Frumusete, PutereȘtiri, Sănătate, Sănătate și Tu

Fibroza pulmonară idiopatică

Fibroza pulmonară idiopatică este un tip diferit de pneumonie fibroasă. Bărbații cu vârsta peste 60 de ani au cea mai mare probabilitate de a fi afectați, deși pot să apară la orice vârstă. Fibroza idiopatică seamănă cu boli precum pneumoconioza și alte boli ale țesutului conjunctiv. Din păcate, motivul pentru acest lucru nu a fost încă stabilit în detaliu.

O caracteristică caracteristică a fibrozei idiopatice este deteriorarea peretelui cu bule. Boala poate duce la cianoză, hipoxemie, edem interstițial și inflamație. Pneumococi de tip I sunt distruse și înlocuite cu penumocite de tip II. În ciuda tratamentului adecvat, boala este progresivă.

Simptomele fibrozei pulmonare idiopatice

Fibroza pulmonară idiopatică apare sub formă de tuse fără expectorare. Dizprenarea progresivă este caracteristică. Boala are un curs insidios. În timpul testului, scârțâitul poate fi auzit în timpul fazei de inhalare. Se întâmplă adesea edeme periferice, cianoză și inimă pulmonară. Imaginea radiologică este supusă numeroaselor anomalii.

Tratamentul fibrozei pulmonare idiopatice

Tratamentul fibrozei pulmonare idiopatice, ca boală a cărei cauză nu este cunoscută, nu poate fi tratată eficient. Renunțarea la fumat, tusea și terapia cu oxigen pot fi folosite ca măsuri de facilitare a vieții.
Monika Kozak

– Pathology “, Robbins, ed. Urban & Partner, Wrocław.

Anja Ulf

Mulți se pot spune despre ea, dar poate cel mai important este că este considerată și evidentă. Desigur, ea este, de asemenea, disciplinată, amuzantă și acomodantă, dar se află într-o gamă mai scurtă, în special având în vedere că sunt amestecate și cu cele exigente.
dar ea este ceea ce este atât de populară pentru ea. Prietenii tind să se bazeze pe ea și pe sentimentul ei plin de umor atunci când au nevoie de aplauze.

Nimeni nu este perfect evident, iar Anja are și o serie de neajunsuri. Nehotărârea ei și frumusețea naturii nu fac cea mai mare companie și face lucrurile neplăcute să spunem cel puțin.
Din fericire, natura ei rapidă este de obicei acolo pentru a ajuta cu lucrurile atunci când este nevoie.

S-ar putea să-ți placă și...