Frumusete, PutereȘtiri, Sănătate, Sănătate și Tu

Glomerulonefrită secundară submicroscopică

Glomerulonefrita secundară sub-microscopică este o boală rară care aparține stării inflamatorii a glomerulilor și apare cu sindromul nefrotic.

O examinare histologică a țesutului colectat în timpul unei biopsii renale evidențiază schimbări tipice, care se observă și în formele submicroscopice primare de glomerulonefrită.

Motive pentru glomerulonefrita sub-microscopică secundară

Glomerulonefrita secundară sub-microscopică apare în cursul sindroamelor de expansiune limfatică, de ex. în sistemul limfatic. în boabe maligne, limfoame non-Hodgkin sau leucemie. Uneori administrarea de medicamente antiinflamatoare nesteroidiene sau litiu poate provoca schimbări.

Mecanismul de declanșare a neregulilor nu a fost clarificat pe deplin. Se presupune că limfocitele T pot juca un rol important în patogeneza bolii. În toate cazurile de leziuni submicroscopice, procesele de topire a lăstarilor tuturor celulelor piciorului de podocite sunt responsabile pentru apariția sindromului nefrotic.

Simptomele glomerulonefritei submicroscopice secundare

Glomerulonefrita secundară sub-microscopică se manifestă prin prezența proteinelor în urină, a căror pierdere conduce la apariția umflării. În plus, afecțiunile asociate bolii subiacente predomină.

Dacă glomerulonefrita secundară submicroscopică este cauzată de utilizarea medicamentelor din grupul de medicamente antiinflamatoare nesteroidiene, simptomele cauzate de inflamația renală interstițială acută sunt asociate cu aceasta.

Tratamentul glomerulonefritei submicroscopice secundare

Sub formă de glomerulonefrită secundară sub-microscopică, care este responsabilă de administrarea preparatelor farmacologice, este necesară retragerea acestora (după întreruperea administrării de litiu, modificările dispar după câteva săptămâni și medicamentele antiinflamatoare nesteroidiene după o ușoară o perioadă mai lungă de timp).

În bolile de creștere limfatică, terapia este necesară; după remisie, proteinuria dispare.
Mariusz Kłos

Anja Ulf

Mulți se pot spune despre ea, dar poate cel mai important este că este considerată și evidentă. Desigur, ea este, de asemenea, disciplinată, amuzantă și acomodantă, dar se află într-o gamă mai scurtă, în special având în vedere că sunt amestecate și cu cele exigente.
dar ea este ceea ce este atât de populară pentru ea. Prietenii tind să se bazeze pe ea și pe sentimentul ei plin de umor atunci când au nevoie de aplauze.

Nimeni nu este perfect evident, iar Anja are și o serie de neajunsuri. Nehotărârea ei și frumusețea naturii nu fac cea mai mare companie și face lucrurile neplăcute să spunem cel puțin.
Din fericire, natura ei rapidă este de obicei acolo pentru a ajuta cu lucrurile atunci când este nevoie.

S-ar putea să-ți placă și...