Sănătate și Tu

FulLips – pompă pentru augmentarea buzelor: comentarii, preț, în cazul în care pentru a cumpăra

Răsfoiți cele mai populare instrumente pentru augmentarea conservatoare FulLips de buze: tipuri, principiul de funcționare, caracteristicile de utilizare, contraindicații, preț.

Ce este FulLips?

Conform statisticilor stricte, primele trei părți ale corpului de sex feminin care oamenii mai întâi de toate să acorde o atenție pentru a include bureți. Această cutelor universală a pielii-mușchi are multe funcții: ajută să mănânce, să vorbească, pentru a măsura temperatura, să zâmbească. Acesta conține o sută de ori mai multe terminatii nervoase decât vârful degetelor. De ce ne place să-i sărute!

Buzele întotdeauna în vedere. Ele atrag atentia prin culoarea, forma și dimensiunea. Psihologii au descoperit chiar și o corelație între forma buzelor și caracterului unei persoane. Pruna, oamenii de stiinta spun, face parte din oameni senzuale, energia sexuala, care are o fântână. Astfel de oameni sunt înconjurate de admiratori, admiratori. Ele sunt sociabil, prietenos. buze subțiri este atribuită doamnelor cu un caracter rău, rezervat, de tip introvertit care a fost folosit pentru a atinge în mod independent obiectivele. Ele sunt de multe ori neîncrezători și timid. În dragoste afaceri sunt în mod constant se confruntă cu provocări, atât de mult vă faceți griji și suferință. caracter puternic vointa de multe ori le duce la singurătate.

Desigur, aceste caracteristici sunt doar un procent mic de femei. Dar stereotipului sociale predominante pune într-adevăr oameni cu buzele înfoia un popor crestătură cu pliuri înguste. Pentru că puțini oameni doresc să se îngropa în lumea interioară profundă a închis a sexului frumos, atunci când există este deschis, vesel Muse. Deci, multe femei cu buze subtiri se expun la o varietate de proceduri de creștere a acestora. Multe umple contururile de materiale de umplutură, produc ukoly verticale sunt de acord cu lipofilling etc.

Un intreprinzator american pe nume Linda Gomez, a decis că aș fi în stare să crească buzele fără a recurge la proceduri cosmetice, rezultatul care este imprevizibil. După numeroase experimente, ea a inventat un dispozitiv unic, ușurința de utilizare, care este pur și simplu șocant. Este vorba despre pompa pentru marirea buzelor FulLips. Invenția a explodat într-adevăr industria frumuseții!

țările vorbitoare de engleză rupt imediat primul lot de pompe & mdash; din curiozitate. Și știi ce a fost verdictul universală? “Functioneaza!”. Bloggerii din întreaga lume au confirmat eficacitatea acestui dispozitiv unic.

Se pare ca

Linda Gomez a patentat trei tipuri de pompe:

 1. oval mic (oval mic). Segment adaugă volum. Conceput pentru bureți înguste mici. Ajută fetele cu creșterea volumului buzelor într-o anumită parte.
 2. oval Medium (Medium Oval). Se recomandă ca reprezentanții buzelor subțiri. Este cea mai bună alegere dacă doriți să crească numai jumătatea superioară / inferioară.
 3. cerc mare (Round Large). Proiectat pentru femei cu îngrășa buzele, pentru a le face și mai mare.

rotofei extern pentru marirea buzelor FulLips arata ca un capac de culoare roșie, cu dimensiuni și forme diferite. Pe partea convexă arată bureții neutilizate. Side, aplicat la secțiunea gurii, are o gaură gol, înconjurat de o bandă largă omogenă (RIM). Această bandă elimină leziuni ale pielii delicate și permite să producă nedureros polerowanie.

Cum funcționează

buzele bărbatului format din trei părți: piele, intermediare, și membranele mucoase. Procedura activează fluxul sanguin. vid, contribuie la umflarea straturilor. Ei devin mai acționează tridimensional. Cu cât paperwhite burete, cu atât mai mult se umfla, cu atât mai mult să iasă în evidență. Acest efect poate dura până la 2-3 ore. Apoi, ar trebui să se repete procedura. De-a lungul timpului, pielea răspunde mai rapid și păstrează volumul ca un pic mai mult.

Cum să utilizați

Înainte de aplicare directă este de a pregăti.

 1. Eliminare cosmetice: ruj, luciu.
 2. Dacă buzele uscate, crăpate, trebuie să le ungeți cu un balsam sau ruj igienic.
 3. Este posibil să frece ușor perie de dinți pentru a evita pielea rupt.
 4. Asigurați-vă că pompa este curată. La prima utilizare se spală noul produs cu apă caldă și săpun.

După procedurile de pregătire, puteți trece direct la creșterea volumului.

 1. Se aduce curat și uscat pompa la buze.
 2. Se apasă ferm de indreptare pentru a crește FulLips de buze și trage tot aerul, care închide aparatul. Formată în interiorul vidului asigura fluxul sanguin.
 3. Țineți în această poziție timp de 5-40 secunde.
 4. Apoi trageți buzele. Aerul va pătrunde în gaura, pompa se va recul.
 5. De mai multe ori se repetă procedura.
 6. Evaluarea rezultatelor.
 7. Aplicare ruj, luciu, balsam & mdash; tu esti bine să plec.

Numărul de repetiții depinde de forma originală a buzelor (decât este, mai lungi și mai frecvente tratamente) și efectul dorit. După un timp, se va adapta la aparat și selectați cea mai bună metodă pentru tine tonirovaniya. Unii preferă mișcare pe termen scurt intermitent (5-8 ori timp de 15-20 de secunde), altele & mdash; lung exploatație rotofei pe buze (de 3-4 ori timp de 30-40 secunde).

FulLips este eficient pas, în condiții de siguranță către senzual, invitând buzele. El va crește ușor volumul, dă o frumusete extraordinara de forma, îndeplinind visul de îngrășa buzele.

Avantaje

Milioane de fashioniste, care a cumpărat buzele Ful, rețineți aceste avantaje:

 • Securitate. invenție americană elimină necesitatea de a organiza proceduri cosmetice traumatice. Nu va trebui să introducă produse chimice și organice sub piele. Buzele tale vor deveni mai mari de un conservator.
 • Un rezultat fiabil. Nu contează ce formă nu te-ai înzestrat de natură, FulLips se poate ocupa la 100%. Chiar și un îngust buze, expresie dobândi forma atractiv și forma frumos noi.
 • Accesibilitate. Dacă veți compara costul de proceduri cosmetice pentru a crește volumul și valoarea Planera, fără îndoială, câștigă ultimul.
 • rezultat natural. metode de înfrumusețare de multe ori se schimba drastic aspectul lor, uneori, denaturând forma naturala a buzelor tale. Invenția unică nu va desfigura, nu se arunca în groază, sau disperare. După tonirovania urme chiar și în jurul buzelor nu vor. O formă va fi newfound cât mai aproape de natural.
 • Speed. îngrășa buzele devin într-o chestiune de minute. Nuanță & mdash; și să vină la o dată sau de la locul de muncă.
 • Absența durerii. Dimpotrivă, fluxul de sânge va fi frumos pentru a încălzi zona gurii proeminente ca și cum ai fi făcut doar cu pasiune cu persoana iubita.
 • Compactitatea. Dimensiunile mici ale dispozitivului permit să-l purta cu tine chiar și în ambreiajul petite. El va fi întotdeauna la îndemână. În cazul în care acțiunea de rindea opri, puteți lăsa la „praf de nasul meu“, și înapoi cu buzele de lux, senzuale.
 • Creșterea de sine. Înțelegerea că buzele au dobândit aspectul dorit, și de a spori încrederea în sine. Oamenii din jur vor fi mult mai probabil să acorde o atenție la tine. starea de spirit minunat livrate senzații noi, va atrage oameni interesanți și noi prieteni.

Design-ul unic poate deveni un fel de „sondă“, prin care înveți, ești buze pline sau nu.

FulLips Amplificatorul de buze este cea mai bună alternativă la proceduri cosmetice agresive. Este complet sigur, accesibil, eficient și eficace. Alege ce e mai bun!

contraindicațiile

Restabilizator are aproape nici contraindicații. Acesta poate fi folosit și de bărbați și femei de toate vârstele. Adolescenți este, de asemenea, nu interzisă. Singura problemă: dacă buzele dumneavoastră herpes & mdash; să se abțină de la utilizarea acestui dispozitiv. În caz contrar, infectia se poate raspandi la parti sanatoase ale buzelor.

Pentru a utiliza produsul trebuie să fie atent: nu retracta pompa la o parte, în caz contrar s-ar putea deteriora pielea și poate cauza aparitia prematura a ridurilor. Nu depășiți specificată de timp „aspirație“. Din cauza graba excesivă de sânge feței poate părea zdrobit, învinețită. posibile leziuni vasculare, amorțeală tranzitorie, furnicături. Mai sigur în timp pentru a face procedura din nou, decât îngrijorat de starea feței și a pielii.

Pentru a evita fisurile și iritarea, lăsa singur burete cu cel puțin 2 zile pe săptămână. O cremă bogată aplicată înainte de procedura și pe timp de noapte, nu-i va face rău.

Nu încercați să pomilovat cu ajutorul mijloacelor improvizate. Capacele sunt de la medicamente, ochelari, argila de casă sau mucegaiuri ipsos traumatice. Ei nu pot face față cu sarcina, deoarece face FulLips, dar poate deteriora pielea delicata a buzelor.

Îngrijirea

Înainte de prima utilizare, clătiți aparatul cu apă caldă și săpun antibacterian sau ștergeți cu o cârpă. La finalul „umflarea“, se clătește, de preferință, în soluție de săpun-sodă. Apoi se toarnă peste apă clocotită. Păstrați produsul într-un loc uscat. Nu podavaite expunerea la temperaturi ridicate extreme.

Preț

Costul de program pentru marirea buzelor de un conservator este relativ mic. În Rusia pentru a cumpăra FulLips astăzi pentru 990 de ruble. Pentru acest preț nu veți obține doar buzele calde, dar, de asemenea, să păstreze sănătatea și aspectul natural. Nevoia de chirurgie plastică și introducerea de Botox dispare automat.

Kit-ul include trei tipuri de pompă pentru diferite ocazii și în starea de spirit diferite. Ucraina vinde kit-ul pentru 739 USD.

În cazul în care pentru a cumpăra

Efectul uimitor al buzelor complete, a devenit motivul apariției pe piață a frumuseții contrafăcute, produse din materiale toxice de calitate slabă. Pentru a evita să devină o victimă a fraudei, a comanda un produs mai bun de pe site-ul oficial al distribuitorului. El îi pasă de reputația sa, prin urmare, colaborează direct cu producătorul sau comerciantul său (USA). Calitatea produsului furnizat de distribuitor oficial, fără îndoială. Acesta garantează rezultat 100%.

Pentru a comanda rotofei pentru marirea buzelor FulLips, trebuie să părăsească aplicația de pe site-ul oficial al distribuitorului. După ceva timp vă va contacta Managerul care va specifica termenii metodelor de cumpărare, livrare. Îl puteți pune toate întrebările.

După aceea, angajații companiei-Realizer va genera pachetul și va trimite un număr de conosament, pe care vei primi FulLips potențiator de buze.

Plata este “cash la livrare”. După stabilirea autenticității produsului, vă va da banii la angajat al serviciului de transport sau de e-mail. Sarcina sa este de a trimite fondurile vânzătorului. Distribuitor are încredere în tine, și, prin urmare, oferă condițiile cele mai favorabile de plată.

Livrarea este efectuată chiar și în colțuri îndepărtate ale țării. Moscova și Sankt Petersburg să primească produsul în termen de 2-3 zile. În alte părți ale pachetului RF pot merge până la 2 săptămâni.

implementatorul este responsabil pentru calitatea produsului. El aderă la legile privind vânzarea la distanță și de protecție a consumatorilor. Confidențialitate și restituire. Pentru mai multe detalii despre politica de confidențialitate și de returnare pot fi citite pe site-ul sau direct din Manager. Produsul este certificat și brevetat.

Răsfoiți cele mai populare instrumente pentru augmentarea conservatoare FulLips de buze: tipuri, principiul de funcționare, caracteristicile de utilizare, contraindicații, preț. Ce este FulLips? Conform statisticilor stricte, primele trei părți ale corpului de sex feminin care oamenii mai întâi de toate să acorde o atenție pentru a include bureți. Această cutelor universală a pielii-mușchi are multe funcții: ajută să mănânce, să vorbească, să se măsoare temperatura, …

Anja Ulf

Mulți se pot spune despre ea, dar poate cel mai important este că este considerată și evidentă. Desigur, ea este, de asemenea, disciplinată, amuzantă și acomodantă, dar se află într-o gamă mai scurtă, în special având în vedere că sunt amestecate și cu cele exigente.
dar ea este ceea ce este atât de populară pentru ea. Prietenii tind să se bazeze pe ea și pe sentimentul ei plin de umor atunci când au nevoie de aplauze.

Nimeni nu este perfect evident, iar Anja are și o serie de neajunsuri. Nehotărârea ei și frumusețea naturii nu fac cea mai mare companie și face lucrurile neplăcute să spunem cel puțin.
Din fericire, natura ei rapidă este de obicei acolo pentru a ajuta cu lucrurile atunci când este nevoie.

S-ar putea să-ți placă și...