Frumusete, PutereȘtiri, Sănătate, Sănătate și Tu

Frecvența atrială a valului ridică Windows

Filarea atrială (latină) fibrillatio atriorum) este o tulburare a ritmului cardiac manifestată prin acțiunea prea rapidă, dar regulată, electrică și sistolică a atriumului. Frecvența excitației atriale este de aprox. 250-300 / min .

Cauza și imaginea flutterului atrial

Cauza flutterului atrial poate fi un punct focal non-nazartic în una dintre atriuri, declanșând excitare la o rată de 260-340 / min. Valurile excitate de excitație se propagă simultan în multe direcții. Nodul atrioventricular poate efectua până la 200 de bătăi pe minut. Astfel, blochează parțial conducerea unui astfel de val rapid de excitație de la atrium la ventricule, datorită cărora ventriculele se micsorează cu o frecvență maximă de 120-170 / min.

Eliberarea flutterului la aproximativ 200 / min, determină demisia blocului și camera se micșorează cu viteza de excitare atrială. Astfel, în ciuda activității atriale rapide și a efectului inhibitor al nodului atrioventricular, acțiunea cardiacă poate fi normală sau ușor accelerată.

Tromboza atrială este asociată cel mai adesea cu boli cardiace organice, cum ar fi bolile cardiace sau fibrilația atrială. Cardiomiopatiile au supraviețuit deschiderii atriale, infarctului miocardic și pericarditei. Uneori apare la persoanele sănătoase în cursul bolilor legate de inimă, de ex. în cazul astmului. inflamația plămânilor, vezicii biliare sau meningelor.

Simptomele flutterului atrial

Simptomele flutterului atrial paroxistic includ:
– palpitația inimii,
– dispnee,
– amețeli,
– durere la nivelul arterei coronare,
– accelerarea bruscă sau decelerarea ritmului cardiac datorită modificării posturii corpului pacientului,
– ocluzia mai rapidă a venelor cervicale,
– ritmul ventricular regulat,
– posibilitate imediată în cazul variabilității blocului atrioventricular.

Frunza atrială cronică poate duce la insuficiență cardiacă.

Diagnosticul flutterului atrial

Diagnosticul flutterului atrial se bazează pe examinarea ECG.

În plus, posibilele nereguli pot fi înregistrate prin intermediul unei flebograme, care înregistrează valuri atriale mult mai des decât undele ventriculare.

În diagnosticul diferențial, fibrilația atrială este mai puțin frecventă în stenoza venelor stângi de ieșire și hipertiroidism, iar ritmul cardiac este normal.

Tratamentul flutterului atrial

Tratamentul flutterului atrial paroxistic implică utilizarea chinidinei cu foxglove, cardioversia electrică, lanatozida C, medicamentele care blochează receptorii beta-adrenergici.

Atât flutterul atrial cronic este rectificat prin cardioversie electrică, folosind digitalis și chinidină pentru a menține măsurarea. În cazul flutterului atrial cronic, este puțin probabil ca cardioversia să aibă efectul dorit.
Zhaneta Malec

– boli interne “, Andrzej Szczeklik, medicina practica, Cracovia.
– Interna Harrisona “, Fauci, Braunwald, Isselbacher, Wilson, Martin, Kasper, Hauser, Longo, Ed. Czelej, Lublin.
– bolile interne “, Franciszek Kokot, editura medicală PZWL, Varșovia.
– Interna “, Włodzimierz Januszewicz, Franciszek Kokot, ed.

Anja Ulf

Mulți se pot spune despre ea, dar poate cel mai important este că este considerată și evidentă. Desigur, ea este, de asemenea, disciplinată, amuzantă și acomodantă, dar se află într-o gamă mai scurtă, în special având în vedere că sunt amestecate și cu cele exigente.
dar ea este ceea ce este atât de populară pentru ea. Prietenii tind să se bazeze pe ea și pe sentimentul ei plin de umor atunci când au nevoie de aplauze.

Nimeni nu este perfect evident, iar Anja are și o serie de neajunsuri. Nehotărârea ei și frumusețea naturii nu fac cea mai mare companie și face lucrurile neplăcute să spunem cel puțin.
Din fericire, natura ei rapidă este de obicei acolo pentru a ajuta cu lucrurile atunci când este nevoie.

S-ar putea să-ți placă și...