FlatFoot Pro - fixator pentru corectarea osului: comentarii, preț, în cazul în care pentru a cumpăra
Sănătate și Tu

FlatFoot Pro – fixator pentru corectarea osului: comentarii, preț, în cazul în care pentru a cumpăra

Întoarcere forma naturala a piciorului, pentru a alinia degetul mare pentru a calma durerea și de a restabili ușurința de mers pe jos va ajuta la retinere, FlatFoot Pro. O trecere în revistă a evoluțiilor inovatoare prezentate mai jos.

Ce este FlatFoot Pro?

valgus a degetului mare este o boala destul de comună. Cu femeile afectate de 10 ori mai des decât bărbații. Se caracterizează printr-o creștere progresivă a unghiului de deviere a degetului mare în lateral. In paralel cu curbura pe partea interioară a piciorului este format proeminent denivelare.

Cauze mai multe boli: platfus, perturbarea hormonale (sarcina, modificari adolescent in organism, menopauza), obezitatea, osteoporoza, traumatisme, poartă pantofi cu toc înalt înguste, predispoziție genetică, etc.

Prezintă boala se dezvoltă treptat. os timpurie este foarte puternic, degetul este deviat la o distanță care să nu depășească 15 de grade. De-a lungul timpului, situația se înrăutățește. senzații dureroase apar, degetele după marea schimbare starea lor normală, deformată, apar pe talpa bătăturile grosiere, bătături. Tratamentul necorespunzător sau lipsa ei duce la durere severă, modificări patologice ale coloanei vertebrale, picior, șold, articulațiilor genunchiului, incapacitatea de a muta independent, handicap.

Când primele simptome ale hallux valgus trebuie luate imediat pentru tratament. În stadiile incipiente ale bolii pot fi depășite cu ajutorul fixator ortopedice speciale, FlatFoot Pro.

Aspect

Material

Mecanismul de blocare pentru corectarea de bătături, FlatFoot Pro este fabricat din silicon medical. Acest material este elastic, elastic și durabil, absolut sigur pentru sănătate. Nu provoacă alergii, iritații, fără frecare. Sprijină echilibrul de apă cu sare naturală „respire“. Pielea de sub ea transpirație, issuepedia. Pentru a purta produse fabricate din silicon sunt foarte confortabile. Perioada de funcționare suficient de mult timp.

Design

Spre deosebire de ortopedie de sprijin Shin și arc, platfus dispozitivul de blocare Pro are un design compact. El se adaptează instantaneu la caracteristicile anatomice ale piciorului și surprinde perfect falanga în poziția dorită. Absolut impalpabil și invizibil pe picior, chiar dacă ea poartă pantofi. Proiectare vă permite să poarte inovația ortopedică toată ziua.

Cum funcționează

Utilizarea sistematică a unui dispozitiv de corecție ameliorează probleme ale picioarelor, inclusiv:

 • Deformarea degetul mare. Design inovator, care aderă strâns la interiorul piciorului, previne curbura suplimentară a degetului. Datorită blocare fiabilă, se aliniază treptat, ia poziția sa naturală. Axa de pivotare și curbura palangov vecine se oprește.
 • Inflammation, bursite, bătături, umflături. Dispozitivul reduce semnificativ presiunea și presiunea asupra piciorului, ameliorează inflamația articulațiilor metatarsofalangiene. Se izolează de asemenea, locul bătăturile de la contactul direct cu pantofii. Ca rezultat, piese brute și bătătorite ale pielii înmoaie treptat și actualizate. Sole devine din nou moale și ofertă.
 • picioare plate. hold lungă durată asigură formarea unor poziții comune corecte. Disconfortului asociate cu poziția incorectă a piciorului, este eliminată.
 • Aplatizarea capătului frontal. Sarcina produsă la o regiune frontală a piciorului, este distribuită pe întreaga suprafață. Acest lucru previne „târâtor“, a părții de susținere a membrului inferior.
 • Pain. Creați poziția anatomică corectă a piciorului, setarea degetului mare de la locația sa naturală, eliminarea proceselor inflamatorii care insotesc calusuri, bataturi si umflaturi, in cele din urma a calma durerea.

Primele rezultate se vor afișa simți, odată ce am pus retinere meu. Mersul pe jos devine mult mai ușor. Piciorul în pantof va avea forma aproape de natural. schimbat ușor de mers, postură dreaptă. După 10-14 zile, va înceta să exaspereze durerea, reduce numărul și severitatea proceselor inflamatorii. Picioarele încetează să mai rapid anvelope. Eliminarea completă a distorsiunilor posibile în 1 până la 5 luni de utilizare de zi cu zi. Perioada depinde de extinderea bolii.

Aceste predicții aldine nu ar fi posibil dacă nu pentru studiile clinice efectuate de Institutul German de ortopedie în 2012. Apoi, studiul eficacității dispozitivului de corecție au participat circa 1000 de voluntari cu diferite forme de boală. rezultate dovedite clinic si radiologic se lovit medici:

 • valgus la prima etapă a fost complet vindecat în 100% din cazuri;
 • probleme mai îndelungate (II, stadiul III) a cedat tratamentul conservator în 68% din cazuri. 25% dintre subiecții 32% rămase au existat puține progrese. Aproape toți voluntarii au recunoscut dispariția completă sau reducerea semnificativă a durerii și disconfort atunci când se deplasează;
 • în timpul testării diferitelor complicații (bursita, artrita) nu au fost observate.
Studiile clinice și recenzii pozitive ale FlatFoot Pro vorbesc de la sine. Zăvorul într-adevăr ajută la eliminarea curbura degetului și osul dureros.

Dignity

Mecanismul de blocare pentru corectarea bătături, FlatFoot Pro are o serie de avantaje față de alte metode de tratament al halux valgus.

 1. Dimensiunile compacte. Datorită acestei caracteristici a invenției poate fi purtat toată ziua, purta orice tip de pantofi.
 2. Versatilitate. Se potrivește toți bărbații și femeile cu orice dimensiune de pantofi.
 3. Ușor de utilizat. Orice manipulări speciale pentru îmbrăcarea elemente nu este necesară.
 4. Comfort. Opritor confortabil, aproape că nu a simțit atunci când mersul pe jos, care rulează, mișcările fizice activi.
 5. Accesibilitate. FlatFoot Pro pot fi comandate în orice oraș rusesc (de exemplu, în Samara, Barnaul, Krasnoyarsk, etc), Ucraina (de ex. În Kiev, Donețk, etc), aproape și departe în străinătate. Prețul corectorului ortopedice acceptabil pentru persoane de venituri diferite.

Cum să utilizați

corectiva invenția este purtat rapid și ușor.

 1. Introduceți degetul mare într-o gaură special prevăzut.
 2. ferm apăsați pe piele.

Deci, efectul a fost cel mai pronunțat și rapidă uzură, FlatFoot Pro atâta timp cât posibil (cel puțin 8-10 ore). Permis de a părăsi produsul pe picior timp de noapte.

Aparatul poate fi purtat cu orice pantof, chiar stilettos.

Indicații, contraindicații

Orthopedic invenției are o directă deformare indicație valgus a degetului mare. Acesta poate fi, de asemenea, utilizat ca o măsură preventivă, dacă știți predispoziție la boala. De exemplu, în cazul în care în familia ta au existat cazuri de oase bombate sau munca ta implica prelungit în picioare, așezat, etc

Contraindicații la utilizarea acestui produs nu a.

Preț

FlatFoot Pro & mdash; un instrument popular pentru a corecta bătături. Puteți să-l cumpere de pe site-ul oficial al distribuitorului, fiind în orice oraș din Rusia (de exemplu, în Penza, Novosibirsk, Moscova, SPb, etc), precum și în Europa și Asia.

Dispozitivul de corecție este fabricat din silicon de înaltă calitate, care evazioniștii fără scrupule poate înlocui cauciuc siliconic sau alte similare în culoare și materialul structurii. Deci cumpăra FlatFoot Pro este distribuitorul oficial responsabil de calitatea produselor vândute. Mergând pe site-ul oficial al vânzătorului, puteți citi informații suplimentare despre produs, pentru a afla timpul de livrare, termene de plată, etc

Întoarcere forma naturala a piciorului, pentru a alinia degetul mare la alina durerea și de a restabili ușurința de mers pe jos va ajuta la retinere, FlatFoot Pro. O trecere în revistă a evoluțiilor inovatoare prezentate mai jos. Ce este FlatFoot Pro? Valgus a degetului mare este o boala destul de comună. Cu femeile afectate de 10 ori mai des decât bărbații. Acesta este caracterizat printr-o creștere treptată …

Anja Ulf

Mulți se pot spune despre ea, dar poate cel mai important este că este considerată și evidentă. Desigur, ea este, de asemenea, disciplinată, amuzantă și acomodantă, dar se află într-o gamă mai scurtă, în special având în vedere că sunt amestecate și cu cele exigente.
dar ea este ceea ce este atât de populară pentru ea. Prietenii tind să se bazeze pe ea și pe sentimentul ei plin de umor atunci când au nevoie de aplauze.

Nimeni nu este perfect evident, iar Anja are și o serie de neajunsuri. Nehotărârea ei și frumusețea naturii nu fac cea mai mare companie și face lucrurile neplăcute să spunem cel puțin.
Din fericire, natura ei rapidă este de obicei acolo pentru a ajuta cu lucrurile atunci când este nevoie.

S-ar putea să-ți placă și...