe care le puteți face rudele de îngrijire pentru a facilita punerea în aplicare a treburile casnice, ajuta la economisirea de energie. Dar, în paralel, este necesar pentru a optimiza viata, pentru a facilita utilizarea de rutina de îngrijire a aparatelor de uz casnic și dispozitive speciale.

Perie magnetică pentru spălare Ferestre fereastra Expert va apela la ambele amante tinere, care, în plus față de spălare pentru Windows, masa afacerilor interne: dispozitivul economisește timp lăsându-l pentru activități mai interesante decât cele de curățare. Rezultatul perfect este atins:

 1. în mai puțin timp;
 2. cu costuri financiare mai puțin;
 3. cu un pic de efort.
Nu este necesar să se încerce să îmbunătățească design. Acest lucru poate duce la o scădere a calității sticlei de curățare. Cu o grosime mai mare de sticla poate fi probleme cu dispozitivul de atașare.

Dacă sunteți în Donetsk, Kiev și, în general, în Ucraina, cu privire la achiziționarea pensulei magnetice mai bine vorbesc personal cu managerul. Lăsați telefonul într-o formă specială de pe site-ul și vă va suna înapoi.

În cazul în care pentru a cumpăra fereastra Expert

Pentru a achiziționa o perie magnetic fereastră cu discount Wizard, vizitați site-ul oficial al produsului. Ar trebui să căutăm în magazinele de orașe mari: Moscova, St. Petersburg, Ekaterinburg, etc? Nu, în magazine, dispozitivul nu este de vânzare. Și dacă îndeplinesc la punctul de vânzare, prețul va fi mult mai mare. De la producătorul veți primi exact ceea ce ați intenționat: original, eficient, nu falsul inutil.

Cu prindere Expertul Fereastra problema de Windows murdare vor fi rezolvate! Sticla este de cristal curat, și nu trebuie să riște să se expună în exterior pentru spălare. Ce este fereastra Expert Limpede Windows este o stare de spirit bună ocupanții apartamentului sau al casei lucrătorilor de birou. Dar Windows este spălat o sarcină dificilă, mai ales dacă vorbim despre …

Anja Ulf

Mulți se pot spune despre ea, dar poate cel mai important este că este considerată și evidentă. Desigur, ea este, de asemenea, disciplinată, amuzantă și acomodantă, dar se află într-o gamă mai scurtă, în special având în vedere că sunt amestecate și cu cele exigente.
dar ea este ceea ce este atât de populară pentru ea. Prietenii tind să se bazeze pe ea și pe sentimentul ei plin de umor atunci când au nevoie de aplauze.

Nimeni nu este perfect evident, iar Anja are și o serie de neajunsuri. Nehotărârea ei și frumusețea naturii nu fac cea mai mare companie și face lucrurile neplăcute să spunem cel puțin.
Din fericire, natura ei rapidă este de obicei acolo pentru a ajuta cu lucrurile atunci când este nevoie.

S-ar putea să-ți placă și...