Flexomed crema pentru articulații - opinii reale, cum să-l facă - ingrediente
Sănătate și Tu

Flexomed crema pentru articulații – opinii reale, cum să-l facă – ingrediente

„Flexomed“ pentru rosturi este unul dintre reprezentanții „suzeta“ medicale, care sunt vândute în mod exclusiv prin intermediul unui site de o pagină pentru un motiv simplu: produsul nu este certificat, chiar ca un suplimente alimentare, astfel încât este interzisă vând în farmacii și magazine specializate. Publicitatea este standard:. Referire la unele „tehnologie inovatoare“, o listă de plante medicinale cunoscute care nu provoacă daune, dar sunt utilizate exclusiv în medicina

Pret special !!!. Faceți clic și vezi !!!

populară, și o ofertă de a cumpăra la un „preț de construcții“

Compoziția “The Soustavitin”

Nu există nici un astfel de medicament în radarul (registrul de

medicamente din Rusia), fie ca un medicament sau ca suplimente alimentare. Astfel, ea poate fi atribuită numai creme cosmetice.

Informații oficiale despre compoziția poate fi obținută numai de pe site-ul web al distribuitorului. Se afirmă că aceasta conține „exclusiv componente naturale“:

 • Colagen;
 • Propolis;
 • Arnica;
 • Extract de usturoi;
 • extract de rodie
 • Castan.

Selecția este mai mult decât discutabil, deoarece în mod direct asupra colagenului (cartilaj) țesutul articulațiilor, din cele 6 componente ale „Flexomed“, nici unul nu are un efect specific. nu contribuie la sinteza colagenului în cartilagiilor articulare.

Care sunt componentele?

 • Colagenul este o proteină cu greutate moleculară mare, care nu pot penetra pielea și se acumulează în țesuturile articulare. În farmacologie, este recunoscută ca suplimente dietetice;
 • Propolisul este singurul supliment înregistrat ca medicament. Folosit în stomatologie și ca agent dermatotropic;
 • Arnica este o plantă medicinală iritant local utilizat în unguentele cosmetice și suplimente alimentare;
 • Castan este un mijloc de medicina populară, căreia îi este atribuit vasoconstrictoare terapeutic și efectul ventonizing. BUD;
 • Extract de usturoi – adaptogen, face parte din suplimente pentru a stimula imunitatea, suplimente alimentare;
 • extract de rodie este ceva din domeniul de gătit sau șarlatani

O scurtă descriere, ne permite să judece că proprietățile declarate – Tratamentul crema articulațiilor „Sustavin“ fizic imposibil. Acesta nu conține nici un medicament eficient pentru boli ale sistemului musculo-scheletice.

Forma de eliberare Flexomed

Judecând de fotografie postat

Pret special !!!. Faceți clic și vezi !!!

pe site-ul distribuitorului, sticlele sunt produse în flacoane cu un dozator cu o capacitate de 30 ml, sticlele sunt ambalate într-o cutie de carton. Pe pachet este numele producătorului:. SRL „Lebenton“ – o persoană juridică într-adevăr existente cu o adresă în Europa, care lucrează în producția de suplimente alimentare și produse cosmetice

Farmacologie și farmacocinetica

Este imposibil să vorbim despre mecanismului de acțiune pe corpul acestei cremă, deoarece nu studii clinice au fost efectuate. Individual incluse în componentele cremă nu sunt suplimente, astfel încât efectul lor terapeutic este neglijabil. Probabil, în total, acestea acționează pe principiul sinergiei, ușor încălzirea îmbinării, datorită acțiunii iritante de Arnica si usturoi.

Indicații și contraindicații

În instrucțiunile de utilizare, producătorul /

distribuitorul declară Flexomed crema ca un remediu:

 • Artrita;
 • Artroza;
 • Burcita;
 • Gout;
 • Heel pinten.

Judecând după referirea la „avizul unui specialist“ – un osteopat, adică un reprezentant al medicinei non-tradiționale, care utilizează în metodele sale practici, care nu au o bază probatorie și nu sunt confirmate de studiile clinice de eficacitate .

Efectele negative la pacienții care nu sunt observate. Crema este inofensiv ca și apa dacă nu conține nici alergeni EM>

Efecte secundare Flexomed

Efecte secundare asupra cremei poate apărea dacă există o alergie la oricare dintre componentele cremei, substanțele care alcătuiesc baza sau compoziția parfum, parfum parfum. Numai (extract) Conținutul de propolis este indicat pe ambalaj – 1,5 grame per flacon. Într-o astfel de doză nu are nici un efect secundar asupra organismului, precum și terapeutic.

Dozaj și supradozajul

Pe site-ul instrucțiunilor distribuitorului recomandat de a aplica crema la 2, apoi de 3 ori pe zi. (La începutul recomandărilor – de 2 ori,

Pret special !!!. Faceți clic și vezi !!!

la sfârșitul anului – 3). Cât de mult nu este specificat. curs de aplicare de 30 de zile. Dacă urmați logica folosind medicamente, vi se aplică de obicei 2-3 cm. Se recomandă să se aplice 6-9 grame de „Flexomeda“ pe zi. Un ambalaj ar trebui să fie suficient pentru maxim 5 zile.

Interaction Flexomed

Compoziția și concentrația componentelor incluse în Flexomed gel exclude posibilitatea interacțiunii cu alte medicamente, deoarece nu conține nici substanțe medicamentoase active,.

Analogues.

Există o mulțime de analogi de BAAJs vândute prin intermediul site-o pagină, adică nu sunt înregistrate în modul prescris și interzisă de vânzare prin lanțul de farmacii. Să nu-i numim astfel încât să nu inducă în eroare cititorii cu privire la eficacitatea lor.

Produsul următor, care este dezvoltat pe un val de hobby-uri dintr-o anumită categorie de oameni care doresc să fie tratate cu mijloace „naturale“. Baaa, care nu are absolut nici un efect terapeutic, dar frumos publicitate, folosind schema frauduloasă elaborat.

Este așa:

 1. Instrucțiuni de utilizare „Protecta“, ceea ce este inclus în produs și ce efect are
 2. Compoziția Flexinovo BAADA în instrucțiunile de utilizare, mecanismul de acțiune
 3. Instrucțiuni de utilizare a Sustavit pentru

  rosturi, compoziția produsului, indicații și contraindicații

 4. Mecanismul de acțiune al Traumel C în instrucțiunile de utilizare, care este o parte a suplimentului
 5. Beneficii pentru articulații și contraindicații pentru utilizarea în rețete vodca castan
 6. Cum de a face o tinctura lila pentru dureri articulare, există un rezultat pozitiv
 7. Există dovezi că osteon este eficientă în tratarea articulațiilor: adevărat sau mitic
 8. OL>?

Anja Ulf

Mulți se pot spune despre ea, dar poate cel mai important este că este considerată și evidentă. Desigur, ea este, de asemenea, disciplinată, amuzantă și acomodantă, dar se află într-o gamă mai scurtă, în special având în vedere că sunt amestecate și cu cele exigente.
dar ea este ceea ce este atât de populară pentru ea. Prietenii tind să se bazeze pe ea și pe sentimentul ei plin de umor atunci când au nevoie de aplauze.

Nimeni nu este perfect evident, iar Anja are și o serie de neajunsuri. Nehotărârea ei și frumusețea naturii nu fac cea mai mare companie și face lucrurile neplăcute să spunem cel puțin.
Din fericire, natura ei rapidă este de obicei acolo pentru a ajuta cu lucrurile atunci când este nevoie.

S-ar putea să-ți placă și...