Sănătate și Tu

Fish Hungry – activator musca: comentarii, preț, în cazul în care pentru a cumpăra

Revizuirea pește foame echipamente de pescuit inovatoare, care oferă activă și musca. Este un spray momelii, care atrage pește foarte. Bună captură garantate în toate condițiile!

Ce este Fish Hungry?

Orice pescar pasionat are propriile sale secrete de noroc. Este compoziția produselor alimentare, „pește“, și caracteristică a tehnologiei de pescuit. Dar se întâmplă că, chiar și trucuri viclean nu funcționează … noroc depinde de multe lucruri: de sezon, ora din zi, vreme. Deosebit de sensibile, maritime și fluviale de locuitori la presiunea atmosferică.

Este posibil să se asigure o captură stabilă, indiferent de factorii de mediu? S-ar părea că norocul de pescuit este evaziv, acesta este un vis de neatins. Dar poate fi pusă în aplicare datorită evoluțiilor științifice moderne. Este suficient să se utilizeze o momeală specială aromatică Fish Hungry.

Suplimentul Miracle a fost dezvoltat în urmă cu câțiva ani, în 2011. Invenția a implicat oameni de știință din Marea Britanie și Italia. Printre ei, cercetătorii din adâncurile mării, ichthyologists, specialiști în acvacultură. Și lucrul cel mai important & mdash; specialiștii de relevanță directă pentru reproducere a faunei acvatice. Inclusiv cultivarea industrială a locuitorilor acvatice. Manager de proiect om de știință englez, titular al unui doctorat Andy Moore. Eminent Britanicul a spus că medicamentul va produce o revoluție în domeniul pescuitului. Acesta va crește în mod semnificativ cantitatea de pește de crescătorie pentru a ajuta la hrănirea ei.

Într-adevăr, nada are un impact enorm asupra comportamentului animalelor. Ei se arunca, literalmente, la orice produs alimentar dat, cu miros de arome. Este important ca acestea să nu fie tipice pentru roci alimente.

În baza produsului elemente chimice identice cu feromoni naturali de pește. Adică, fluidele responsabile pentru sănătate, comportamentul, starea mentală a indivizilor. Ei atrag prada în distanță, cauza îmbunătățită apetitul. Chiar și un exemplu plin de musca momeala, înșelat stimulat în mod artificial pofta de mancare. De asemenea, medicamentul stimulează reflexul de retragere a creditului.

Activator Fish Hungry destinat tuturor faunei marine, de apă dulce. Oamenii de apă toate rasele sunt la fel de receptive la compoziție. Performanța uneltelor de pescuit este în creștere exponențial.

Adaptabilitate este una dintre cele mai importante caracteristici ale produsului. Aceasta afectează orice individ prins în raza de răspândire a mirosurilor.

Inițial atractant inventat pentru creșterea faunei la scară comercială. Se face un atractiv și delicios de orice produs alimentar. Acest lucru facilitează în mare măsură de creșterea animalelor. Cu toate acestea, aceste calități caracterizează amestecul ca un atribut ideal de pescuit. Ușor de utilizat, eficiența utilizării sale posibile în cazuri particulare. Orice persoană care este legat de pescuit, aprecia. Acestea sunt sportivi și amatori de pescuit. Amestecul a avut un mare succes comercial, abia având în vânzare a intrat.

De anul trecut, achiziția sa a fost posibilă în Rusia. De asemenea, am observat că printre fondurile similare este singurul a cărui eficiență este confirmată în mod oficial. Numeroase teste au dat rezultate pozitive. O mulțime de comentarii cumpărătorilor continuă să crească statistici pozitive.

Activator de pește foame va face nici o excursie pe râu sau lac este bun. Succesul stabil este admirabil, ați furnizat întotdeauna.

Cum

Activator musca Fish Hungry de lucrări la nivelul de fiziologie de creaturi marine și de apă dulce. Afectează hormoni și celulele nervoase. Acesta oferă un fel de ajutor care asigură o productivitate ridicată de pescuit.

 • Elemente chimice au proprietati de feromoni care declanseaza procese speciale in organism.
 • În metabolismul elementelor aktiviziruyutsya specializate. Acestea afectează starea emoțională a membrilor din aceeași specie, comportamentul lor.
 • Atrași de mirosul, indivizii încep să caute sursa.
 • stimulează apetitul.
 • Instrumentul este parțial solubil în apă. Feromonii răspândit peste. Ei fac prada de la distanțe relativ mari, pentru a ajunge la punctul de alimentare.
 • Chiar și un exemplu plin de a experimenta un sentiment puternic de foame.
 • Stimulat instinct gregar.
 • Animalele vor turma unde mâncarea odorant mai concentrată.
 • Reflexe îi determină pe aceștia pentru a căuta hrană la punctul de pescuit.
 • Acțiunea componentelor este de așa natură încât orice produs alimentar este binevenit. Chiar și momeala, care nu este caracteristic pentru diferite specii. Pește va musca în continuare.

Vedem că principiul de funcționare este foarte simplu. Mirosul componentei momeală atrage puternic păsări de apă. Stimulează senzatia de foame. Prinde doar sare pe cârlig. Orice nada si momeala, prelucrate Fish Hungry, devin extrem de atractive pentru o captură.

Pescuit este distractiv și intens. Asigurarea prada buna si bogat. Aditivul este deosebit de eficient în extragerea exemplarelor mari. Cele mai puternice, membrii mai mari din speciile vor împinge amenzile din momeala. Așa că sunt garantate nu numai cantitatea, ci și calitatea exemplarelor capturate.

Deoarece este proiectat pentru acest produs. Pentru fermele de pește. Pentru ademenind la pupa copii capricioase și solicitante. Momeala ademeneste acestor reprezentanți forme agresive de orice produse alimentare. foame sălbatice conduce ele există chiar și ingrediente pe bază de plante.

Compoziția

Activator Fish Hungry este natural și identic cu elemente naturale. Ea nu are un impact negativ asupra calității peștelui. Pentru animalele acvatice afectează numai miros.

 • feromoni sintetici de bază suplimente „mecanismul de lucru“. Substanțele care reglementează comportamentul animalelor la nivel umoral, fiziologic. Acționați pe elementele de principiu, care sunt responsabile pentru caracteristicile comportamentale. Cea mai mică doză are capacitatea de a atrage toți indivizii. Raza de influență este destul de larg. În cursurile de apă devine chiar mai extinse.
 • Uleiuri esențiale arome naturale. Caracterizat printr-o concentrație mare de compusi parfumate, care sunt atractive pentru fauna marină, de apă dulce. Creste rezistenta si gama de feromoni dumneavoastră. Stimularea apetitului și atragerea de producție la locul de pescuit.
 • Model universal furaje a se asigura că medicamentul afectează toate rasele. Orice populație care trăiesc în locul de pescuit, este a ta.

Toate componentele odorant. Ele afectează comportamentul faunei prin simțul mirosului.

Produsul vine într-o cutie de carton compact. Acesta pachet de cinci saci, fiecare parte din momeala. Pungile sunt realizate cu material metalic sigilat. Porțiile sunt suficiente pentru pescuit. Deci, un pachet de medicamente dura cinci aplicatii.

Metoda de aplicare

Supliment poate fi folosit cu orice metodă de pescuit. Este foarte convenabil și ușor de utilizat. În natură, acest lucru este un mare plus. În plus, acesta poate fi folosit chiar și de către un amator novice.

 • În momeala. Se amestecă nada cu o singură porție de substanță. In mod ideal de pre-dizolva pulberea în apă. Momeala poate fi folosit pentru orice. fabricate de casă și la scară industrială. Posibila utilizare într-o singură componentă sau un amestec format din numeroase ingrediente. Doză suficientă pentru cantitatea de alimente la 2,5 kg.
 • În momeala pentru speciile de pradă. prelucrate Faux Supliment lichid. Funcționează pe ambele echipamente artificiale și naturale. Momeală diluat în apă. Lichidul este plasat baubles, momeală silicon, Wobbler, orice dispozitiv. Este suficient ca amestecul a acționat.
 • cu momeală vie. Supliment este utilizat în mod direct. Trebuie doar să se înmoaie momeala în soluție, să-l impună pe margine.

Pentru a face un plic diluat într-o jumătate de litru de apă.

Instrumentul este foarte compact, ambalate convenabil. Ușor de ținut, roata dințată este nevoie de foarte puțin spațiu. Forma și ușurința de utilizare face departe în domeniu.

Marturii

Acest produs este un must-have pentru orice angler. Numeroase Rave comentarii dovedesc eficacitatea. Dar chiar și statistici mai revelatoare. Aproape toți cei care a cumpărat activatorul musca Fish Hungry, repetat din nou și din nou ordinea. Acest lucru nu este surprinzător noroc de pescuit nu se schimba pentru cei care folosesc droguri. Performanța substanței este evidentă, este pur și simplu o necesitate în camping.

Activator muscatura este comod de utilizat:

 • La pescuitul în locul domesticit.
 • La pescuitul momeală naturală.
 • Când utilizați un spinner, Wobbler, tot felul de momeli artificiale.
 • Când utilizați momeală vie.
 • La prinderea toate speciile marine și pești de apă dulce.
 • În timpul perioadei de vară.
 • pescuit de iarna.
 • zi, dimineața, seara, noaptea, în orice condiții meteorologice.

Testele au dovedit eficiența produsului în ceea ce privește rezervoare de formate diferite. Marea, râuri, lacuri, iazuri, fluxuri, golfuri toate mușcături fi multe. Creșterea rezultatelor pescuitului este confirmată de cercetare.

Supliment va ajuta la:

 • Pentru a îmbunătăți rezultatul pescuitului.
 • Pentru a crește indicatori calitativi și cantitativi.
 • va contribui la prinderea intenționată a celor mai mari indivizi.

Este un asistent angler indispensabil. Și totuși un mare cadou de om entuziast. Iubitorii de recreere în aer liber vor aprecia o astfel de surpriză și să fie recunoscători pentru dăruitor.

Fertilizarea se va potrivi cu profesioniști, sportivi, pescari, iubitori. Iar pentru incepatori in acest minunat Ministerul aditivului aromatic este pur și simplu necesar. Orice amator simt ca un maestru, aducând acasă o captură mare.

contraindicațiile

Amestecul este alcătuit din componente de origine naturală sau identică cu naturale. Ea nu are contraindicații. Singura hipersensibilitate posibilă (alergie) la orice element. Dar acest lucru este situație extrem de rară. În plus, pescarul nu este, practic, în contact direct cu amestecul. Și în corpul de apă prins oameni rămâne.

Preț

Produsul este vândut în Federația Rusă în 2015. & nbsp;

În cazul în care pentru a cumpăra

Vand pandantiv Fish Hungry pentru cel mai bun on-line reprezentanții oficiali. Calitatea și conformitatea produselor ar trebui să fie confirmate printr-un certificat. Comandarea se poate face foarte simplu. Suficient pentru a părăsi vânzătorul numărul de telefon și numele. vă va suna din nou în câteva minute. Specificarea condițiilor de comanda, de livrare și de plată, mărfurile vor fi trimise prin e-mail. Plata se face imediat după primire. Aceasta este una dintre măsurile de protecție împotriva contrafacerii.

Revizuirea Fish subțir echipamente de pescuit inovatoare, care oferă activă și musca. Este un spray momelii, care atrage pește foarte. Bună captură garantate în toate condițiile! Ce este Fish Hungry? Orice pescar pasionat are propriile sale secrete de noroc. Este compoziția produselor alimentare, „pește“, și caracteristică a tehnologiei de pescuit. Dar se întâmplă că …

Anja Ulf

Mulți se pot spune despre ea, dar poate cel mai important este că este considerată și evidentă. Desigur, ea este, de asemenea, disciplinată, amuzantă și acomodantă, dar se află într-o gamă mai scurtă, în special având în vedere că sunt amestecate și cu cele exigente.
dar ea este ceea ce este atât de populară pentru ea. Prietenii tind să se bazeze pe ea și pe sentimentul ei plin de umor atunci când au nevoie de aplauze.

Nimeni nu este perfect evident, iar Anja are și o serie de neajunsuri. Nehotărârea ei și frumusețea naturii nu fac cea mai mare companie și face lucrurile neplăcute să spunem cel puțin.
Din fericire, natura ei rapidă este de obicei acolo pentru a ajuta cu lucrurile atunci când este nevoie.

S-ar putea să-ți placă și...