Sănătate și Tu

Gloria – paste shugaring: comentarii, preț, în cazul în care pentru a cumpăra

modernă și în condiții de siguranță pentru orice pasta de corp pentru shugaring Gloria, este proiectat pentru a elimina parul nedorit de pe orice parte a pielii și îi conferă o suprafață netedă, plăcut și catifelat la suprafață atingere.

Ce este

Gloria pasta este proiectat pentru a efectua tehnica nedureroasa de îndepărtare a părului. Zaharos este unul dintre soiurile procesului de îndepărtare a părului cu emulsie de zahăr având consistența de tricotat groase. Uneori, denumit caramel sau epilarea cu ceara persană.

Acest tip shugaring este câștigă popularitate în rândul toate metodele, cum ar fi zaharos este simplu de utilizat, nu necesită echipamente suplimentare, bunuri și investiții costisitoare. Disponibil pentru a efectua la domiciliu. Unul dintre avantajele Gloria este cea mai bună combinație de calitate și preț. Acest lucru face mai avantajos în comparație cu costul în saloanele de înfrumusețare și spa-uri.

Gloria este o dezvoltare modernă, care este format din numai componente naturale. Fiecare femeie modernă, care veghează asupra aspectului său, vrea să arate atrăgător, natural și relaxat. Una dintre componentele îngrijirea corespunzătoare a unui respectabil vedere și acest design inovator, care vă permite să facă pielea netedă, curată și moale.

Îndulcire pentru a elimina parul folosind masa de zahăr a fost încercarea de a utiliza în Egiptul antic. Dar, în ceea ce privește tehnologia modernă această tendință a primit o largă utilizare.

Cum

Ceruirea se realizează prin îndepărtarea mecanică a părului solidificarea masei emulsiei pe suprafața pielii. Amestecul după aplicare nu este solubil în grăsimi și umple numai în adâncituri naturale ale reliefului epidermei. Prin urmare, este ușor pătrunde în foliculi și bulbi din jurul lor.

Când solidificarea amestecului format un compus solid dintr-un amestec de foliculii de păr și utilizate de către mase. Această caracteristică permite îndepărtarea părului, împreună cu foliculi, în timp ce nu rupând părul.

Acest mecanism contribuie la o recuperare mai lentă și de creștere, noi de păr, subtierea. Treptat există o încetare parțială sau totală a creșterii părului în zonă. În plus, cu o masă fixă ​​este o îndepărtare a straturilor moarte de celule epidermice, ceea ce duce la întinerire și obține următoarele efecte pozitive:

 • a scăpa de puf și părul moale, lung, 2mm, împiedicându-le în creștere și de rupere.
 • Creează o suprafață netedă a epidermei pe toată durata efectului persistent.
 • Pielea devine mai catifelata la atingere si moale.
 • îi conferă o culoare aspect sănătos și efectul de întinerire.
 • Compoziția naturală are o alergenicitate scăzută și permite utilizarea pentru pielea delicată și sensibilă.
 • Când utilizați nu există consecințele, cum ar fi arsuri, inflamații, iritații care are loc cu alte metode de îndepărtare a părului.
 • O procedura relativ nedureros comparativ cu alte metode.

regulat folosind un instrument, cum ar fi paste shugaring Gloria, fiecare femeie devine un efect de intinerire, pielea netedă și catifelată, făcând-o irezistibila pentru sexul opus.

Compoziția

Pasta Gloria este natural, a componentelor de origine naturala. Aceste componente putem în fiecare zi pentru a folosi pentru produsele alimentare și în scopuri casnice, și să nu vă faceți griji cu privire la proprietățile lor utile. Ele sunt absolut sigure și inofensive pentru orice organism, nu iritante pentru locuri sensibile, hipoalergenic.

Impactul combinat al tuturor componentelor componentelor, se completează reciproc și efectuează îndepărtarea părului pe zonele nedorite, hrănește și catifelează epiderma, indeparteaza celulele vechi excitat. Această evoluție are propria rețetă unică, concentrația selectată în mod optim a tuturor componentelor și constă din:

 • Glucoză. Legarea baza. Are proprietăți vâscoase și în același timp ușor penetrează și acoperă ceapa cutanată. Are un efect calmant asupra pielii.
 • Acid citric. Crește vâscozitatea și concentrația amestecului, care permite să acopere suprafața maximă de îndepărtare a părului.
 • apă înalt purificată. purificată de impurități dăunătoare și a componentelor grele, optimizează consistența de densitate utilizată.
 • Fructoză. Asigură umiditate, reduce umflarea și iritații. În concentrație ridicată conduce la suprimarea reproducerii microorganismelor asupra epidermei.
 • Uleiuri esențiale. Acesta este un parfumat, componente volatile ale unor tipuri de plante tropicale și subtropicale. Au efect antibacterian, antiseptic, anti-inflamator asupra epidermei. Salvează și restabilește frumusețea pielii.
include ingrediente naturale se completează reciproc, și, astfel, permite relativ elimina fara durere parul nedorit de pe pielea sensibilă și zonele intime.

Instrucțiuni de utilizare

Pasta este ambalată în capacitatea individuală. Fiecare pachet este însoțit de un manual de utilizare detaliat care descrie întregul proces de aplicare mai ușoară pentru forma de utilizator. Efectul unei cereri unice nu va dura mult timp să aștepte și să arate toate avantajele acestei metode de îndepărtare. Numărul de tratamente poate varia zece la douăzeci, în funcție de suprafața tratată. Rezultatul tratamentului trecut, de la trei până la cinci săptămâni, în funcție de gravitatea impactului hormonilor asupra zonelor sensibile ale stratului epidermic.

Înainte de a utiliza masa totală este încălzită în cuptorul cu microunde sau într-o baie de apă la consistența argilei. Este efectuat de pre-tratare a pregăti locul: curățare, uscare. Apoi, se aplică un strat subțire de substanță (spatulă) împotriva direcției de creștere. timp în vârstă de penetrare uniformă a stratului în foliculii dermice și ambalaj toate firele de păr eliminate. După răcirea compoziției, partea care înconjoară în jurul stratului alungit ușor și un strat înghețat este îndepărtat cu o mișcare rapidă în direcția zonei de creștere. părți purificate ale epiteliului se spală cu apă.

Mărturie

Acest paste moderne, special dezvoltat pentru depilare și prevenirea apariției creșterii noi pe o perioadă lungă de timp. Special conceput de către producători pentru a lucra cu zonele sensibile ale stratului epidermic expus la ele overgrowing excesive.

Un produs de ceruire, cum ar fi pastele Gloria se bucură de o mare popularitate în rândul populației, așa cum este absolut sigur și inofensiv pentru organism. Utilizate pe scară largă în special în rândul sexului frumos la o vârstă fragedă, are o anumită popularitate și este utilizat, printre alte grupe de vârstă pentru:

 1. Îndepărtarea părului vellus și a soldaților scurte.
 2. Restaurare netezime și zonele tratate catifelat expuse la overgrowing excesivă.
 3. Întoarcere un aspect sănătos și culoarea naturală.
 4. Intinerirea celulelor epiteliale în zonele tratate.
 5. Ca alternativă la îndepărtarea părului reacție alergică la îndulcirea altor varietăți.
 6. Performanța cerințelor profesionale între un număr de profesii (sportivi).

Contraindicatii

Gloria este un produs cosmetic natural care constă numai din substanțe naturale din plante, deci este sigur pentru utilizatorii de orice vârstă. Nu este recomandabil să se folosească, dacă aveți orice reacții alergice atunci când:

 • componente individuale de intoleranță.
Dacă aveți o reacție alergică la orice tip de proces de aplicare, ar trebui să contactați un medic pentru sfat.

Preț

Vand Gloria de pe site-ul oficial pentru promovarea sub care reduceri de până la 50%.

În cazul în care pentru a cumpăra

Puteți cumpăra de pe piața de Internet cea mai mare parte din lume. Farmacia acestui produs cosmetic nu este de vânzare. Fiecare client care cumpără produse de la site-ul oficial, garantate protejate de fraudă, așa cum astăzi ele apar în mod regulat pe piață.

modernă și în condiții de siguranță pentru orice pasta de corp pentru shugaring Gloria, este proiectat pentru a elimina parul nedorit de pe orice parte a pielii și îi conferă o suprafață netedă, plăcut și catifelat la suprafață atingere. Ce este Paste Gloria proiectat pentru efectuarea tehnica nedureroasa de îndepărtare a părului. Zaharos este unul dintre soiurile procesului de îndepărtare a părului cu …

Anja Ulf

Mulți se pot spune despre ea, dar poate cel mai important este că este considerată și evidentă. Desigur, ea este, de asemenea, disciplinată, amuzantă și acomodantă, dar se află într-o gamă mai scurtă, în special având în vedere că sunt amestecate și cu cele exigente.
dar ea este ceea ce este atât de populară pentru ea. Prietenii tind să se bazeze pe ea și pe sentimentul ei plin de umor atunci când au nevoie de aplauze.

Nimeni nu este perfect evident, iar Anja are și o serie de neajunsuri. Nehotărârea ei și frumusețea naturii nu fac cea mai mare companie și face lucrurile neplăcute să spunem cel puțin.
Din fericire, natura ei rapidă este de obicei acolo pentru a ajuta cu lucrurile atunci când este nevoie.

S-ar putea să-ți placă și...