Sănătate și Tu

Flying jucării Minion: comentarii, preț, în cazul în care pentru a cumpăra

Slim Jeggings poate ascunde defectele de o forme imperfecte devin vizual mai flexibil de 1-2 mărime

Ce este

& nbsp;.
Flying Minion jucării h1>

Toate cele mai importante informații din 1 clic

 • 1 Cine sunt protejații?
 • 2 arate ca jucării?
 • 3 manual
 • 4 Cum să joace
 • 5 Ce este util?
 • 6 parametrii tehnici
 • 7 Preț
 • 8 În cazul în care pentru a cumpăra Minion zboară?
  • 8.1 Cum comand?
 • 9 Evaluare

Revizuirea jucării pentru copii care zboară Minion . minions de desene animate haioase indragite de copii nu numai, ci și părinți.

Nașterea unui copil este cel mai bun lucru care se poate întâmpla unei persoane. Capacitatea de a face sugari cadouri & mdash; un frumos a funcțiilor mamă. Dar există un „dar“! Copiii își pierd repede interesul pentru tot ce este nou. Chiar și mai tare transformator sau de moda Barbie în curând obosit, și copilul, fiind într-un magazin de jucării întreabă din nou: „Cumpara acest!“

Din păcate, banii nu cresc pe un copac și nu cad din. cer. Prin urmare, în mod constant pentru a satisface un capriciu de moment al copiilor părinți nu sunt doar în măsură să. Ocazional, trebuie să spun nu. Apoi, un copil dezamăgit trudges acasă cu capul plecat și merluciul, gândire, „Din nou joc cu jucării vechi!“. Dar, uneori, există jucării, să vină înapoi la tine din nou și din nou. Printre acestea Minions.

Cine sunt protejații?

Industria de animație alimentează în mod constant interesul intens al copiilor la noi distracțiile. În fiecare zeci de ani noi de animație minunat, personajele principale, care vor fi în curând pe rafturile magazinelor sub formă de jucării. Nu a fost cruțat această soartă și protejații desene animate de lung metraj cel mai bine-cunoscut „josnic mine“ și „mine josnic 2“ (2010, 2013, respectiv).

În vara anului 2015 premiera a prequel acestor benzi sub titlul simplu „Minions“. Caseta istorie de birou cu privire la originea minions mici toate ticalosi depasit 1 miliard de $. Amuzant, distractiv, medii, planuri care sunt în mod constant de rupere în jos, a câștigat milioane de fani în rândul copiilor și adulților. În cazul în care fosta popularitate a tinerilor galbene au fost la nivelul de Jessie și noutățile de la „Toy Story“, astăzi micile creaturi în fața tuturor.

Succesul Runaway de creaturi ciudate este în aparență și caracterul lor. Animatorii au încercat să-i înfățișeze asistenții de răufăcători posibil mai amuzant. Ei au venit cu o formă asemănătoare unei cutii cilindrice din plastic de ouă „Kinder surpriză“. Pune pe ele rotund puncte „Potteresque“. Au adăugat ochi amuzant și i-au învățat să vorbească o limbă specială.

Conform scenariului, o creatură galben este rezultatul experimentelor genetice. Ei au capacitatea de a stralucesc in intuneric. Ei nu au nevoie de spacesuits să rămână în spațiu. Silly, dar amuzant copii de umor, de asemenea, plăcut publicul de masă. Diligența și zel cu care își desfășoară activitatea rea, doar farmec

& nbsp;.

Succesul filmului de animație a fost utilizat rapid de către producătorii întreprinzători, care au lansat o copie exactă a ciudati colorate . Deliciul copiilor și astăzi nu există nici o limită! Moale, tare, din plastic, din lână, în mișcare, cântec, dans …. Unele creaturi pur și simplu nu a produs

Toy & mdash!; hitul absolut al 2015. pranksters galbene mici cu elice savurat pentru mii de copii. Popularitatea de cele mai recente distracție este avânt.

Cum să arate ca jucăriile?

Dintre toți oamenii din cele mai mari minions de dragoste sunt Dave și Stuart. Dave & mdash; subțire smiley doi ochi al cărui păr este întotdeauna pieptănat într-o despărțire laterală. Stuart omul cu un singur ochi, cu părul lipit în direcții diferite. El este foarte bun și sincer. Aceste două personaje au câștigat privilegiul de a zbura împreună cu copiii

Aspectul fiecărei jucării cât mai aproape de original: a. Figura galben, într-o salopetă albastră, cu ochii rotund maro, ochelari mari și zâmbet larg. Elemente suplimentare ale răufăcătorilor mici sunt elicele încorporate în centrele de topuri. Ele constau din patru lame: două fund, doi de top. Pe butonul negru „talpi“ on / off și senzor.

personaje de desene animate amuzante cu atenție vopsite, toate detaliile sunt clar definite. Materialul plastic din care sunt realizate, destul de durabil, placut la atingere. colțuri ascuțite și denivelările.

minions pachet Dave și Stuart într-o cutie de carton robust, cu imagini color. Partea din față a ambalajului este fabricat dintr-un material sintetic transparent subțire. Minion este ținut în interiorul o folie de plastic transparent, cu panou de control încastrat și un încărcător USB.

Panoul de control este vopsit în culoarea galbenă. Partea frontală este un buton de alimentare, un buton pentru a intra în modul de atingere, maneta de comandă, lampa de semnalizare. Partea din spate este echipat cu un compartiment pentru baterii mizinchikov.

Manual

funcționare adecvată Interesantă al invenției furnizează o baterie (în figură) și trei baterii AAA (control de la distanță). La cheltuiala de energie stocată și semnale de la elicele la distanță deasupra capului cifrele galbene încep să se rotească rapid. Zburător Minion jucărie se ridică, apoi încet cade în jos. Pașii sunt repetate ori de câte ori doriți.

Pentru a încărca bateria, conectați pur și simplu o parte a încărcătorului furnizat la calculator, tableta sau telefon. Cealaltă parte care urmează să fie introdus în fanta de pe „tălpi“ ale eroului. Procedura de încărcare durează aproximativ 25-30 de minute.

Inclus în figură senzorii reacționează la abordarea obstacolelor. Ei „push“ distracție interactiv de la suprafață în cazul în care panoul este activat modul de atingere.

Cum se joacă

 1. După despachetare caseta, instalați mai întâi baterii în telecomandă. Bateriile sunt de obicei taxate dacă nu, reîncărcați-le.
 2. Porniți pe ambele dispozitive acoliții. Pentru aceasta semnat într-un mod de butoane standard (ON / OFF). După activarea clipiri roșii indicatorii de pregătire.
 3. Pune un Stewart (Dave), pe o suprafață plană și punctul la telecomandă. De asemenea, noua inginerie este posibil să se țină în mâini și pentru a rula palma.
 4. Cu ajutorul unei pârghii pentru a da o cifră în mișcare activă. Ridicați și coborâți-l atunci când doriți. Când dezactivați senzorul și transferarea prematură pârghia în poziția de sus, se va prăbuși pe podea. Nu a fost rupt, astfel cum este calculat pe un număr mare de picături.
 5. Când răufăcătorii asistent senzor va porni de la diferite suprafețe (de exemplu, de masă sau în palmă) pe cont propriu.

inventia zburător vertical. Brațul poate lua două poziții: „Up“ / „Jos“. timpul de zbor normal este de 10-15 minute. Înălțimea poate fi reglată independent.

Ce este util?

Cea mai recentă interactiv jucărie Minion zboară are un impact pozitiv asupra dezvoltării generale a copilului.

 1. Se dezvoltă o coordonare și abilități motorii fine. Pentru a gestiona o invenție miracol, este necesar să se deplaseze în mod constant mici parghia & mdash; îmbunătățește abilitățile motorii fine și dexteritate. Jocul este însoțit de mișcare continuă. Copilul poate sari, crawl, executați pentru deplasarea pe calea aerului invenției de a dezvolta astfel sistemul vestibular și orientarea în spațiu.
 2. Trezește imaginația, fantezie. Introducere figuri amuzante în aventurile lor fabuloase invariabil vor îmbogăți și însufleți lumea interioară a copilului.
 3. Există un interes în legile fizicii și natura. Copiii vor dori să învețe cum să lucreze invenția. Reach pentru cunoaștere.
 4. Îmbunătățește starea generala de sanatate. Joaca-te cu minions poți în aer liber (exercitarea, îmbogățirea cu oxigen).
 5. Ridicată starea de spirit. distracție activă distracție cu renume mondial personaje de desene animate va afecta în mod pozitiv starea emoțională a copilului.
Achiziția va fi evenimentul cel mai memorabil în viața lor iubit copil. Ei vor aduce o mulțime de bucurie și un impact pozitiv asupra dezvoltării tinerilor

Parametrii tehnici

& nbsp;.

 • Figura înălțimea de 5,5 sau 6,5 cm;
 • lăţimea cifrelor este de 5,5 sau 3,5 cm;
 • înălţimea elicei 6 cm;
 • Lățimea elicei 14 cm;
 • Lungimea telecomenzii 8cm;
 • Lățimea panoului 4 cm;
 • Wire lungime 60 cm

Ambalaj:

 • Lățime & mdash; 19 cm;
 • Inaltime & mdash; 20 cm;
 • Grosime & mdash; 5 cm

Preț

Suma de bani pe care va trebui să dea pentru a obține jucărie zboară Minion, depinde de două componente. Primul este costul produsului. În al doilea rând & mdash; costul de livrare

& nbsp;..?

Costul de expediere este determinată de distanța dintre regiunea

În cazul în care pentru a cumpăra Minion zboară

înaltă popularitate a jucăriei zboară minion cu telecomanda a dat naștere unui val de fraudă. răufăcători mici sunt realizate din material plastic de calitate slabă, vopsea proastă, vopsea toxică, insuficiență de inserție, etc asigură că achiziția nu este o dezamăgire amară pentru tine si copilul tau, ai nevoie de o abordare responsabilă față de alegerea vânzătorului. Un produs defect nu poate deranja numai copilul, dar, de asemenea, efecte adverse asupra sănătății sale. Numai distribuitor oficial, care lucrează direct cu producătorul pentru a garanta autenticitatea calității produsului și 100%. Feriți-vă

Cum de a comanda

Pentru a cumpăra Minion de zbor trebuie să:!?.

 1. Du-te la site-ul oficial al implementatorul li >
 2. O formă specială de a părăsi datele tale (nume, telefon de contact).
 3. Așteptați apelul.

Un angajat al dealership vă va apela și va specificați detaliile comenzii. Cu aceasta, va fi capabil de a discuta detaliile de livrare, plata, se întoarce, de garanție. După confirmarea comenzii va trebui doar să aștepte atunci când coletul va veni in orasul tau. Modul de operare call center:. Zilnic 08.00-22.00 GMT

Transport minions, prin serviciul de transport post rusesc. Plata se face după jucării sosirea la oficiul poștal din orașul tău. În loc vă puteți asigura siguranța produsului, autenticitatea achiziției, pentru a verifica integritatea ambalajului, etc. Dacă sunteți mulțumit, nu ezitați să plătească pentru achiziționarea și livrarea lucrătorului poștal. El va trimite banii vânzătorului.

Locuitorii capitalei și Sankt Petersburg pot primi achiziția de pe a doua sau a treia zi de la comanda. În prezent regiunile din Rusia, coletul poate dura până la 2 săptămâni.

Distribuitor oficial funcționează în conformitate cu legea care garantează dreptul de a returna bunurile în termen de 14 zile calendaristice de la data achiziționării ( “Cu privire la protecția drepturile consumatorilor “). De asemenea, vânzătorul garantează confidențialitatea tuturor etapelor tranzacției și a datelor personale. Minion cu telecomanda testate înainte de expediere temeinic, testat. Detalii privind politica de confidențialitate și garanțiile oferite de vânzător, care sunt descrise pe site-ul web.

Acum știi cum să comande, modul de încărcare și cum să se joace cu noua inginerie de produs. Operațiunea infatuat Stuart și Dave nu va cauza probleme

Producător:.. China

Revizuirea jucării pentru copii care zboară minion. minions de desene animate haioase indragite de copii nu numai, ci și părinți. Nașterea unui copil este cel mai bun lucru care se poate întâmpla unei persoane. Capacitatea de a face sugari cadouri & mdash; un frumos a funcțiilor mamă. Dar există un „dar“! Copiii își pierd repede interesul pentru tot ce este nou. Chiar și mai tare transformator sau …
Flying jucării Minion
Flying jucării Minion
2016-03-03
admin

& nbsp;

Evaluare

popularitatea unui produs

& nbsp;

71
& nbsp;
Du-te pentru a stoca
În ansamblu Evaluare: 4,78 (3 voturi) small>
& nbsp;

Для детей 2016-03-03

admin

->

Distribuiți
& nbsp;!

Fiecare femeie vrea sa arate falduri subțire și elegant, dar uneori trădătoare pe abdomen și coapse necesită corecție imediată. Ce puteți face pentru a restricționa produsele alimentare, pentru a rula la clubul de fitness? Nu am. Va ajuta la rezolvarea problemei Jeggings populare, cu un efect de slăbire. Aceste pantaloni sunt o salvare reală pentru sexul frumos, obosit de a lupta pentru o figură frumoasă cizelat în sala de sport, nu doresc să respecte în mod constant dieta ​​p>

Jeggings .; o simbioză a două tipuri de cele mai populare pantaloni. Confortul ei vor da cote pentru jambiere confortabile, care arata ca blugi la modă elegant.

blugi spectaculoase accentuează în mod favorabil demnitatea siluetei feminine, dar provoca unele disconfort, nasturi si fermoar dureros săpat în piele. Acest lucru este valabil mai ales de modele cu aterizare redusă. Costum din tesatura moale si, din nou expus coturile urâte. O soluție rezonabilă & mdash; achiziționarea de ghetre cu efect de slăbire Slim Jeggings.

Produsul este foarte convenabil, confortabil, moale. Pe plan extern, diferă puțin de blugi, dar păstrează principalele avantaje ale jambiere.

Un pic despre marca

Jeggings Jeggings Slim este special conceput pentru a ascunde o evidentă problema pentru a corecta forma pieselor seducătoare ale corpului feminin, prelungi vizual piciorul, da o siluetă fată subțire. Ei pot uita de burtă neatractive, spori frumusetea, linii netede, ascunde defecte vizibile.

Este important de știut. Cuvântul „Jeggings“ designeri a venit cu pentru a desemna „blugi Intinderea“. pantaloni unic, dezvoltat în 2009, câteva luni mai târziu au izbucnit în piață.

Astăzi brandul a câștigat o popularitate cu adevărat la nivel mondial. Faimoasa stea în viața de zi cu zi prefera Sliema. În garderoba Victoria Beckham, Sienna Miller, Paris Hilton, Gwen Stefani, Kate Bosworth, Rihanna, Kim Kardashian si Beyonce au întotdeauna o semnătură cuplu Slim Jeggings.

Aspect și design

La o primă privire rapidă Jeggings Slim Jeggings seamănă cu standard de blugi obișnuiți denim. Culori (albastru, negru, gri), copii exacte ale predecesorilor lor

De la caracteristici de modelare sora denim pantaloni:.

 • O creștere ridicată. Cele mai multe lucruri din blugi, au o talie mult mai mici, cifrele devin zonele cu probleme prea vizibile. Largă jambiere betelie creează o siluetă frumoasă. Venind de la liniile netede talie face abdomen plat, fese ridicat, șold, elegant, fără a „chifle“ murdar;
 • încuietori, fermoare, nasturi. Produsul este decorat cu elementele pictate nu au dispozitive suplimentare. Lipsa de elemente de fixare contribuie la confortul suplimentar, nici o presiune asupra tesatura moale, pantalonii sunt ușor să te îmbraci / îndepărtat;
 • Disponibilitatea unei centuri largi. tricot verticale modele linia taliei, fixare ușor la șolduri, camuflarea imperfectiunea formelor;
 • Absența cusături;
 • țesut mai puțin dens. Materialul elastic nu este predispus la ridare;
 • Funcții. Jambiere pentru a se potrivi cu orice haine. Nu este nevoie pentru a pierde in greutate sau de a cumpăra pantaloni noi, chiar și cu o schimbare semnificativa in greutate.

Ca și colanți, articole din tesatura stretch ia cu usurinta forma corpului. Dar există unele mici diferențe:

 1. materie opacă Dens. Sub lenjerie pantaloni marca nu este vizibil;
 2. Prezența buzunare crestate. legging convențională este prevăzută cu elemente decorative faux, buzunarele sunt reale;
 3. Durabilitate. Fabricat din structura densa material sintetic de calitate, acestea rareori pauza, standard de îngrijire, se spală delicat, nu este nevoie să de fier;
 4. Jeggings poate fi purtat nu numai fete zvelte. În prezența jambiere exces de greutate sunt, zonele cu probleme obtiva îngrășarea. Jeggings camufla excesul de grăsime.

Materiale

Fabric este format dinlyester / denim (80%), spandex / elastina (20%). Materialul este sigur pentru sanatate, dezvoltat printr-o tehnologie specială SLIM TEXT, ceea ce face problema este comprimat, menținerea musculare într-o stare de tonus. Cu cât procentul de elastan / spandex, proprietăți superioare de slăbire.

Datorită unei substanțe sintetice bazate absoarbe rapid umezeala, se usucă repede, este durabil, placut la atingere, ușor, nu cutelor. Umplerea pantalonii în cizme sau botine, este imposibil de detectat faldurile unui acordeon.

Caracteristici

vizual Jeggings pic diferit de blugi reale. Datorită comprimării și materialul subțire creează iluzia unei figuri perfecte. Orice fată în ele arata mai subtire. Impresia generală întărește cu toc înalt.

Slim Jeggings contribuie la îmbunătățirea sistemului circulator, permițându-le să fie utilizate ca lenjerie de corp corectiv terapeutice alternative. Materia nu comprima organele interne și piele, astfel încât Jeggings Slim Jeggings nu sunt tangibile. Acest lucru oferă un plus de confort si usurinta.

Pentru a alege modelul potrivit este ușor. Disponibil în trei dimensiuni:

 • S-M. Imbracaminte conform cu dimensiuni standard 40-46, talie 60-80 cm, solduri 90-98 cm;
 • L-XL. Aceste pantaloni pot fi cumpărate pentru toate fashionistele care poarta dimensiuni 46-54, volum: 80-90 cm (talie), 98-118 cm (solduri);
 • XXL-XXXL. Modelul special concepute pentru femei mari, în viața reală, cumpărarea de haine de la dimensiunea de 54 și volume mai mari de 90-102 cm, 112-124 cm, respectiv.

Discrepanțele fundamentale ale câțiva centimetri sunt nu. elasticitate ridicată a materialului, lipsa unei centuri rigide vă permit să poarte aceleași fete de dimensiuni, cu parametri diferiți. Pentru a obține un model adecvat prin intermediul internetului. Cel mai important adaptate pentru a se potrivi cu propriile forme.

Fetele care au suficient de formă tridimensională, este recomandabil să cumpere haine de dimensiuni mai mari. Nu ar trebui să fie ispitit de dimensiuni mai mici, în speranța de a obține cel mai bun efect. Rezultatul va fi opusul. Trageți pantalonii afară, dar ele sunt în mod constant în alunecare Comisia versanților sau o plimbare lungă.

Colanti cu curele nu afectează greutatea proprietarului lor, ei doar vizual subțire 1-2 dimensiuni, dar efectul de pierdere în greutate, în ciuda publicității largi, nu este permisă.

Oamenii Jeggings se potrivesc

 • Femeile care sunt supraponderali, care doresc să se ascundă de centimetri in plus in zonele cu probleme;
 • asorteaza cu orice pantof (perfect cu balerini mocasini, adidași, pantofi cu toc, cizme gleznă, cizme.);
 • Iubitorii de haine casual confortabile;
 • fetele active care preferă să te îmbraci de călcat rapid, nu deranjat de haine;.
 • Sport, gimnastica, dans

avantajele Jeggings

Aici sunt principalele avantaje ale jambiere cu efect de slăbire Slim Jeggings:

 • confort, comoditate, practic;
 • Frumusete, atractivitate, aspect seducător;
 • efect slăbire, permițând astfel să corecteze cifrele neajunsurilor;
 • Mod Design ERN, datorită cărora fashionista va rămâne mereu în trend;
 • cost scăzut;
 • Mai multe culori;
 • Lipsa de elemente de fixare, numărul minim cusăturilor;
 • Densitate, țesut opacitate;
 • capabil să poarte pantaloni în vreme rece datorită prezenței unui bouffant mici pe suprafața interioară;
 • terapeutice efect;
 • capacitatea de a crea orice imagine

Preț

costul produsului de pe site-ul includ reduceri la fel de mare ca jumătate din. prețul inițial al mărfurilor. Pentru a comanda modelul la un preț redus pentru următoarele regiuni:

În cazul în care pentru a cumpăra

Pentru a achiziționa produse de calitate, vă rugăm să faceți o rezervare pe site-ul oficial al producătorului vânzătorului autorizat, asigurându- produse de înaltă calitate. Cumpara Slim Jeggings la Moscova și St. Petersburg direct din depozit, livrare prin curier este posibil. În alte regiuni livrarea se face prin intermediul oficiilor poștale ale Rusiei.

Feriți-vă de imitații. Multe reclamații primite de la clienții care au achiziționat bunuri analogice la prețuri reduse de la firmele-o zi, simulare real de tranzactionare Sliema.

Slim Jeggings poate ascunde defectele de o forme imperfecte devin vizual mai flexibil de 1-2 mărimea. Ce Fiecare femeie vrea sa arate falduri subțire și elegant, dar uneori trădătoare pe abdomen și coapse necesită corecție imediată. Ce puteți face pentru a restricționa produsele alimentare, pentru a rula la clubul de fitness? Nu am. Va ajuta la rezolvarea problemei Jeggings populare cu …
& nbsp;

Anja Ulf

Mulți se pot spune despre ea, dar poate cel mai important este că este considerată și evidentă. Desigur, ea este, de asemenea, disciplinată, amuzantă și acomodantă, dar se află într-o gamă mai scurtă, în special având în vedere că sunt amestecate și cu cele exigente.
dar ea este ceea ce este atât de populară pentru ea. Prietenii tind să se bazeze pe ea și pe sentimentul ei plin de umor atunci când au nevoie de aplauze.

Nimeni nu este perfect evident, iar Anja are și o serie de neajunsuri. Nehotărârea ei și frumusețea naturii nu fac cea mai mare companie și face lucrurile neplăcute să spunem cel puțin.
Din fericire, natura ei rapidă este de obicei acolo pentru a ajuta cu lucrurile atunci când este nevoie.

S-ar putea să-ți placă și...