Sănătate și Tu

Flybra – sutien invizibil: comentarii, preț, în cazul în care pentru a cumpăra

Caracteristici sutien invizibil Flybra modele minimaliste și funcționale lenjerie de corp, capabil să formeze un clivaj perfect și de a crește sân.

Despre marca

Invisible sutien Flybra este o dezvoltare în comun de către designeri japonezi și francezi. Corsetul este un microvia moale, două cupe conectate prin cheotoare reglabile. Tehnologia unică de zachorowania vă permite să strângeți piept pentru a mări volumul. În interiorul sutien bază de auto-adeziv lipicios, in mod ferm și strâns la corp. Fără cusături exterioare, fara bretele vă oferă posibilitatea de a purta haine revelatoare, transparente sau strânse.

Dezvoltatorii acestui model oferă consumatorilor un corset fara bretele negre si nud. Patru dimensiuni A, B, C, D corespund standardelor internaționale. Flybra face un piept atractiv de orice dimensiune vă permite să efectueze haine deschise, transparente sau strânse.

Bra Flybra este solutia ideala pentru proprietarii de sani mici. Un sistem pentru flotări accentuează vizual, înăsprește, crește glandele mamare.

Ce a făcut

designeri japonezi-franceză pentru o lungă perioadă de timp au dezvoltat un model de top Flybra, pentru a realiza potrivi perfect, comoditate și confort. Una dintre principalele realizări ale creatorilor versatilitatea produsului. Sutienul se potrivește tuturor, fără excepție, la sexul frumos. Flybra invizibil sutien realizat din material respirabil gros, bine capabil să mențină forma și asigură pătrunderea aerului în organism.

cești ovale exterior acoperite cu un material textil compus din nailon, spandex, lycra. Pe plan extern, problema este similară cu mătase și este frecvent utilizat pentru fabricarea de lenjerie. În ciuda faptului că baza de sutien este un material sintetic, este complet sigur și hipoalergenic.

Partea interioară a sutien este acoperit cu un strat de silicon de înaltă calitate, impregnat cu un lichid adeziv. Silicon, în contact cu pielea și deține sutien, acoperi sutien la sân, fără a lăsa reziduuri și fără a strânge. Femeile pot purta toată ziua fără disconfort.

Un element important este dind dă o push-up. Ea efort trage pe. Structura sa user-friendly vă permite să reglați poziția Flybra-sutien invizibil în orice moment.

Reguli de utilizare a

În ambalajul original, conține instrucțiuni detaliate despre utilizarea unui sutien:

 • înainte de a folosi sutien Flybra, se spală sânii cu apă caldă, ștergeți uscat;
 • pentru a îndepărta stratul protector din cupe pentru a desface șireturile, pe rând rolul de a le lipi pe piept cu adeziv;
 • după atașarea cupe pentru a strânge siret până când este confortabil (greu pentru a trage off nu este recomandat), oferind zona pieptului un aspect perfect;
 • stoarce Cupa cu mâinile pentru câteva secunde (număr până la 10) pentru atașare sigură.

Eliminat sutienului invizibil în ordine inversă. După îndepărtarea lubrifia pielea de piept cu lotiune de corp sau crema hidratanta.

Pentru splendoare Dezvoltatorii bust jupoaie Lampadare sugerează centrul ceștilor amplasate deasupra mamelonului pentru formarea unui decolteu sexy eliminați cupe unul față de celălalt și strângeți bine șireturile.

O atenție deosebită

După fiecare utilizare recomandată produse de spălare blândă. Pentru a face acest lucru:

 • dezlega șireturile ;
 • fiecare Cupa pentru clătire în apă caldă ;
 • întinde pe țesătură de bumbac să se usuce natural (uscarea la soare, bateria este interzisă).

Stoarce sutien invizibilității este interzisă.

Pentru a menține calitatea și pentru a crește durata serviciului său va permite respectarea normelor elementare de produse de îngrijire și întreținere:

 1. Nu spălați acoperi sutien în mașina de spălat , în special cu ajutorul pulberii. Acest lucru va duce la distrugerea stratului de silicon interior.
 2. Dacă contaminate, a permis să folosească săpun.
 3. În între purtarea produsul pe stratul lipicios, aveți nevoie pentru a lipi folia protectoare.

Bra Flybra sunt destinate a fi reutilizabile. silicon de înaltă calitate crește foarte mult timpul de funcționare a modelului: acoperi-sutien pentru o lungă perioadă de timp păstrează separeul de proprietate și stick-ul securizat.

Avantajele modelului

Confort, confort, funcționalitate, versatilitate nu este o listă completă de avantaje care marchează proprietarul fericit de sutien invizibil, acoperi Bra.

Corset Innovative Flybra are o serie de avantaje:

 • corsetul este invizibil nu are bretele, catarame, oase, a avut loc cu fermitate de către stratul de silicon interior;
 • se adapteaza la orice profil și mărimea sânului;
 • Design bustier este absolut sigur pentru sănătate;
 • nu cauzează alergii, realizate din materiale hipoalergenice;
 • corectează forma sânului, crescând vizual volumul;
 • nu există limite în haine alegerea, astfel invizibil sub haine de orice fel și se taie;
 • perfect pentru outs de vacanță și utilizarea de zi cu zi.
Sutien Flybra permite sexul frumos pentru a obține efectul dorit, va da încredere, a crea o forma atragatoare.

Dezavantaje

În procesul de utilizare a consumatorilor de sutien invizibil identificat o serie de deficiențe minore:

 1. fixare insuficientă . Conform rezultatelor monitorizării efectuate de către dezvoltatorii modelului acoperi Bra, aproximativ 10% dintre respondenți au declarat că sutienul vine înregistrat dezlipi sau nu pe piept.
 2. îngrijire specială : după fiecare utilizare este necesar să se spele sau să se usuce produsul. În caz contrar, stratul de silicon pentru a lipi murdărie, ceea ce reduce în mod semnificativ durata de viață a sutienului.
 3. dependență lungă . După lenjeriei clasice, dotate cu curele și catarame, Sutien invizibil ia ceva timp sa folosit pentru a. Unele timp, o femeie poate experimenta disconfort psihologic.
 4. pătrunderea aerului slabă pe piele duce la apariția leziunilor pe epiderma.

După analizarea acestor neajunsuri ale produsului, reprezentanții oficiali ai invizibil sutien Flybra act de faptul că deficiențele sunt rezultatul de îngrijire și întreținere necorespunzătoare.

Dezvoltatorii avertizează doamnelor despre contraindicațiile existente:

 • proprietarii pielii sensibile, alergii predispuse;
 • prezența dermatitei cronice sau a altor boli de piele.

Nu este recomandat să poarte sutien invizibil cu o leziune ușoară, asociată cu afectarea integrității epidermei.

Daca apar iritatii pe piele, trebuie să solicite sfatul unui specialist.

Preț

Brassiere invizibil Flay Sutiene este disponibil pentru fiecare client. Producătorul este o politică deliberată de reducere a prețurilor. Pe site-ul oficial al vânzătorului acțiuni deținute în mod continuu, în care costul produsului redus cu 50 70%. Costul mediu al sutien original, Flybra este:

 • în Rusia – NicoFrost ruble
 • în Ucraina – 599 UAH
 • în Kazahstan Tenge 7990
 • în Belarus – ruble belaruse 39
 • în Moldova – 499 lei
 • în Kârgâzstan – som kârgâz 1200
 • în Europa este de 49 de euro

Reducerile se aplică în Rusia și țările CSI.

În cazul în care pentru a cumpăra

Modelul original al sutien poate fi achiziționat doar pe site-ul oficial al producătorului sau furnizorului. Acesta va salva de la falsurile de slabă calitate, în care abundă internetul.

Vand Flybra pe site-ul nu este greu pentru oricine. Este suficient pentru a face următoarele:

 • completați datele personale ale cumpărătorului în fereastra pop-up, nu uitați să specificați numărul de telefon de contact;
 • pentru a răspunde la apel reprezentantului furnizorului de a verifica culoarea, dimensiunea, modelul, adresa de expediere;
 • așteptați notificare despre expediere, apoi sa-l la cel mai apropiat oficiu poștal;
 • să plătească pentru achiziție la livrare.

Numai furnizorii oficiali ai invizibile garantează sutien de înaltă calitate și conformitatea cu caracteristicile menționate mai sus. Puteți comanda produsul în comerțul cu amănuntul și en-gros.

Caracteristici sutien invizibil Flybra modele minimaliste și funcționale lenjerie de corp, capabil să formeze un clivaj perfect și de a crește sân. Despre invizibil sutien marca Flybra este o dezvoltare în comun de către designeri japonezi și francezi. Corsetul este un microvia moale, două cupe conectate prin cheotoare reglabile. Tehnologia unică de zachorowania vă permite să strângeți Sani, Marire …

Anja Ulf

Mulți se pot spune despre ea, dar poate cel mai important este că este considerată și evidentă. Desigur, ea este, de asemenea, disciplinată, amuzantă și acomodantă, dar se află într-o gamă mai scurtă, în special având în vedere că sunt amestecate și cu cele exigente.
dar ea este ceea ce este atât de populară pentru ea. Prietenii tind să se bazeze pe ea și pe sentimentul ei plin de umor atunci când au nevoie de aplauze.

Nimeni nu este perfect evident, iar Anja are și o serie de neajunsuri. Nehotărârea ei și frumusețea naturii nu fac cea mai mare companie și face lucrurile neplăcute să spunem cel puțin.
Din fericire, natura ei rapidă este de obicei acolo pentru a ajuta cu lucrurile atunci când este nevoie.

S-ar putea să-ți placă și...