Sănătate și Tu

Ferrari Maranello este un ceas elegant, cu un caracter de sex masculin: comentarii, preț, în cazul în care pentru a cumpăra

Caracteristici și specificații ore Ferrari Maranello & mdash; accesoriul de lux italian.

Despre marca

Ceasuri de lux Ferrari Maranello & mdash; rodul cooperării reciproce a celebrului automobile, Movado Group Inc. si Design Studio italian Scuderia. În 2012, dezvoltatorii au lansat o colecție completă de timepieces dedicate Formula 1. Acesta a fost numit Scuderia cronograf.

sursă de inspirație pentru dezvoltatorii a devenit modelul unei mașini sport cu un corp și experiența echipei premiat de curse. Ea participă în Formula 1 din 1950 și prezintă în mod constant rezultate excelente. Cuvântul „Scuderiei“ înseamnă în italiană „succes“ și caracterizează cel mai bine ceasul omonim. Toate aceste modele sunt unite prin caracteristici comune care imita elementele tabloului de bord al unui supercar.

Fiecare Cronometrul din Scuderiei este echipat cu cuarț circulație precizie. Sticla pentru aceste ceasuri sunt realizate din minerale cu un strat special care protejează împotriva zgârieturilor. Design-ul reflecta gustul impecabil al italienilor.

Accesoriu producător auto & mdash; este o continuare logică de mașini sport legendare. Pentru a înțelege acest lucru, o singură privire. Mașini Ferrari & mdash; vis neîmplinit a milioane de oameni din întreaga lume. Aceste mașini estetic plăcut și confortabil. Caracteristicile & mdash acestora; aerodinamica și de suprafață perfect lustruită. Calitatea datelor este reflectată în timepieces.

literal în fiecare detaliu spiritul vitezei. Fanii Formulei 1 si cunoscatori de ore de calitate este o colecție Scuderia cronograf este o adevărată operă de artă. Cele mai multe dintre modele au fost concepute inițial ca un sport. Acum, cu toate acestea, domeniul de aplicare a acestora sa extins considerabil. Accesorii Ferrari este un lux, le purta cu costume clasice și demonstrând în acest fel statutul lor de mare.

Produsul elita din lume celebru producător auto pune accentul pe o emblema recunoscut cu calul Prancing. Acesta a fost mult timp un simbol al succesului și statutul de mare pentru milioane de fani viteza. Sub acest logo-ul de Formula 1 drivere mai mult de o jumătate de secol de premii victorie. In timp ce analogi de accesorii Ferrari de pe piață astăzi, de fapt.

Ceasul dispune de un Ferrari Maranello?

Accesorii barbati sub marca Ferrari Maranello este un adevărat exemplu de realizare a stilului italian, originalitate și succes. Acestea sunt potrivite pentru întâlniri de afaceri la locul de muncă și de petrecere a timpului liber. Ele pot fi purtate în viața de zi cu zi și de a purta pentru ocazii speciale. În fiecare dintre aceste cazuri, persoana care demonstrează auto-suficiență și simțul rafinat al stilului. Astfel de oameni atrag priviri admirative ale femeilor și respectarea unei puternice jumătate din omenire.

Ferrari Maranello ceas de lux poate fi descrisă ca fiind de înaltă precizie, de încredere, convenabil și de prestigiu. Acest accesoriu funcționează perfect, deoarece calitatea este strict monitorizat de companie. El este întruchiparea echilibrul perfect de formă și funcție. Design clasic și elegant se potrivește sub orice îmbrăcăminte și ocazie. Datorită dimensiunii optime a cadranului, cronometre nu intervine în viața de zi cu zi, în sport și alte activități.

cerințe stricte pentru vehicule, compania sa mutat accesorii. Acest lucru asigură durabilitatea și fiabilitatea lor. În plus, în procesul de asamblare sunt utilizate numai piese de înaltă calitate. În parte, aceasta este secretul „indestructibilității“ al ceasului sport.

Acest accesoriu este special conceput pentru cei puternici și curajoși dintre oameni moderni care cunosc valoarea propriului timp. Acest lucru nu este doar un ceas, ci un cronometru pentru șoferi profesioniști, personalizate pentru nevoile lor sportive. Deci, măsoară cu exactitate timpul până la milisecunda și nu se abate. Accesorii deja apreciat de starurile de la Hollywood și celebrități din întreaga lume. Deci, el a devenit rapid un semn de soliditate și omului modern de succes.

În ore Ferrari este încorporată o combinație unică de rezoluție, tehnologia modernă și design italian autentic.

Aspect și design

Pentru a studia aspectul de designeri Ferrari Maranello a dat tabloul de bord al unui supercar. O imitație foarte proeminent și cu succes a saltimbancii si aerodinamica a corpului. Creșterea de culoare este, de asemenea, bine recunoscut de celebrul emblema al constructorului.

 1. 4 cadran suplimentar & mdash; Asocierea cu tabloul de bord al unui supercar. La 2 și 10 ore sunt indicatori de lună și an. În colțul din extrema dreaptă este un sub-cadran care arată ziua săptămânii. La stânga este indicatorul pentru data curentă. În mijlocul de 24 de ore și 60 de minute contoare și secundarul, care contează timp. Ore markeri & mdash; cifre arabe, realizate sub formă de bare de oțel, precum și încadrarea centrală a săgeții de vopsea albă fluorescentă prelucrată.
 2. Butoanele de control pentru ore & mdash; simula comutatoare masina de curse.
 3. margine convexa, corp plat și montarea specifică a curelei & mdash; referire directă la aerodinamic Ferrari. Runda caz lustruit este un clasic etern, datorită căruia accesoriul este elegant, în orice moment. cap de fabrica de carton ondulat este de aproximativ 3 ore. Dreapta și stânga a acesteia sunt managementul posery.
 4. negru, cadran roșu și galben este întruchiparea cailor cambrat recunoscut. Logo-ul Ferrari monocrom, este situat în partea de sus a cadranului.

Proiectarea Ferrari Maranello o mare atenție la detalii și completată prin tehnologii moderne. Deci, cadran Matt este protejat un cristal safir, care este foarte durabil. film special elimină strălucirea care face accesoriul mai confortabil. glow de aur de lux se realizează datorită acoperirii de protecție specială împotriva zgârieturilor.

Specificații

Ceasul de lux Ferrari Maranello este în primul rând o precizie ridicată și buna funcționare. Aceste cifre sunt atinse prin utilizarea de circulație elvețian uns cu ulei. Accesoriul este realizat din piese de înaltă calitate, datorită căruia produsul servește de mai mulți ani.

 • cuarț circulație de mare precizie Panerai OP XXIII la 37 de pietre. Design-ul elvețian asigură o precizie ridicată și de lungă durată de funcționare fără probleme. Rezerva de putere este de 42 de ore care transportă frecvența & mdash; 28Snail Me vibrații / 1 oră.
 • Funcționalitate. Măsurarea ore, minute, secunde Central. De asemenea, există 4 bloc intern încorporat indicând numărul, ziua săptămânii, luna și anul.
 • Tipul de mișcare & mdash; mecanism de auto-lichidare . auto-pozabotitsja inteligent atunci când o persoană este în mișcare sau pur și simplu făcând un gest. Prin urmare, afișează întotdeauna timp precis, fără abatere.
 • Detalii Swiss . Elveția este asociat cu cuvintele „calitatea“ și „precizia“. Aceste definiții caracterizează accesorii pentru bărbați sub marca Ferrari. Cine, dacă nu călăreți, cunosc importanța fiecărei milisecundă. Ceasurile create au o durată de viață a crescut și „indestructibilitatea“.
 • Material Case & mdash; din oțel inoxidabil cu IPG placare. Cabinetul este tratat cu un strat special de ioni de aur. Un strat intermediar este Hypo-alergenic (Ion aurire). Acest strat este mult mai durabil decât galvanizare și PVD chiar. Nu este, practic, expus la abraziune, oxidare, pierde luciul. Elimină posibilitatea de reacție alergică. Chiar dacă un impact puternic sau frecare pe alte metale, produsul nu se deteriorează. Rămân pe suprafața mikrochastitsy de metal, care sunt ușor de periat off cu mâna.
 • Dimensiunile optime ale cazului este de 45 mm diametru, 17 mm. în grosime.
 • Cureaua este făcută din piele faux, imitând crocodil & mdash; nu provoacă mâncărimi, iritații și reacții alergice. piele faux este un material modern și de înaltă calitate, foarte moale si placut la atingere. El se incheie pe un clip dublu, cu logo-ul gravat Ferrari cal Prancing.
 • Lungime curea standard & mdash; 26 cm
 • guilloche dial . Datorită liniilor subțiri model, aspectul cadranului devine un elegant si original.
 • Anti-orbire de film. Un film subțire protejează cadranul de orbire. Deci, timpul este ușor de citit chiar și în lumina soarelui orbitor.
 • Rezistenta la apa WR30. Acest indicator înseamnă că produsul poate rezista la presiunea coloanei 30 m de apă sau de 2 zile. Ea nu are nevoie de ingrijire a crescut in casa. Tehnologia specială face ca accesoriul este rezistent la apa se scurge ocazional în timpul spălării sau de mers pe jos în ploaie. Cu toate acestea, pentru a face o baie sau se arunca cu capul la adâncimi în aceste ore nu este recomandată.
Mens ceas Ferrari Maranello este un mecanism de reglaj fin, care nu dă greș niciodată. Chiar și în situații extreme, produsul păstrează caracteristicile sale cum ar fi drivere 1 Formula.

Preț

Pret la ceasuri bărbătești Ferrari Maranello depind de vânzător specifice. Costul oficial este 3980 RUB În Internet puteți găsi mai ieftin, dar cumpărătorii înșiși nu recomanda. Pentru comentarii, încercarea de a economisi bani și să cumpere de la companii dubioase produc produse care nu corespund. Unii cumpărători se plâng de curea subțire, care a rupt după câteva zile. Alte & mdash; pentru sticla fragilă a fost spart de la o grevă slab. Un al treilea grup de oameni pretinde că au primit un produs care nu se potrivește cu fotografia de pe site-ul web.

În cazul în care pentru a cumpăra

Când accesoriul tocmai a apărut, puteți achiziționa era exclusiv în magazine specializate. Acum a devenit disponibil pentru absolut toată lumea. Dar există o altă parte a monedei. Internetul este acum o mare varietate de site-uri unde poti cumpara un Ferrari Maranello. Nimeni nu știe ce este calitatea mărfurilor pe toate aceste resurse.

Atunci când comanda de la un site necunoscut, cumpărătorul riscă să pisica în sac. După efectuarea plății, el poate aștepta pentru ore bune. Cu toate acestea la fel de mult șansa de a da de fals pur și simplu. În caz de divergență de ordinul a așteptărilor pentru a reveni banii devine foarte dificilă.

cumpărători on-line cu experiență știu că achizițiile de garantare de protecție financiară efectuate prin intermediul site-ul oficial un vânzător certificat. Plata în acest caz, este strict în momentul primirii. Transport stabil durează 3 până la 14 zile, în funcție de distanța regiunii de la Moscova. În plus, ceasurile au o perioadă de garanție de 1 an.

Distribuitor: OOO, “STEPHANIE”, Turbofit02, Moscova, strada Nikulinskaya, 23B.

Caracteristicile și specificațiile de ore Ferrari Maranello & mdash; accesoriul de lux italian. Despre brand de lux, ceasuri Ferrari Maranello & mdash; rodul cooperării reciproce a celebrului automobile, Movado Group Inc. si Design Studio italian Scuderia. În 2012, dezvoltatorii au lansat o colecție completă de timepieces dedicate Formula 1. Acesta a fost numit Scuderia cronograf. Sursă de inspirație pentru dezvoltatori …

Anja Ulf

Mulți se pot spune despre ea, dar poate cel mai important este că este considerată și evidentă. Desigur, ea este, de asemenea, disciplinată, amuzantă și acomodantă, dar se află într-o gamă mai scurtă, în special având în vedere că sunt amestecate și cu cele exigente.
dar ea este ceea ce este atât de populară pentru ea. Prietenii tind să se bazeze pe ea și pe sentimentul ei plin de umor atunci când au nevoie de aplauze.

Nimeni nu este perfect evident, iar Anja are și o serie de neajunsuri. Nehotărârea ei și frumusețea naturii nu fac cea mai mare companie și face lucrurile neplăcute să spunem cel puțin.
Din fericire, natura ei rapidă este de obicei acolo pentru a ajuta cu lucrurile atunci când este nevoie.

S-ar putea să-ți placă și...